Ankieta: Ile masz lat (skonczone)? - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
mniej niz 10
2.04%
1
2.04%
10 - 13
0%
0
0%
14 - 17
40.82%
20
40.82%
18 - 20
44.90%
22
44.90%
21 - 23
8.16%
4
8.16%
24 - 26
2.04%
1
2.04%
27 - 29
0%
0
0%
30 - 34
0%
0
0%
35 - 40
0%
0
0%
wiecej niz 40
2.04%
1
2.04%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wiek forumowiczow

W marcu 19 mi stuknie.
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

W maju 17 Big Grin
Odpowiedz

17 w październiku Wink
Odpowiedz

Ostatnio siedząc sobie w knajpie spotkałem fajną dziewczyne. Niestety jakiś bałwan jej nawkręcał, że mam żone i dwójke dzieci. Laska uwierzyła po czym zmyła się do chaty. ....rozumiem że mam zakola, brode i nie wyglądam najmłodziej ale ja mam dopiero 18 lat. Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

The_hanged_man napisał(a):Ostatnio siedząc sobie w knajpie spotkałem fajną dziewczyne. Niestety jakiś bałwan jej nawkręcał, że mam żone i dwójke dzieci. Laska uwierzyła po czym zmyła się do chaty. ....rozumiem że mam zakola, brode i nie wyglądam najmłodziej ale ja mam dopiero 18 lat. Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
<pociesza><daje misia i czekoladke>Nietylko Ty padles ofiarą takich pomowien... Crying or Very Sad Łeeeeeee
Odpowiedz

Cytat:<pociesza><daje misia i czekoladke>Nietylko Ty padles ofiarą takich pomowien... Łeeeeeee

Dzięki było mi to potrzebne.

Wkońcu wycziłem laske która nie bała się do mnie odezwać, a tu taki numer...

A ty jakiego rodzaju miałaś to przeżycie, napisz bo lubie jak ludzie mają gorzej odemnie.... to mi poprawia humor.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

The_hanged_man napisał(a):
Cytat:<pociesza><daje misia i czekoladke>Nietylko Ty padles ofiarą takich pomowien... Łeeeeeee

Dzięki było mi to potrzebne.

Wkońcu wycziłem laske która nie bała się do mnie odezwać, a tu taki numer...

A ty jakiego rodzaju miałaś to przeżycie, napisz bo lubie jak ludzie mają gorzej odemnie.... to mi poprawia humor.
Hmmm... Nie bede sie rozpisywac, ale jak wiadomo zawsze wierzy sie w slowa najwiekszych idiotow :/ Byla osoba na ktorej mi zalezalo, lecz kierowala sie ona tylko opiniami otoczenia na moj temat. Crying or Very Sad
Odpowiedz

Cytat: Hmmm... Nie bede sie rozpisywac, ale jak wiadomo zawsze wierzy sie w slowa najwiekszych idiotow :/ Byla osoba na ktorej mi zalezalo, lecz kierowala sie ona tylko opiniami otoczenia na moj temat.

Przykro mi.
Ale czasem fajnie jest usłyszeć coś ciekawego na swój temat Big Grin .

A ludzi wygłaszających fałszywe opinie tępić bezlitośnie....
Odpowiedz

The_hanged_man napisał(a):
Cytat: Hmmm... Nie bede sie rozpisywac, ale jak wiadomo zawsze wierzy sie w slowa najwiekszych idiotow :/ Byla osoba na ktorej mi zalezalo, lecz kierowala sie ona tylko opiniami otoczenia na moj temat.

Przykro mi.
Ale czasem fajnie jest usłyszeć coś ciekawego na swój temat Big Grin .

A ludzi wygłaszających fałszywe opinie tępić bezlitośnie....
Tylko niestety ja slyszalam na swoj temat tyle rzeczy, ze juz zadna opinia nie robi na mnie zadnego wrazenia! Confusedhock:
Odpowiedz

Chyba nie dajesz sobą pomiatać. Zniszcz swoich wrogów zanim oni to zrobią.

A koleś który sugerował się cudzymi opiniami nie był ciebie wart.
Odpowiedz

Ha! Mój tata by się zaliczył jeszcze do 40 !(on też słucha metalu) ja do 13...
POLACY KTÓRZY LUBIA RPG WCHODZIC NA STRONKE http://members.lycos.co.uk/shantis/forum/
Odpowiedz

The_hanged_man napisał(a):Chyba nie dajesz sobą pomiatać. Zniszcz swoich wrogów zanim oni to zrobią.

A koleś który sugerował się cudzymi opiniami nie był ciebie wart.
Co? Ja nie daje soba pomiatac! Mad "opinia" w tym znaczeniu to przygłupawe docinki, ktore tak mnie "doluja" Big Grin . Czasami słyszę nawet gdzie byłam albo jak to widziano mnie po zmroku... To dziwne, ale ja wieczory spedzam przed kompem. Wiadomo.. nastepstwami chorob psychicznych sa wszelkiego rodzaju zwidy Confusedhock:
Odpowiedz

Skoro te opinie cię dołują to zrób coś z tym. Mogę ci podać 100 sposobów jak doprowadzić kogoś do samobójstwa. Zemsta jest naprawde słodka.
Zacznij od banałów, wysyłaj im kupy w paczkach albo cos w tym rodzaju. Od razu poprawi ci się humor Big Grin
Odpowiedz

The_hanged_man napisał(a):Skoro te opinie cię dołują to zrób coś z tym. Mogę ci podać 100 sposobów jak doprowadzić kogoś do samobójstwa. Zemsta jest naprawde słodka.
Zacznij od banałów, wysyłaj im kupy w paczkach albo cos w tym rodzaju. Od razu poprawi ci się humor Big Grin
Hehe... Walentynki tuz, tuz..... Laughing Mad
Odpowiedz

kupa w paczce na walentynki? hmmmm kul.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz