• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wegorzewo 2005

Cholera, a o Wegorzewie 2005 nikt topica nie zalozyl...A bylo zajefajnie na tegorocznym festiwalu.
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie Big Grin
Odpowiedz

Quostek napisał(a):Cholera, a o Wegorzewie 2005 nikt topica nie zalozyl...A bylo zajefajnie na tegorocznym festiwalu.
Eh, ale po co zakładać topic o koncercie/zlocie, który już się odbył? :] Chyba nie temu służy ten dział? :]
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
Quostek napisał(a):Cholera, a o Wegorzewie 2005 nikt topica nie zalozyl...A bylo zajefajnie na tegorocznym festiwalu.
Eh, ale po co zakładać topic o koncercie/zlocie, który już się odbył? :] Chyba nie temu służy ten dział? :]
Ehm... jak sie chcesz podzielic wra|eniami to chyba te| mozesz, co? A zreszta... co drugi moj temat idzie na Traszowisko...
Odpowiedz

Nie widzę powodu, by takiego tematu nie założyć... Głównie od tego ten dział jest, by dzielić się wrażeniami z różnych imprez. Nie szukajmy na siłę problemów ; ).

Sam na festiwalu nie byłem, a żałuję, bo podobno bardzo udany.
Odpowiedz

E.. Wegorzewo to zjazd nastoletnich meneli z calej Polski, a nie zaden festiwal.. Akurat muzyka ma tam najmniejsze znaczenie..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

O, akurat tego nie wiedziałem... W takim razie chyba dobrze, że się nie wybierałem ; ).
Odpowiedz

To jak oni sie beze mnie i Kamaela tam obeszli? Question : O
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):E.. Wegorzewo to zjazd nastoletnich meneli z calej Polski, a nie zaden festiwal.. Akurat muzyka ma tam najmniejsze znaczenie..
A jakim prawem tak sądzisz??
Odpowiedz

Quostek napisał(a):
Dżemik napisał(a):E.. Wegorzewo to zjazd nastoletnich meneli z calej Polski, a nie zaden festiwal.. Akurat muzyka ma tam najmniejsze znaczenie..

Widziolek, to wim.. Nazjezdza sie gownazeria i zalewa sie w trupa tylko.. Cud zabawa..
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Widziolek, to wim.. Nazjezdza sie gownazeria i zalewa sie w trupa tylko.. Cud zabawa..

3/4 festiwali dziala na zasadzie, pijanstwo+muzyka, przeciez takie jest zalozenie? ;) Albo na zasadzie, tylko pijanstwo a muzyka ma znaczenie 4ligowe ;)
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):
Quostek napisał(a):

Widziolek, to wim.. Nazjezdza sie gownazeria i zalewa sie w trupa tylko.. Cud zabawa..
Ja tam pijaków nie widziałem...
A w dodatku byłem na scenie a ty nie Surprised
Odpowiedz

Acrid napisał(a):
Dżemik napisał(a):Widziolek, to wim.. Nazjezdza sie gownazeria i zalewa sie w trupa tylko.. Cud zabawa..

3/4 festiwali dziala na zasadzie, pijanstwo+muzyka, przeciez takie jest zalozenie? Wink Albo na zasadzie, tylko pijanstwo a muzyka ma znaczenie 4ligowe Wink

Zalozenie jest takie, ze to alkohol jest (albo i nie) dodatkiem do muzyki.. A nie na odwrot.. Wink

Mam alergiczny stosunek do alkoholu i nalanych, zbutnowanych 15-20 latkow, a takich ludzi w Wegorzewie nie brakuje.. Stad taka moja opinia o tym festiwalu..

Cytat:A w dodatku byłem na scenie a ty nie

Jestes gosc.. :O ;]
Odpowiedz