Ankieta: Co s - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
1) Czai kvlt i mia
37.84%
14
37.84%
2.70%
1
2.70%
13.51%
5
13.51%
10.81%
4
10.81%
27.03%
10
27.03%
8.11%
3
8.11%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

WOŚP

Ale z ciebie cienka pipa. Damski lamus

Ile Owsik uzbierał chajsu w tym roku?
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

23 mln, tyle przynajmniej jest na stronie WOŚP.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):Ale z ciebie cienka pipa. Damski lamus
Wiesz co? "Zrobiłeś się już nudny z tym swoim ciągłym czepianiem". Takimi tanimi chwytami nie wymusisz na mnie ani lizaka ani tymbardziej loda.

A Zoltan dostaje żelki.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):ani lizaka ani tymbardziej loda
Nie to żebym chciał

23 mln a i tak chuj z tego będzie
Odpowiedz

Cytat:23 mln a i tak chuj z tego będzie
Wiem, że lubisz intrygować, ale co masz na myśli? Dlaczego, jak stwierdzasz, "chuj z tego będzie"?
Odpowiedz

Chuj to by było gdyby poszlo do budżetu panstwa Smile
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Wiem, że lubisz intrygować, ale co masz na myśli? Dlaczego, jak stwierdzasz, "chuj z tego będzie"?
No to na co waszym (twoim) zdaniem idą potem te pieniądze?
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):No to na co waszym (twoim) zdaniem idą potem te pieniądze?

czesc, czy tam jakis procent napewno na sama fundacje (znaczy do kieszeni hajs) + brudstok na poczatku sierpnia ;) Reszta zapewne na zakup potrzebnego sprzetu?
Odpowiedz

do szpitali które nie mają pieniędzy na to zeby ów sprzęt utrzymać i wykonywac przy jego pomocy zabiegi? Ale wszyscy znamy oficjalne slogany akcji, więc odnoszę wrażenie że chyba nie o tym mieliśmy rozmawiać.
Chyba że wszyscy lubią wrzucać pieniądze do puszek bo to po prostu fajne.
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):No to na co waszym (twoim) zdaniem idą potem te pieniądze?
Rozumiem, że pijesz do tzw. brudstoku. A byłeś tam kiedyś? Impreza naprawdę nisko budżetowa, ochrona, służba itp. to wolontariusze, zespoły też grają za darmo. Wobec zebranych 23mln koszty Brudstoku to niewielki procencik.
Odpowiedz

Cóż, brudstok jedno. Słyszałem jeszcze, że część kasy idzie na tą sektę Harry Krishma (nie wiem jak to się piszę i w ogóle co to jest). Qmpelka z daleka opowiadała mi jak była na woodstocku rok temu. Mówiła, że sporo było tam tych krishmowców (nakręcali imprezę gdzieś na uboczu), zresztą sam Owsiak jest jednym z nich.

Ofkoz mówię to co słyszałem. Nie weryfikowałem tego, więc może niech ktoś się wypowie, kto był na brudstoku kiedyś.
Odpowiedz

Po cholere szukać dziury w całym. Jak ktoś chce to wrzuca drobniaki, czy też grubszą kase, jak ktoś uważa, że to wszystko to bulshit, to nie daje ani grosza.

Zapewne każdy ma rację, bo na pewno nie wszystko idzie na sprzęt, ale także nie wszystko rozkradają. Ale o tym wszyscy dobrze wiemy.
Dlatego też, dyskusja jest zwyczajnie jałowa i niepotrzebna - tym bardziej, że ani jedna, ani druga strona zdania nie zmieni.
Jak zwykle z resztą...
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):sektę Harry Krishma

nie znam sie na Hare Krishna, ale "sektą" nazywa ich pan Nowak, ten sam który uważa Owsiaka, oraz metalowców za satanistów... HK to taka sama sekta jak kościół rzymskokatolicki imho

Zoltan napisał(a):że sporo było tam tych krishmowców (nakręcali imprezę gdzieś na uboczu)

jak co roku, całkiem oficjalnie zresztą

Zoltan napisał(a):zresztą sam Owsiak jest jednym z nich.

jakiś konkretny dowód?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Nie mówię ani Woodstocku ani o Hare Krishna
Odpowiedz

No z tym Owsiakiem to tylko usłyszałem, więc głowy nie dam. Natomiast Hare Krishma (hahah a ja jakieś Harry pisałem Big Grin sekta Harrego Pottera Big Grin) jest dla religii hinduskiej tym samym, co świadkowie Jehowy dla religii katolickiej, więc to jest sekta. Nie zagłębiałem się w ten temat, tutaj akurat moja wiedza ogranicza się do "zasłyszenia". Jeśli ktoś faktycznie wie inaczej, niech opowie coś o tym wyznaniu/sekcie. Jestem ciekaw.

Tomash napisał(a):jak co roku, całkiem oficjalnie zresztą
Jak to wygląda? Robią jakieś wiece, stragany czy cuś?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: