03-15-2006, 04:30 PM
WARRAHA - Dziedzictwo Arjów EP
03-15-2006, 04:45 PM
Mal, to jest świetne, może rzeczywiście nie do końca aryjski jest ten projekt, ale nadal doskonały!
Pierwotna okładka po zmianach dokonanych przez Hegemona tez prezentuje się całkiem nieźle. A Arial to rzeczywiście najbardziej aryjska czcionka ze wszystkich!
Pierwotna okładka po zmianach dokonanych przez Hegemona tez prezentuje się całkiem nieźle. A Arial to rzeczywiście najbardziej aryjska czcionka ze wszystkich!

"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
03-15-2006, 04:48 PM
mal napisał(a):Kraftwerk? Zastanawiające...![]()
Photoshop cs.
Mówiłem o logach na poprzedzających Twoj projektach. Na Twoim logo jest jak najbardziej w porzo
03-16-2006, 04:33 PM
Dwa pierwsze kawalki spoko,chyba najbardziej kojarza sie z dokonaniami Varga na plycie "Daudi Baldrs".Co do dwoch pozostalych kawalkow,to hmm wokal beznadziejny, momentami wrecz smieszy, podczas ich sluchania mam takie glupie skojarzenie jakbym sluchal sciezki dzwiekowej z gumisiow czy innej bajeczki rozgrywajacej sie w sredniowieczu.Mowiac w skrocie, nagrywaj instrumentalne kawalki bo falszujesz straszliwie.
![[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]](http://burzum.org/img/covers/small/official/1996_filosofem.jpg)
03-16-2006, 07:00 PM
mal, fajnie zrobione bardzo tyle ze nie mam pojecia co to jest i jak sie z arjami ma .mi to wyglada na marchewki w wydrazonym pniu

03-16-2006, 08:29 PM
hegemon88 napisał(a):[
Mi tam sie wydaje ze w ramach walki rasowej powinno uzywac sie tylko czcionki Arial ktora jest najbardziej aryjska.
Nie inaczej!
A mi się wydaje że zajebałeś ten tekst z Sieg hail szatan.
Nie inaczej!

KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
03-16-2006, 08:54 PM
Teksty są zbiorowa własnością Trve Wspólnoty Aryjskiego Szatana i jako takie nie mogą być 'kradzione'.
"All that's left to say is: Farewell"
03-25-2006, 08:46 PM
UUUUUAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHHAHA
Najpierw ta pogańska różowa okładka, potem ta brunatna potem ta muza...
BAHAHAHAHAH chujnia maksymalna już po prostu, a to wycie... No ale czego można się było spodziewać po takim oszołomie. Myślę, że aktualna okładka oddaje przesłanie płyty - wygląda to jak aryjski odbyt z resztkami jeszcze skwarek, który zostanie za chwilkę spenetrowany przez jego wyssaną z szamba dumę.
SIła Słowian, Sława, wojna... bahahaha
Walcz, chłopie walcz, mam nadzieję że w którejś rundzie natkniesz się na mnie.
BAHAHAHAHAH chujnia maksymalna już po prostu, a to wycie... No ale czego można się było spodziewać po takim oszołomie. Myślę, że aktualna okładka oddaje przesłanie płyty - wygląda to jak aryjski odbyt z resztkami jeszcze skwarek, który zostanie za chwilkę spenetrowany przez jego wyssaną z szamba dumę.
![[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]](http://images14.fotosik.pl/38/266c114d403ad301.gif)
03-25-2006, 09:29 PM
Książę 2 napisał(a):UUUUUAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHHAHA
Hmm... widze ze kolejna osoba podziela moje zdanie. To sie nazywa wejscie na forum

03-26-2006, 08:53 AM
Nie rozumiecie potęgi i splendoru stali, zaorajcie sie najlepiej :]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
03-26-2006, 09:42 AM
Tomash napisał(a):Nie rozumiecie potęgi i splendoru stali, zaorajcie sie najlepiej :]
zapomniales dodac ze jestesmy spedalonymi kurwiami.
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
ja mam miekkie skory.
03-26-2006, 09:44 AM
XdkyX napisał(a):Tomash napisał(a):Nie rozumiecie potęgi i splendoru stali, zaorajcie sie najlepiej :]
zapomniales dodac ze jestesmy spedalonymi kurwiami.
lewackimi spedalonymikurwiami chciałeś napisać

03-26-2006, 11:12 AM
i wyznawcami judochrystianizmu niegodnymi przebywac na ziemi naszych przodkow
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
ja mam miekkie skory.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości