Ankieta: Ile masz lat (skonczone)? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
mniej niz 10
2.04%
1
2.04%
10 - 13
0%
0
0%
14 - 17
40.82%
20
40.82%
18 - 20
44.90%
22
44.90%
21 - 23
8.16%
4
8.16%
24 - 26
2.04%
1
2.04%
27 - 29
0%
0
0%
30 - 34
0%
0
0%
35 - 40
0%
0
0%
wiecej niz 40
2.04%
1
2.04%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wiek forumowiczow

Jak ja tobie stukne, to sie nie pozbierasz. :>
Wink
Odpowiedz

Eee, to może się po prostu postukamy ? Confusedhock:
Odpowiedz

won!
Odpowiedz

no, masz rację. Spierdalaj Big Grin
Odpowiedz

Własnie sie zastanawiam czy trafilem na forum czy tez znalazłem się wśród pensjonariuszy zakładu dla psychicznie chorych Big Grin
Odpowiedz

Zaraz ja kogoś stuknę ;D. Proszę mi tu nie zaśmiecać tak zacnych tematów ;P.
Odpowiedz

Przykre, ale srednia wieku na tym forum jest gdzies w granicy 14-17 lat.Ofkorz sa jednostki ktore cos ciekawego wniosa do tematu, ale cos interesujacego napisac takze jest trudno.Juz tlumacze:

W dziale o muzie mozna pogadac jedynie o zgrozo! o Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Metallice czy innym Slipknocie, moze ludzie by sie bardziej wysylili i zaczeli dyskutowac na temat innych kapel?Zreszta o czym tu mowic w temacie COF jest kilkanascie stron, a w takim chociazby Dead can Dance gora dwie.

Dzial Max Oftopic mysle ze jest tematem nr 1 jesli chodzi o beke z tej listy dyskusyjnej.Wlasnie dzieki temu dzialowi ludzie mowia o tym forum tak jak mowia(zgadnijcie jak Smile ).Rozumiem dzial w ktorym mozna podyskutowac o innych rzeczach, ale ku,rwa dyskutowac o wlosach, przystojnych muzykach(!!!) czy bierzmowaniu(o kurrr,,waaaaaa!!!)???Te osoby ktore zalozy te tematy niech sie pier,dolna w leb.Dzieki.
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

W moim temacie o Cure tez za duzo odpowiedzi nie maSad

ZAORAC WAS WSZYSTKICH Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad

A tak wogule mam pietnascie latBig GrinBig Grin
Odpowiedz

wracając chwilowo do tematu ;]..

rathnait napisał(a):tak na mój gust to fajne roczniki to są 81-87 i pewne osobliwości z 88...

ja bym tu jeszcze durzuciła jedną osobliwość z rocznika '80 Big Grin
"- OH MY GOD!
- Okay, so I panicked a little. I can fix this, don’t worry.
- YOU CUT OFF HIS HEAD!
- Details, details..."
Odpowiedz

22 zimy sobie liczę Big Grin
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków

---------------
ZEPSUTY SPAMBOT
---------------
Odpowiedz

o, jak mroźnie i blekmetalowo
jesteś fanem mroku mizantropii i śmierci?
Odpowiedz

tam skąd on pochodzi to pewnie głęboka zima cały rok i dlatego tak.
Kiedy wychodzi za stodołę strzelić kupsko to musi odsłonić żyć swą która za płachtami czarnej skóry i metalu skrywana jest. Do tego zakrzywionym pogrzebaczem zmarzniętego kloca od odbytu odskrobać musi.

Edit:

Cytat:[Obrazek: fajfby9js7.gif]
Hy hy hy
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

co to za hipis
Odpowiedz

Tam zaraz hipis. Kłaki zapuszczam na futro, nie? A 22 zimy, bo lubię tą porę roku.
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków

---------------
ZEPSUTY SPAMBOT
---------------
Odpowiedz

to ty jesteś ta baba z tefałenu co sobie ze swoich włosów na drutach sweter zrobiła?
i czapke?
Odpowiedz