• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

WOODSTOCK2005

ja właśnie skleiłem swojego trwammobila i zabieram go na łuda. <wóz>
Oby dotrwał w podrózy 8)
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

a ja jakos nie moge sie do tego przekonac, kwestia gustu ale wyjątkowo mi ten klimat nie leży.....
Odpowiedz

selbsmord napisał(a):a ja jakos nie moge sie do tego przekonac, kwestia gustu ale wyjątkowo mi ten klimat nie leży.....

czego klimat..? Łudstoku...??
nic dziwnego żę nie możesz się przekonać, skoro nigdy nie byłeś... Confusedhock:
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Ja kocham tę imprezę, ale w tym roku nici z zabawy, moja kumpela pracuje, a ja nie znosze jeździć i bawić się w pojedynkę....
Odpowiedz

No to jadę we wtorek w nocy...

Cytat:Ja kocham tę imprezę, ale w tym roku nici z zabawy, moja kumpela pracuje, a ja nie znosze jeździć i bawić się w pojedynkę....
Tam będzie minimalnie 400000 ludzi... gwarantuje że nie będziesz bawić się w pojedynkę Big Grin

Nawiasem mówiąc obóz Poznania będzie w tym roku baaaaardzo liczny.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

....będę musiała obyć się smakiem....
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):ludzie... ludzie...!
NA LITOSĆ BOSKĄ!
co wy pierdolicie?!?
Jedziecie tam tylko dla muzy??? Ja nawet nie patrzałem co będzie grało, będę miał niespodziewankę. Łudstok to jedna z najlepsiejszych okazji którą można wykorzystać do zlecenia sie wszystkich znajomków rozrzuconych po Polszy, zdobycia nowych i wspólnego odpierdalania. To KLIMAT mnie tam ciągnie, LUDZIE, a muza to tylko pretekst i dodatkowa atrakcja (co prawda dość porządna, ale nie zastąpi mi paczki ludzi których kocham)

I otoz to Big Grin ... tzra jechac, ale nie wiem czy mi kasy nie braknie ... trza byloby cos zrec przez te pare dni ... a w tym roku to ma byc moj pierwszy woodstock ... trza jechac nie ma chuja we wsi ...
Odpowiedz

dostałem cynk od znajomego że ONR coś grupsiejszego szykuje w tym roku. MOże byc ich nawet coś koło 200 także mam nadzieje że to były tylko przechwałki bo jak coś odpierdolą i mendy będą musiały interweniować, to w przyszłyym roku już żadne miasto nie zechce brudasów przyjąć do siebie.
Żeby nie było jak z jarocinem.. :/

dżebał to pies. Ja jestem dobrej myśli i zamierzam się wyszaleć w wykurwistym tempie pogo!
Odpowiedz

co to jest to ONR ???
Odpowiedz

Obóz Radykalno-Narodowy. Jeśli rzeczywiście coś szykują, to nie jest to pewnie dla organizatorów zbyt radosna wiadomość.
Odpowiedz

niech spierdalaja ! ja nie chce zeby to byl pierwszy i ostatnio Woodstock w moim zyciu ! ... a jarocin po reaktywacji to do dupy :/ ...
Odpowiedz

mówił mi to kumpel z MW i wiem żę nie robił se jaj. mam tylko nadzieje że z tą liczebnościa to przesada, takie przechwałki, bo jeśli fucktycznie będzie ich az tylu to może być nieciekawie
Odpowiedz

Ze niby co ? Mlodziez Wszechpolska ? Ja sie nie znam, TV nie ogladam Tongue ...

zesraja sie a nie 200 uzbieraja ! a skoro Ty masz taki cynk to organizatorzy by nie mieli ? Wezcie nawet jaj nie robcie bo to nie ejst smeiszne
Odpowiedz

A jeżeli naweet organizatorzy mają taki cynk to napewno by się tym nie przechwalali na wszystkie strony Wink
about:blank
Odpowiedz

Organizatorzy pewnie wiedzą, skoro ja o tym czytałem jakieś dwa tygodnie temu w dwustronnicowym artykule o ORNie w "Gazecie Wyborczej" (po akcji w Myślenicach). Tam już była wzmianka, że na Woodstock się przygotowują.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości