• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

wiosna

prosto!
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

zara ide piłke napiżdzać!
Odpowiedz

już ja siepostaram coby zima newer kambak http://www.digart.pl/forum/temat/289157/...!.html?p=1
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

'Wiosna, już jutro będzie wiosna.
Niedługo będzie maj,
więc jeśli chcesz mi dać
to mi dzisiaj daj'

Jak pięknie wypić sobie wiosenne piwko wiosenną porą z wiosenną panienką.
Oby.

Wracam do przyjemnych płyt. Dziś Homo Twist, 'Białe Wakacje' Ścianki, a że niedługo wyjdzie niuł album Pogodno to i Pogodno się znów będzie słuchało.
Odpowiedz

Kurwa! Wiosna jest krieg! Hail dla Swaroga za tak ładne słoneczko!
Odpowiedz

no juz mozna powrócić do uprawiania wiosenno - letnich sportów takich jak:

- rower
- piłka nozna
- picie browarów w plenerze Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

fajne ciepelko Surprised oby jak najdluzej hyhy Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Ciepełko jak najbardziej Krieg ,ale kurwa nie luie gdy budze się rano patrze w okno a tam słońce napierdala bo mnie oczy bolą Tongue.

Wogóle nie łazić bez kurtek - bo powietrze jeszcze chłodne i latwo się przeziębić :].
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Tomash napisał(a):- picie browarów w plenerze

Ano, ano!

Trzeba otworzyc sezon na Wojaka.

[Obrazek: 1002558fk4.jpg]

Najlepsze miejsce do picia! ;]
Odpowiedz

choć tak po prawdzie ta zima byla tak z dupy że i tak sie czasem coś wypilo na placu Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

no wlasnie zadna roznica czy cieplo czy zimno zeby pic w plenerze Tongue ja tam sie alkoholizowalam praktyczcie co zjazd na uczelni za naszym ulubionym 'budynkiem rządowym' oddalnym od uczelni o jakies 5 minut spacerkiem Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Sobota zawieś jakieś firanki na okna i problem zniknie.
Odpowiedz

co za gaj co mu sie odyn etc. etc. przeniosl ten temat do traszowiska?
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Sobota zawieś jakieś firanki na okna i problem zniknie.

Ja mam rolety 24 na dobe w pokoju zasłonięte ale i tak słońce mnei razi w oczy ,pewno pozostałość po starym pokoju gdize mialem taka przylegajaca do okna i wogóle czyste swiato słoneczne do pokoju nei wpadało . Wogole nie prepadam za dużą ilością swiatła. Fajnie jak jest widno i ciepło ale jak słońce napierdala to tez nie lubie. Zwykle z przymrużonymi oczyma wtedy chodzę :].

Rolleyes mhrocznie i gotycko wyszlo Wink
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Tomash napisał(a):choć tak po prawdzie ta zima byla tak z dupy że i tak sie czasem coś wypilo na placu

Niby tak. Ale, gdy pogoda wiosenna/letnia, to jakos tak lepiej. Zwlaszcza nad jeziorem (omine komary, ktora zawsze zra tylko mnie, grupa krwi RhWojak robi swoje) jest zabawnie, wraz z stadem niewiast ktore nie ukrywaja sie juz pod tonami futer i czapek ;]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości