• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

WOODSTOCK2005

kto sie wybiera na wooda w tym roku juz tylko 196 dni Smile moze zrobimy zlocik Smile
cale zycie na debecie
Odpowiedz

A wiadomo już mniej więcej jakie kapele będą grały?
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Trzeba jechać, bo jak wybory wygrają GiertychoRokity to coś mi się zdaje że Łudstoku może już nie być Big Grin z przyjemnością wybiore się po raz trzeci na ten demoralizacyjny spęd, gdzie po raz kolejny przedstawiciele różnych sekt zawładną moim biednym umysłem Big Grin

jak oni wygraja to i tak moga łudstokowi naskoczyc Tongue
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

chodźby nie wiem kto wygrał to Woodstock będzie tak czy inaczej

ja amm inną opcję
zamiast imprezy gdzie grają kapele hmm średnie (wiem wiem za darmo jest woodstock) mozna skoczyć na rock am ring albo WFF w niemczech
zachodni brat ma co prawda płatne imprezy ale za 3 dni zabawy przy takich kapelach chyba warto
niech nikt nie pisze że ceny są duże itp. bo mamy styczen i dla chcącego nic trudnego ;]

a ceny to ok 105 euro + żarcie
Odpowiedz

Ja Na Wood Jesgcze Nie Bylem .. Zbrodnia Wiem ... Moze W Tym Roku Sie Uda Pojechac ... A Co Do Tej Impry W Niemczech - Napisz Jakie Zespolki Beda Grac ... Pozdro 8)
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

www.rockamring.de
Odpowiedz

ja jade na woodstock nie tylko dla muzykia le takze dla niesamowitego klimatu ktory istnieje tylko w tym miejscu
mi sie tam podobaly kapele grajace na woodzie fajnei bylo pogo nieziemskie ...pozatym tlum wspanialych ludzi Wink z ktorymi mozna sie bawic spiewac pic Smile to jest inny swiat ...
tlum bebniarzy .. fajerszoł...gitarki ...mrrrWink
cale zycie na debecie
Odpowiedz

i zarzyganych dzieciaków ?
Odpowiedz

hmm tych tez ..jak na akzdej masowej imprezie .. (w niemczech tez) pozatym kiepsko z myciem sie ...malo miejsca na namiot ...duzo kurzu..trzeba uwazac na glany .. po pogo duzo sinakow ..brudno ... ale i tak nie zamienilabym tych paru dni na woodzie na nic innego Wink tam jest pieknie .. tego nie da sie opowiedzec .. to trzeba przezyc... Smile
cale zycie na debecie
Odpowiedz

no sweden rock odpada;]
możesz skoczyć i na RaR i na Wood
na woodzie i tak wydasz mniej kasy więc najważniejsze to nazbierać na rock am ring

ja bym chętnie pojechał
Odpowiedz

Hehe...kase na woodstock już dawno mam odłożoną 8) W tym roku na pewno pojade Angry Na woodstocku trzeba być Big Grin. A pajace z RM i TVRWAM to mogą naskoczyć ;]...
[Obrazek: syg0an.jpg]
Odpowiedz

Woodstock- lubie sobie ogladac jak sie mlodziez bawi. Chociaz mlodziez to za duzo powiedziane. Niech bedzie- zwierzeta.
Odpowiedz

A dlaczego niby zwierzęta :? ?
[Obrazek: syg0an.jpg]
Odpowiedz

LCF byles kiedys na woodstocku ?
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Na szzcescie nie, ale widzialem filmy i zdjecia. Jest to zwykla dzicz, nic wiecej.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości