Ankieta: Ile masz lat (skonczone)? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
mniej niz 10
2.04%
1
2.04%
10 - 13
0%
0
0%
14 - 17
40.82%
20
40.82%
18 - 20
44.90%
22
44.90%
21 - 23
8.16%
4
8.16%
24 - 26
2.04%
1
2.04%
27 - 29
0%
0
0%
30 - 34
0%
0
0%
35 - 40
0%
0
0%
wiecej niz 40
2.04%
1
2.04%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wiek forumowiczow

Ja jestem rocznik 84, czyli OPPC (Ostatnie Pokolenie Przed Czanobylem)...
Po nas już żadne pokolenie nie potrafi jako dziecko pić wody z kałuży, jeść dżdżownic, kaleczyć się i obijać jak tylko się da, a potem rany upierdolić w błocie tak żęby nie doszło do żadnego schorzenia. Roczniki 85 już tego nie potrafią...
Big Grin
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Qrna jestem chyba wapniak - najlepszy rocznik 1974 8)
Odpowiedz

Ja jestem rocznik 39,nie inaczej.
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):Ja jestem rocznik 84, czyli OPPC (Ostatnie Pokolenie Przed Czanobylem)...
Po nas już żadne pokolenie nie potrafi jako dziecko pić wody z kałuży, jeść dżdżownic, kaleczyć się i obijać jak tylko się da, a potem rany upierdolić w błocie tak żęby nie doszło do żadnego schorzenia. Roczniki 85 już tego nie potrafią...
Big Grin

Dokladnie Big Grin Rocznik 84' rulez 8)
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Ja jestem rocznik 39,nie inaczej.
Bardzo dojżały Tongue Moglabym być Twoją prawnuczką Tongue

A co do wieku mam 18 wiosen już dawno,już nieuchronnie zbliża się 19 :? Jak ten czas leci Surprised
Odpowiedz

ja z 88' jestem 8)
Odpowiedz

Me too 8)
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

1990 = 15 latek na karku.

Edit - cholernie młody jestem.... Smile
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

19.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Czytając posty moje i Mortego z dział 'piękni panowie' można odnieść wrazenie, ze mamy coś około 10 Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz

statekx napisał(a):
Jałokim napisał(a):Ja jestem rocznik 84, czyli OPPC (Ostatnie Pokolenie Przed Czanobylem)...
Big Grin

Dokladnie Big Grin Rocznik 84' rulez 8)

Jw. 8) 8) 8)

BTW prawie same młodziaki tu siedzą, jak widzę w ankiecie (chociaż może część "awansowała"). Troszkę zdziwiony jestem.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Elvis napisał(a):BTW prawie same młodziaki tu siedzą, jak widzę w ankiecie (chociaż może część "awansowała"). Troszkę zdziwiony jestem.

ja w lipcu "awansowalem" o jedna kategorie wiekowa Smile
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Czytając posty moje i Mortego z dział 'piękni panowie' można odnieść wrazenie, ze mamy coś około 10 Big Grin Big Grin Big Grin

Bo my jesteśmy młodzi duchem Big Grin Big Grin Big Grin
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

a ja żem jest z '88 i mam se 17 lat jeszcze Tongue i dobrze mi z tym Laughing
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

Rocznik 1985 wymiata! –genialne pokolenie wyżu demograficznego-będąc w hermetycznych inkubatorach na rok przed wybuchem- odcięci od całkowitej ciemności prosto z Czarnobyla... Big Grin Wink

Big Grin
Odpowiedz