• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

wiosna

i to sie nazyw wiosna. tyko czemu to słonce musi świecić gdy mam kaca jak cholera?
edit: ja nie chce słońca... wooooodyyy...
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

zajebista pogoda Big Grin
w koncu bede mogla smigac na rowerku jak czlowiek ^^ ;D
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

No, po prostu wyjebana w kosmos Laughing Właśnie wracam ze spaceru z psem, tak wieje, że prawie mi łeb urwało. Przed wyjściem wyjrzałem przez okno- pięknie, słońce świeci, jak wyszedłem to trochę mną zatrząsło Laughing
Odpowiedz

wiem, u mnie tez wieje i w radomiu tez. Ale ja lubie wiatr Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Widzę, że nie tylko u mnie 'huragany' Wink Wiatr jako tako mi nie przeszkadza, ale bolą mnie przez niego często zatoki :? W ogóle to chyba najwyższa pora wybrać się do lekarza, bo migdały całkowicie zalepi mi jakaś dziwna maź ... Rolleyes
Odpowiedz

Luknijcie reklame Dog In The Fog i wyjdźcie na piwko sobie. Ja tak zaraz zrobię.
Pozdrawiam.
Odpowiedz

Dla mnie najlepsze są reklamy Okocim z tymi orłami (kurwa po prostu kocham te reklamy Smile) i jeszcze reklama Dębowe Mocne z tym gostkiem co miał na Frombork najechać Big Grin
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):i jeszcze reklama Dębowe Mocne z tym gostkiem co miał na Frombork najechać Big Grin
Hah, no zwałowa jest Big Grin
Odpowiedz

U mnie tak wiało w nocy,ze powywalało smieci z kontenerow i po całym osiedlu rozjebało w tym na moj balkon.
Odpowiedz

No, ja wiosne niezbyt udanie przywitałem. W czwartek wybrałem się na sale pograć w noge i złamałem dwa palce Rolleyes I teraz, gdy pogoda sie zrobiła na to, by jeździć rowerem i ganiać za piłą, ja musze się zadowalać spacerem po mieście Crying or Very Sad Ale jest z tego jeden pozytyw, 30 dni zwolnienia Laughing Ale się wybycze Laughing
Odpowiedz

kto przy dzisiejszej pogodzie nie pojdzie na piwo ten gej
Odpowiedz

^nie inaczej
[Obrazek: userbarwx1.jpg]
Odpowiedz

dokładnie. nie wymówek typu: ni mam siana. właśnie zbieram się do akademika wysępić ze 2 browary Big Grin
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Ale we Wrocławiu jest dzisiaj zajebiście ! oby tak dalej !
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Dla mnie najlepsze są reklamy Okocim z tymi orłami (kurwa po prostu kocham te reklamy Smile) i jeszcze reklama Dębowe Mocne z tym gostkiem co miał na Frombork najechać Big Grin

Oprócz tych, ostatnio spodobała mi się reklama Tatry ze spadającym liściem ;]

btw. w Małopolsce, też wiosna się pojawiła ^^
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości