• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

WIADOMKA!!ziom......

www.hopkids.pl wejdzcie na stronke,dalej taki samochod i teledyskBig Grin

Poczujcie moc zioma Laughing Laughing
Odpowiedz

To ja moze zacytuje teledysk...
"[...]Świat oszalal..."
:?
GL, HF & idzcie sie pociac :?
[Obrazek: beow00lf.png]
Odpowiedz

Stare...juz to ktos kiedys pokazywal
Mnie tam to wcale nie rajcuje...
No...ale ta 'laska' rozwala Laughing ciekawe ile ona ma lat...10?? Laughing

Swiat schodzi na psy. Widac wirus Rapalus przedostaje sie coraz szybciej i zaraża juz osobniki w wieku 10 lat.

Trzeba wezwac jakis batmanow,czy predatorow... Laughing bo mozliwe jest,ze wkrotce i my zostaniemy zarażeni... Crying or Very Sad Rolleyes Laughing
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):Trzeba wezwac jakis batmanow,czy predatorow... Laughing
Sugeruje Batmana, bo ma fajowe, czarne wdzianko Big Grin
[Obrazek: beow00lf.png]
Odpowiedz

Eee tam Batman to pedal,nie od dzis wiadomo,ze kreci z Supermanem...I w ogole zaklada gacie na getry Laughing Laughing I jakas plastikowa maske nosi...

Moze James Bond albo agent 007? Laughing
Ale tak na serio...to powazna sprawa...proponuje wybrac 10...czy 7 najlepszych...tylko mi tu bez jakis pokemonow,czy facetow w rajtuzach Laughing
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

kurva
Odpowiedz

goofi napisał(a):kurva
Widze,ze wirus zaatakowal juz pierwsza osobe... Wink Laughing
(bez obrazy)
Odpowiedz

"kurva"to jest taki super bohater z komiksów z lat 70 1800 roku Smile Big Grin
Odpowiedz

kurva <sciana> Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Odpowiedz

Donkamillo napisał(a):"kurva"to jest taki super bohater z komiksów z lat 70 1800 roku Smile Big Grin

z lat 70 - 19 wieku ciulu.
Odpowiedz

Są skurwysyny nie??
Odpowiedz

Aaaa...to sorry...nie wiedzialam...ale orginalny pseudonim Laughing
Mozemy zadzwonic jeszcze doRutkowskiego...tylko on musi najpierw odnalesc kurtki skradzione wietnamcom z bazaru Laughing
Odpowiedz

widzicie takie sryle robią karierę a my?? Laughing
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

zmiazzyła mnie ta mloda co na galerii pokazywala => 8) a hiphopa gra.. dzizys ;/

takiew gówniarze a sie w nike ubierają ;/
Odpowiedz

ok tylko zeby zaistniec w tym gównie (czyt.hip hop siup)nie trzeba mniec specjalnych umiejetnosci tylko połazic sobie po scenie porecytowac jakis chujowy tekst i wszycho metal i rock to juz wyzsza szkoła jazdy.nie wiem jak dzieciarnia(to jeszcze rozumiem) i dorosli(tego zupełnie nie) moga słuchac takiego syfu.wszystko przez kosciół i media!!!!nigdzie niema zadnego programu o mocniejszych brzmieniach ani w radiu(oprucz internetowego) ani w TV,a kosciól tez sie wpier.olił za przeproszeniem do muzyki metalowej polskiej (a szczególnie do Kata).ze to niby satanisci i takie tam pierdoły (chociarz teksty to zeczywiscie maja takie a nie inne taka mieli wizje i dobrze to wykonali ich sprawa)prawie kazda kapela ma teksty o wojnie krwi bitwach i innych takich a kosciół jakos znaczaca sie do nich nie podpie..la (moze to przez to ze w np: angli jest troche inna religia)dobra styka bo sie rozpisałem cós
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości