Ankieta: Ile masz lat (skonczone)? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
mniej niz 10
2.04%
1
2.04%
10 - 13
0%
0
0%
14 - 17
40.82%
20
40.82%
18 - 20
44.90%
22
44.90%
21 - 23
8.16%
4
8.16%
24 - 26
2.04%
1
2.04%
27 - 29
0%
0
0%
30 - 34
0%
0
0%
35 - 40
0%
0
0%
wiecej niz 40
2.04%
1
2.04%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wiek forumowiczow

...no a jak... Big GrinBig GrinBig Grin hehehe

<zawsze się jej dzieci bały> Laughing Laughing Laughing
ŚmIeRć To DoPiErO PoCzĄtEk
Odpowiedz

Ja tam tylko zeroweczke zaliczylam Wink i tyz nie mailam lezakowanie Sad A jeszcze byl jakis puszek- okruszek Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

ja bylem wszedzie gdzie sie tylko dalo - zlobki, przedszkola, zerowki i inne takie... zgroza, pamietam jak do kaluzy wpadalem i sie przedszkolanka na mnie darla...albo jak mi czolg ktos zabral - rozpacz przez tydzien ;]... ale najgorsze to byly dni mamy AARGH!!! te wstretne wierszyki....i..i piosenki Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Odpowiedz

taaaa...wierszyki i przedstawienia na dzień babci u mnie w szkole...<została zmuszona> Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
ŚmIeRć To DoPiErO PoCzĄtEk
Odpowiedz

Pamętam jak raz w przedszkolu było przedstawienie, a ja byłem panem słońce. Wszystkie robale do mnie leciały.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

I`m 16 8)
...I kissed you goodbye on the N109 I choked as I watched the bus go...
Odpowiedz

Neth napisał(a):ja bylem wszedzie gdzie sie tylko dalo - zlobki, przedszkola, zerowki i inne takie... zgroza, :

...to jest juz nas dwojka Smile ...mnie tez wszedzie pchali bo nie bylo nikogo kto by sie mna zajal. Crying or Very Sad Crying or Very Sad ..normalnie czuje sie pokrzywdzona..ale z drugiej strony przezylam wszystko co moglam..lacznie z lezakowaniem Big Grin Big Grin ...macie czego zalowac.. Laughing ...no..i te wszytskie durne wystepy na dzien babci..dziadka...matki ..to akurat do najfajnieszych nie nalezalo :? ..ale ogolnie wiek przedszkolny wspominam nie najgorzej Tongue
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
Odpowiedz

Mi oszczędzono jedynie żłobka.

...dark soul..: ) napisał(a):ale z drugiej strony przezylam wszystko co moglam..lacznie z lezakowaniem Big Grin Big Grin ...macie czego zalowac.. Laughing
Żałować, że nie byli w przedszkolu - tak, bo nawet fajnie tam było. A jak się teraz miło ogląda fotki z tamtego okresu Smile
Żałować leżakowania - nieee Mad . Nienawidziłam jak ktoś mi kazał spać w środku dnia. I chyba całe przedszkole o tym wiedziało. Zawsze się buntowałam (w najlepszym wypadku udawałam, że śpię) Big Grin
jestem Polakiem... nie kradnę samochodów i nie jestem pijakiem...
Odpowiedz

..dla mnie zawsze frajda bylo poskakac na tym cholernie niewygodnym lozku Laughing ...tylko ze po upylwie jakiegos czasu opiekunka kazala mi sie w koncu polozyc...ale najgorsze bylo dla mnie czytanie bajek :? Evil or Very Mad ..nie cierpialam tego..w ramach buntu nakrywalam glowe poduszka..i tak z nia zasypialam...chociaz i tak dochodzily do mnie odglosy tego bezplciowego czytania bajek w wykonaniu moich opiekunek.. :? ..zero emocji..zadnych efektow..tylko monotonne czytanie tekstu oszlaec szlo.. :?
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
Odpowiedz

Ja nie zasypiałam prawie zawsze.
A wynikami mojego buntu było to, że czasem wcześniej zabierano mnie do domu, a zdarzało się nawet, że nikt nie kazał mi leżakować. I to były najpiękniejsze dni w moim przedszkolnym życiu... Smile
jestem Polakiem... nie kradnę samochodów i nie jestem pijakiem...
Odpowiedz

agnes napisał(a):Ja nie zasypiałam prawie zawsze.
A wynikami mojego buntu było to, że czasem wcześniej zabierano mnie do domu, a zdarzało się nawet, że nikt nie kazał mi leżakować. I to były najpiękniejsze dni w moim przedszkolnym życiu... Smile

..cholera no..jak tak dobrze nia mialam..to niesprawiedliwe.. :? ..no ale coz..takie jest zycie.. Big Grin
Odpowiedz

Heh...też nigdy nie lubiłem leżakowania ale i tak w końcu zasypiałem.Pamietam jak kiedyś koledzy podarli mi(niespecjalnie)komiks o transformersach...mój ukochany komiks Sad (co z tego że nie umiałem czytać Big Grin ).
Bek...
Odpowiedz

madpuchatek napisał(a):Heh...też nigdy nie lubiłem leżakowania ale i tak w końcu zasypiałem.Pamietam jak kiedyś koledzy podarli mi(niespecjalnie)komiks o transformersach...mój ukochany komiks Sad (co z tego że nie umiałem czytać Big Grin ).

...na coz ci ta umiejetnosc czytania jest. Big Grin ..obrazki sa najwazniejsze Laughing
Odpowiedz

No ba Laughing .Ja nawet kreskówki po angielsku i w innych jezykach oglądałem...co tam że nic nie rozumiałem...obrazki były Laughing
Bek...
Odpowiedz

madpuchatek napisał(a):No ba Laughing .Ja nawet kreskówki po angielsku i w innych jezykach oglądałem...co tam że nic nie rozumiałem...obrazki były Laughing

..grunt to sokoli wzrok Laughing
Odpowiedz