Ankieta: Czy po przeczytaniu tego tematu - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
oczywi
40.00%
2
40.00%
60.00%
3
60.00%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Watain

Miały dzieci temacik o Marduk, to niech mają i o Watain, hehehe.
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

Watain stal "modny" w pewnych kregach, w ktorych nie powinien byl sie stac i teraz kazdy zapluty dzieciak z naszywka kredek czy burgerow wie co to zespol, niestety. Albo co gorsza jest jego "fanem".
No ale nic, Watain jest niezaprzeczalnie jednym z najlepszych i najpowazniejszych zespolow religijnego Black Metalu, ma przede wszystkim niesamowite teksty. Muzycznie jest rowniez zajebiscie, utwory brzmia jak trzeba i maja niezly klimat. Miazga. Moim zdaniem idealnie pasuja do warstwy lirycznej.
Obie plyty Watain sa po prostu majstersztykiem i bardzo je sobie cenie. Jeden z moich zdecydowanych faworytow. Wiecej nic nie powiem.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Szkoda tylko że na CL muzycznie tak bardzo rżną z DMDS MayheM.Jednak texty rzeczywiście robią duże wrażenie po dogłębnej lekturze.
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Rzniecie jest ZLE! Angry
Mi pasuje. DMDS to genialna plyta, wiec to tylko plus ze rzna mistrza.
Odpowiedz

Plus jak plus, utwory są dobrze skomponowane, nie jest to oczywiście bezczelna zżynka (no chyba, że początke Devil's Blood Wink )ale jak dla mnie to te inspiracje są minimalnie za mocno słyszalne.Panowie mają możliwości z pewnością ułoża jeszcze nie jeden orginalny kawałek (choć faktem jest że w BM, a szczególnie tym odłamie zbyt orginalnym nie da się być)
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

znam obydwie plyty na pamiec i nie widze nawiazan do DMDS, poza Devil's Blood.

Cytat:Watain stal "modny" w pewnych kregach, w ktorych nie powinien byl sie stac i teraz kazdy zapluty dzieciak z naszywka kredek czy burgerow wie co to zespol, niestety. Albo co gorsza jest jego "fanem".
a wiesz czemu? bo jakis ktos dumny ze swojego obeznania zalozy temat na forum tego pokroju.
no man can see me and live
Odpowiedz

O przepraszam, już go kasuję, hahahahaha !
Wybaczysz mi misiu ?
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

Ja wybacze bo mnie to pierdoli, aczkolwiek ciekaw jestem ilu przez ten temat posciagalo z sieci emetrojki :?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości