• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Within temptation...

bardzo to lubie!
Odpowiedz

Jakby nie brac pod młotek The Silent Force - to kapela dosc fajna... Najbardziej mi sie podoba album Enter... nio i Mother Earth... - fajny senny goth metal Smile a The Silent Force jest jakies takie nijakie... bez charakteru W.T.
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Big Grin jak słyszę ,,Mother Earth'' to wprost się rozpływam. Nawet tłumaczyłam sobie tekst z angielskiego na polski i powiem szczerze ze nie spodziewałam się że ujmą mnie aż tak słowa jakiejś muzyki. A głos ta kobieta ma fantastyczny! Taki przepełniony miłością i słodyczą, a z drugiej strony jakimś przedziwnym niepokojem... Polecam, i jeszcze raz polecam! Mad Mad Mad :!: :!: :!: :!: :!: :!: Smile
,,Time for peace, time for war
Time for life and death
Time to reap, time to fall''
Odpowiedz

No wokal ma zajebisty.
Big Grin
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Dzieki Bogu chociaz Ty Ajano, jak mniemam, napisałas ten pean na czesc wokalu WT w ironicznym znaczeniu... Ufff...
Odpowiedz

Aj, jednak sądzac po Twoim avatarze, chyba jednak to nie była ironia.
Odpowiedz

sluchalem kiedys jakiegos albumu szczerze mowiac niewiele brakowalo a zasalbym przy tym
Odpowiedz

hier_kommt_die_sonne napisał(a):WT nie sa najgorsi, powiem nawet ze ich lubie, ale wszyscy wspominaja tylko o mother earth i ice queen, a jest przeciesz mnostwo lepszych ale mniej znanych piosenek tego zespolu...

Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami i jak dla mnie są super, gościówka ma wyrąbisty głos, a teksty...wystarczy poczytać - świetne
Odpowiedz

oczywiście nudna, słodziutka KVPA
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Ne cekawe. Wogóle nie lubie takich najtwiszowo-withintemptationowo-xandriowych bandów.
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

podoba mi sie WT a szczególnie piosenka bittersweet ... Surprised
Odpowiedz

Angel of death napisał(a):podoba mi sie WT a szczególnie piosenka bittersweet ... Surprised

buahaha a to przypadkiem nie Apocalyptica, Ville Valo i Lauri Ylonen to śpewają??
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Amy napisał(a):
Angel of death napisał(a):podoba mi sie WT a szczególnie piosenka bittersweet ... Surprised

buahaha a to przypadkiem nie Apocalyptica, Ville Valo i Lauri Ylonen to śpewają??
nie jednemu psu Burek
Odpowiedz

ja tam WT lubię i nic do nich nie mam -.-
wokalistka ma świetny głos i imidż mi się podoba czyli jest cód miód i orzeszki a komu się nie podoba- zaduszę xP
Odpowiedz

Co to kυrwa w ogole jest to Within Temptation?
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości