• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

WIADOMKA!!ziom......

Donkamillo napisał(a):ok tylko zeby zaistniec w tym gównie (czyt.hip hop siup)nie trzeba mniec specjalnych umiejetnosci tylko połazic sobie po scenie porecytowac jakis chujowy tekst i wszycho metal i rock to juz wyzsza szkoła jazdy.nie wiem jak dzieciarnia(to jeszcze rozumiem) i dorosli(tego zupełnie nie) moga słuchac takiego syfu.wszystko przez kosciół i media!!!!nigdzie niema zadnego programu o mocniejszych brzmieniach ani w radiu(oprucz internetowego) ani w TV,a kosciól tez sie wpier.olił za przeproszeniem do muzyki metalowej polskiej (a szczególnie do Kata).ze to niby satanisci i takie tam pierdoły (chociarz teksty to zeczywiscie maja takie a nie inne taka mieli wizje i dobrze to wykonali ich sprawa)prawie kazda kapela ma teksty o wojnie krwi bitwach i innych takich a kosciół jakos znaczaca sie do nich nie podpie..la (moze to przez to ze w np: angli jest troche inna religia)dobra styka bo sie rozpisałem cós

zgadzam się .. a słyszałes ze a Watykanie Slipknotowi zabrobili koncertowac.. ;/;/ kosciół uwaza że są satanistami i na ziemi Piotrowej satanisci grac nie będą :? Question Mad
Odpowiedz

A komu oni mieliby grac w Watykani? Neutral Biskupom?
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

no nie wiem.. przeciez tam chyba normalni ludzie tez mieszkają....
Odpowiedz

Chyba nie Wink
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Angel of death napisał(a):no nie wiem.. przeciez tam chyba normalni ludzie tez mieszkają....

wyjdz ! a tak btw. tym skurwysynom z slipów to sie powinno dac ogolny zakaz koncertowania.
Odpowiedz

yy.. nie rozumiem cie.. a kto powiedzial ze ja ich lubie...;/ no cóż jak dla mnie to są szczyty nietolerancji nie pozwalac zespolowi grac z powodu wyznania wiary i tyle :?
Odpowiedz

Tzn. nie dziw sie, ze w centrum Chrzescijanstwa nie dopuszcza sie niczego, co ludziom sie moze kojarzyc z szatanem :/ Jakby zabronili grac w Rzymie, to co innego, ale ze w Watykanie...
Zreszta, tak 100% populacji pracuje dla kosciola albo dla organizacji pracujacych dla kosciola Smile
[Obrazek: beow00lf.png]
Odpowiedz

ale bylo by to conajmniej weird gdyby zaden mieszkaniec watykanu nie słuchal metalu... Confusedhock: to by sie wtedy nazywały wplywy koscioła... Evil or Very Mad
Odpowiedz

Cytat:ale bylo by to conajmniej weird gdyby zaden mieszkaniec watykanu nie słuchal metalu... Shocked to by sie wtedy nazywały wplywy koscioła...

kurwa ile ty masz lat ?! raz ze w watykanie mieszkaja tylko ksieza, członkowie gwardi szwajcarskiej, i chyba bo tego pewien nie jestem uzednicy chodz oni i reszta choloty to z rzymu dojezdzaja chyba.
Odpowiedz

nie wiem dlaczego kosciól sie wpier.. w metal a do kur.wa reperów co to kur.a tylko zioło i inne i pierdola bez sensu w tych swoich rymowankach. jak umie rymowac to niech wiersz napisze. i jeszcze pare słów do radia "z ryjem" i ich słuchaczy pierdolnijcie sie w kapucyn bo wy głoscie bardziej nauki szatana jak wszyscy sataniscie razem wzieci koniec ku**a kropka oooo............
Odpowiedz

^Ten tez chyba ponad blat biurka nie wyrasta..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Donkamillo napisał(a):nie wiem dlaczego kosciól sie wpier.. w metal a do kur.wa reperów co to kur.a tylko zioło i inne i pierdola bez sensu w tych swoich rymowankach. jak umie rymowac to niech wiersz napisze. i jeszcze pare słów do radia "z ryjem" i ich słuchaczy pierdolnijcie sie w kapucyn bo wy głoscie bardziej nauki szatana jak wszyscy sataniscie razem wzieci koniec ku**a kropka oooo............
Gash, twoje posty nie nadają się do czytania.. są zbyt chaotyczne.
btw: Watykan ma bagatela 1000 mieszkańców, po co Slipknot miałby tam grać?
Odpowiedz

bez oftopa bo zaoram.
Odpowiedz

sory , moze tam chodzilo o rzym.... :? Rolleyes .. no ale liczy sie sam fakt wpieprzania sie kosciola w muzyke metalową.. np. do takich dzici sie nie wpieprza..;/ szzczyty nietolerancji ze strony kosciola..;/ Mad Mad
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
Donkamillo napisał(a):nie wiem dlaczego kosciól sie wpier.. w metal a do kur.wa reperów co to kur.a tylko zioło i inne i pierdola bez sensu w tych swoich rymowankach. jak umie rymowac to niech wiersz napisze. i jeszcze pare słów do radia "z ryjem" i ich słuchaczy pierdolnijcie sie w kapucyn bo wy głoscie bardziej nauki szatana jak wszyscy sataniscie razem wzieci koniec ku**a kropka oooo............
Gash, twoje posty nie nadają się do czytania.. są zbyt chaotyczne.
btw: Watykan ma bagatela 1000 mieszkańców, po co Slipknot miałby tam grać?

Dla mnie to on w ogole nie powinien koncertowac

Cytat:dlaczego kosciól sie wpier.. w metal

A dla czego ty sie wpierdalasz w to co robi kler ? ich sprawa moze lubia.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości