• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wiara itp. itd.

Cytat:Man, lewą nogą z wyrka wstałeś? Jesteś forumowym purystą? A może Don Kichotem walczącym z offtopowymi wiatrakami? W sumie nie sądzę, by opcja druga albo trzecia były prawdziwe, bo wcześniej nie zauważyłem tego typu odruchów u Cię. Wyluzuj.
W każdym razie lekko się uśmiałem z Twej reakcji.

A Ty chyba chvjem wstales. Offtop u normalnego uzytkownika jest czyms naturalnym. Raz jest zabawny a innym razem ukazuje inny aspekt tematu lub jakis problemu z nim zwiazany. U takiego uzytkownika nie stanowi on jednak 100 % jego wypowiedzi ale tylko czesc. Natomiast ta druga polowa jego postow wnosi cos do tematu/rozmowy. Problemem tej Pani jest to ,ze jej wypowiedzi nie maja zadnej merytorycznej wartosci. Nic nie wnosza.Generalnie moglo by ich nie byc. Tu jest imo sedno sprawy.

I dobrze ,ze sie posmiales, w koncu smiech to zdrowie Tongue
Odpowiedz

Elvis napisał(a):
KelThuz napisał(a):i dlatego wszelkie oznaki lewactwa nalezy tępić, palić, orać i rozrzucać po polach za Uralem, gdzie ich miejsce.

Ale to chyba na błoniach, co nie? Wink

Nie no na błoniach to chyba się powinno katoli palić, nie? Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Elvis napisał(a):
KelThuz napisał(a):i dlatego wszelkie oznaki lewactwa nalezy tępić, palić, orać i rozrzucać po polach za Uralem, gdzie ich miejsce.

Ale to chyba na błoniach, co nie? Wink

Nie no na błoniach to chyba się powinno katoli palić, nie? Laughing

A dokładniej ich ścierwa Surprised
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):A Ty chyba chvjem wstales. Offtop u normalnego uzytkownika jest czyms naturalnym. Raz jest zabawny a innym razem ukazuje inny aspekt tematu lub jakis problemu z nim zwiazany. U takiego uzytkownika nie stanowi on jednak 100 % jego wypowiedzi ale tylko czesc. Natomiast ta druga polowa jego postow wnosi cos do tematu/rozmowy. Problemem tej Pani jest to ,ze jej wypowiedzi nie maja zadnej merytorycznej wartosci. Nic nie wnosza.Generalnie moglo by ich nie byc. Tu jest imo sedno sprawy.

No tak... teraz spójrz na tę wypowiedź i powiedz, czy ona przypadkiem nie jest typem oftopa, o którym piszesz...? Gdzie ta jej metoryczna wartość, druga połowa będąca odwołaniem do tematu...?

Wszebąd ---> a za pfdeka dzięksy. Jestem otwarty człek więc w wolnej chwili chętnei się zapoznam z tą krótką ksiazeczką (edit: łoż kurwa.. to po angielskiemu... :/ zamęcze sie to czytając, wiec se odpuszcze niestety)
Co do mojego zdania na temat tej rzekomej niższości bambochów to ja widze to w ten sposób: Ich życie od bardzo długiego czasu nie uległo zbyt wielkim zmianom (w afryce) wiec po co ewolucja miałaby wyposarzać ich w 'statystycznie' większy stopień inteligencji. Amerykańscy murzyni to przecież te same ziomki co te z afryki, przez te pare wieków geny nie ulegna zmianie (chyab żę przez krzyzówki), więc nie ma co ich oddzielać. Musi coś być w tym że my żyjemy w wielopiętrowych blokach z windami, a oni w glinianych szopach tudzież w gettach stanoskich. Ja przyczyny szukałbym w klimacie. Ten afrykański dla czarnych jest znosny, są do niego przystosowani wiec nie potrzebują zbyt wiele udogodnień by im się wporządalu żyło. W europie klimat zawsze był tak porąbany że raz musisz w kożuch raz w stringi wskoczyć. Do tego przystosować się nie idzie w stosunkowo krótkim czasie, trza kombinować... i tu się zaczyna ta cała różnica IQ która wynika z przymusu kombinowania jak przetrwać (oczywiście moim zdaniem). Przeca nie twierdziłem że różnic nie ma. Również nie wierze w równość ras, tak samo jak w równość pojedynczych jednostek, ale to nie znaczy żę uważam że biali sa 'lepsi' od czarnych.
Moja wypowiedź odnośnie tych 15 punktów wynikała raczej z tego że statystyki, testy IQ to dla mnie raczej takie niezbyt miarodajne zabawki, nei ufam im
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):
Ambivalent napisał(a):A Ty chyba chvjem wstales. Offtop u normalnego uzytkownika jest czyms naturalnym. Raz jest zabawny a innym razem ukazuje inny aspekt tematu lub jakis problemu z nim zwiazany. U takiego uzytkownika nie stanowi on jednak 100 % jego wypowiedzi ale tylko czesc. Natomiast ta druga polowa jego postow wnosi cos do tematu/rozmowy. Problemem tej Pani jest to ,ze jej wypowiedzi nie maja zadnej merytorycznej wartosci. Nic nie wnosza.Generalnie moglo by ich nie byc. Tu jest imo sedno sprawy.

No tak... teraz spójrz na tę wypowiedź i powiedz, czy ona przypadkiem nie jest typem oftopa, o którym piszesz...? Gdzie ta jej metoryczna wartość, druga połowa będąca odwołaniem do tematu...?

Wszebąd ---> a za pfdeka dzięksy. Jestem otwarty człek więc w wolnej chwili chętnei się zapoznam z tą krótką ksiazeczką (edit: łoż czosnek.. to po angielskiemu... :/ zamęcze sie to czytając, wiec se odpuszcze niestety)
Co do mojego zdania na temat tej rzekomej niższości bambochów to ja widze to w ten sposób: Ich życie od bardzo długiego czasu nie uległo zbyt wielkim zmianom (w afryce) wiec po co ewolucja miałaby wyposarzać ich w 'statystycznie' większy stopień inteligencji. Amerykańscy murzyni to przecież te same ziomki co te z afryki, przez te pare wieków geny nie ulegna zmianie (chyab żę przez krzyzówki), więc nie ma co ich oddzielać. Musi coś być w tym że my żyjemy w wielopiętrowych blokach z windami, a oni w glinianych szopach tudzież w gettach stanoskich. Ja przyczyny szukałbym w klimacie. Ten afrykański dla czarnych jest znosny, są do niego przystosowani wiec nie potrzebują zbyt wiele udogodnień by im się wporządalu żyło. W europie klimat zawsze był tak porąbany że raz musisz w kożuch raz w stringi wskoczyć. Do tego przystosować się nie idzie w stosunkowo krótkim czasie, trza kombinować... i tu się zaczyna ta cała różnica IQ która wynika z przymusu kombinowania jak przetrwać (oczywiście moim zdaniem). Przeca nie twierdziłem że różnic nie ma. Również nie wierze w równość ras, tak samo jak w równość pojedynczych jednostek, ale to nie znaczy żę uważam że biali sa 'lepsi' od czarnych.
Moja wypowiedź odnośnie tych 15 punktów wynikała raczej z tego że statystyki, testy IQ to dla mnie raczej takie niezbyt miarodajne testy, nei ufam im

Lepiej se zwal
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):Ja przyczyny szukałbym w klimacie. Ten afrykański dla czarnych jest znosny, są do niego przystosowani wiec nie potrzebują zbyt wiele udogodnień by im się wporządalu żyło.

Zgadza się,ale bierz pod uwagę ,że rozwój bambusiej ,,kultury" niestety na Afryce sie nie skonczył. Po uzyskaniu formalnego równouprawnienia ,czarna zaraza najpierw dokonała zniszczenia w umysłach amerykanów(przede wszystkim młodych) i obecnie jest głównym czynnikiem ciągnącym naszą kulturę dół. Demoralizacja,przemoc,brak wartosci,ambiwalencja - to wartości cechujące współczesna młodzież zachłysniętą wizją stylu życia a'la ,,gangsta" raper w łancuchach,wygladajacy i zachowujacy sie niczym małpa.Kill & die!!!!
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Zgadza się,ale bierz pod uwagę ,że rozwój bambusiej ,,kultury" niestety na Afryce sie nie skonczył. Po uzyskaniu formalnego równouprawnienia ,czarna zaraza najpierw dokonała zniszczenia w umysłach amerykanów(przede wszystkim młodych) i obecnie jest głównym czynnikiem ciągnącym naszą kulturę dół. Demoralizacja,przemoc,brak wartosci,ambiwalencja - to wartości cechujące współczesna młodzież zachłysniętą wizją stylu życia a'la ,,gangsta" raper w łancuchach,wygladajacy i zachowujacy sie niczym małpa.Kill & die!!!!

Więc uważasz żę gdyby nie gangsta negatywy to nie byłoby gangsta białasów? W tym momencie piszesz jakby to biali byli małpującymi bezmyślnie idiotami. Skoro czarni są tymi gorszymi i głupszymi to biali jako mądrzejsi nie fascynowali by sie ich gangsta negatywową kulturą
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Cytat:No tak... teraz spójrz na tę wypowiedź i powiedz, czy ona przypadkiem nie jest typem oftopa, o którym piszesz...? Gdzie ta jej metoryczna wartość, druga połowa będąca odwołaniem do tematu...?

Zapomnialem dodac (tak to jest jak sie pisze w robocie),ze offtop,ktory porusza jakis problem i prowadzi do dyskusji,wymiany pogladow jest pozyteczny. Ten post ,jak i Twoj nalezy juz do takiej wlasnie rozmowy. I tak bedzie az nie zejdziemy do "Twoja stara..." Tongue. Nie wiem skad wzioles ''druga polowe bedaca odwolaniem do tematu", wnioskuje ,ze doszlo do nieporozumienia. Chodzilo mi oto ,ze normalny uzytkownik ,ktory uczestniczy w zyciu takiego forum oprocz offtopow pisze rowniez posty wnoszace cos do forumowego "zycia".
Odpowiedz

ostatnio jakos wpadło mi do głowy kilka interesujących faktów dotyczących religii chrzescijanskiej i bibli. wiec napotkałem (taki mi sie wydaje) kilka sprzecznych cech i zdarzeń:

1. Jak Maryja może byc dziewicą skoro urodziła Jesusa ?

2. Skoro Bóg jest doskonały to dlaczego stworzył szeroko pojete zło i "szatana" którego przecie nie ma ?

3. Skoro Bóg stworzył Adama i Ewe na swoją podobizne (mam na mysli chcrakter i wygląd) to dlaczego w tych ludziach obudziło sie zło - tyczy sie to takze dzisiejszych cyliwizjacji ?

4. Jak biblia moze pociskać kity o powstaniu wszechswiata przez Boga skoro swiat powstał w całekim inny sposób ?

5. Religia ta jest niby dobra - mi sie jednak zdaje ze ona wiecej zabiła niz uratowała

6. I proste pytanie: Kim Jest Bóg ? Jak wygląda ? Jak Powstał ?

Ciekawe jest to że wielu ludzi tych sprzeczności albo nie widzi, albo nie chce wiedziec i jest zapatrzona w religie co prowadzi do fanatyzmu...
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):ostatnio jakos wpadło mi do głowy kilka interesujących faktów dotyczących religii chrzescijanskiej i bibli. wiec napotkałem (taki mi sie wydaje) kilka sprzecznych cech i zdarzeń:

2. Skoro Bóg jest doskonały to dlaczego stworzył szeroko pojete zło i "szatana" którego przecie nie ma ?

3. Skoro Bóg stworzył Adama i Ewe na swoją podobizne (mam na mysli chcrakter i wygląd) to dlaczego w tych ludziach obudziło sie zło - tyczy sie to takze dzisiejszych cyliwizjacji ?

4. Jak biblia moze pociskać kity o powstaniu wszechswiata przez Boga skoro swiat powstał w całekim inny sposób ?

5. Religia ta jest niby dobra - mi sie jednak zdaje ze ona wiecej zabiła niz uratowała

Ciekawe jest to że wielu ludzi tych sprzeczności albo nie widzi, albo nie chce wiedziec i jest zapatrzona w religie co prowadzi do fanatyzmu...

Ad 1 - Rolleyes
Ad 2 - Rolleyes
Ad 3 - Rolleyes
Ad 3 - Rolleyes
Ad 4 - Rolleyes
Ad 5 - Rolleyes
Ad 6 - Rolleyes

mam nadzieje żę nie pominąłem żadnego z punktów w swoim komentarzu
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):ostatnio jakos wpadło mi do głowy kilka interesujących faktów dotyczących religii chrzescijanskiej i bibli. wiec napotkałem (taki mi sie wydaje) kilka sprzecznych cech i zdarzeń:

Odkryłeś Amerykę Rolleyes
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

O fuck(cik)..... Rolleyes
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

ożeszkurwa ja pierdolę, post dnia, nie inaczej. Ja do tego podochodziłem gdzieś na poziomie edukacji przedszkolnej, co samo w sobie jest wystaczająco wymownym faktem
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

^
^
^
tylko ze ja w przedszkolu sie bawiłem i cieszyłem zyciem heh a nie latałem co niedzielka do kosciołka... i tak jest do dzis heh Tongue poza tym nigdy sie nad tym nie zasatanwiałem...
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Dance OF Death napisał(a):poza tym nigdy sie nad tym nie zasatanwiałem...
Nad czym się nie zastanawiałeś?Nad owymi nieszczęsnymi punktami które byłeś łaskaw wymieniać,a których,z przyczym oczywistych,komentowała nie bede?Czy może nad czymś innym np: 'edukacją przedszkolną'? Rolleyes
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości