• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Woodstock a tv-Trwam....

Ogladal ktos moze film dotyczacy przystanku Woodstock, zrealizowany przez tv "TRWAM"??
Ja widzialam....jak ktos nie widzial, to wysylam linka:

http://www.math.put.poznan.pl/~psychik/woodstock/

Naprawde warto...mowia o tym ze wood, to symbol szatana i takie tam:/
Pozdrawiam1Smile
Czasami czuję jak pięknie pachną kwiaty.....
Odpowiedz

tv trwam, tak samo jak radio, które ma ryja [ Angry ] są kompletną paranoją. takich to za przeproszeniem powinno się palić na stosie [ mam na myśli rydzyka, a nie starszych ludzi słuchających tych bredni - Ci niech sobie dożyją sędziwego wieku Angry ] . moją sąsiadka, która tego gówna słucha, ma nawet kapliczkę stworzoną z pokoju... Angry Angry Angry
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Odpowiedz

heheheBig Grin
Ale zobacz sobie ten film.....na zły humor, to jest swietny film...mozna sie z niego brechtac...nio i troche wkurzyc...heheBig Grin
Czasami czuję jak pięknie pachną kwiaty.....
Odpowiedz

Ah telewizja Trwam - 50% dewocji i 50% chłamu. Czyli fifty fifty.
Kompletne dno, czasem zadaję sobie pytanie czy mam się śmiać czy płakać.

Mówi się, że ciemnotę wciskali ludziom w Średniowieczu. Ale nic się nie zmieniło, poza tym, że jest trochę więcej ludzi przy zdrowych zmysłach i ludzi myślących.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

No cóż...na tym zapewne polega "fenomen" TV Trwam.Z jednej strony wiara w Boga,który nakazuje wybaczać naszym winowajcom,a z drugiej tabuny wściekłych dewotek plujących na młodocianych metalowców,czysty obłęd jak dla mnie.Można zrozumieć,że reportaż Rydzyk TV miał na celu dopatrzenie się ciemnej strony Woodstocka - imprezy masowej,lecz dlaczego obrzydza się do cna tym którzy mają zamiar tam sie wybrać ? Tego nie rozumiem.To jasne,ze nie wszyscy mają nasrane we łbie i zaczna ćpać,chlać na umór bądż wstąpią do podejrzanej sekty.Mój apel do Rydzyka : Skoro sam się nie bawisz na koncertach - daj się bawić innym !
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
Odpowiedz

w1989 roku przestałem ufać kościołowi i po 10 min. religii wyszedłem z niej i do dziś jestem taki szczesliwy.Uważam ze xiądzz i jego mejbach pewnego dnia spłoną. wiare człowieka nie mierzy sie w ilosciach monet wrzuconych na tace i zdrowasiek przelecianych na przyrządzie zwanym różańcem.

Alaister Crowley napisał: Człowiek aby stac sie Bogiem musi odnależć w sobie to co boskie nie zważajac na konsekwencje pracujmy nad tym
Terrorist want to destroy this country ,so do we !; G.W. Bush
Odpowiedz

Co do Maybacha to jest to nie sprawdzona pogłoska.Jednakże,jaki Rydzyk jest to każdy widzi. Confusedhock:
When there's no more room in hell...
the dead will walk the Earth
Odpowiedz

Heh, ostatnio na topie jest sprawa proboszcza parafii (nie pamiętam nazwiska), który zamienił sobie luksusowego Mercedesa na Jaguara (nówkę!). Jeździ sobie nim wszędzie, a później ludziom w kościele na kazaniu wciska, że to nie on jeździ i takiego samochodu nie possiada. Widocznie ma sobowtóra =P Rolleyes Nie wspominając o tym, że imieniny to on sobie urządza po królewsku.
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

no i Trwam zostało pozwane przez Owsiaka za tą swoją kretyńską propagandę :)
...w końcu :>
Odpowiedz

Arion napisał(a):no i Trwam zostało pozwane przez Owsiaka za tą swoją kretyńską propagandę Smile
...w końcu :>
Ale Rydzyk i reszta świty i tak się pewnie wywiną?W końcu kto śmie podnieść rękę na duchowego przywódcę narodu? Evil or Very Mad Mad
W końcu trzeba siać,siać,siać,alleluja i do przodu,walczyć z Żydokomuną Confusedhock: Laughing
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

buahahahahaha filmik pierwsza klasa. Laughing widziałem u kumpla... nie mogłem usiedzieć w fotelu ze śmiechu! błagam o jedno. chcę spotkać tych reprezentantów TV Trwam na następnym woodstocku.... i żeby mnie nakręcili i zebym był w TV buahahahahaha! Big Grin Trwam w przekonaniu że będzie 2 część Big Grin
Odpowiedz

ja jestem ciekawa co by ''tworcy'' tego filmu powiedzieli o castle party na przyklad... :?
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Piłem przy tym z kumplami i się śmiałem. Ale nie rozbawiło mnie tak , jak teksty dziwki w jakiejś reklamie erotycznej , mówiącej namiętnym głowem "rozbierz mnie swoim sms'em" , hahahaha !
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości