• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

WARRAHA - Dziedzictwo Arjów EP

Książę 2 napisał(a):czyli Żydzi mają coś z władcow hiperborejskich stepow, twoich bezpośrednich przodków?

dokladnie - zostali zaprzęgnięci niczym psy pociągowe do transportu okrętów aryjskich z wybrzeży Lewantu aż na Tygrys i Eufrat podczas największej inwazji Arjów na Bliski Wschód - XV w. przed chr., tak zwani Ludzie Morza pod wodzą samego Indry z Kielc. Wtedy też powstało żydowskie imię Jehuda - gdy Indra pogardliwie wołał żydowskiego kacyka "Ty chudzielcu!", a kacyk odpowiadał wiernie "Ja chudy! Ja chudy!"
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

To teraz wyjasnij historyczne pochodzenie starego Jerozolimskiego powiedzonka "Kela prastara za denara"
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):"Ja chudy! Ja chudy!"

[Obrazek: 6a9dbd64c4395347.jpg]
Odpowiedz

Laughing
Zróbcie sobie taki specjalny topic gdzie bedziecie sie besztac 8)
Odpowiedz

No to przecież właśnie w nim piszemy
Odpowiedz

No i znowu zaplułem monitor...

KelThuz napisał(a):tak zwani Ludzie Morza pod wodzą samego Indry z Kielc

i Szamasza z Olsztyna.Nie zapominaj o tym!
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Nie inaczej!

niestety jestem upośledzony poprzez aktualny brak oprogramowania graficznego, więc nie mam jak zripostować tego zamachu na moją aryjskość.
Dlatego zmuszony jestem odpowiedzieć w sanskrycie:

ŚIJ!
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):niestety jestem upośledzony poprzez aktualny brak oprogramowania graficznego

Obawiam sie ,że to nie jedyne upośledzenie jakim jesteś dotkniety.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Obawiam sie ,że to nie jedyne upośledzenie jakim jesteś dotkniety.

mam opowiedzieć o twoich? wiem sporo. Angry
Odpowiedz

Crying or Very Sad
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

wy tu smichu-chichu, a ja jednak ten ostatnio zgromadzony material wydam oficjalnie, po co ma sie marnowac.
Odpowiedz

Własciwie to lepiej żeby się zmarnował.
Odpowiedz

Kelthuz za zarobione pieniadze z płyt możesz wspomóc Human Action.Pod warunkiem,ze cos zarobisz:>
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Kelthuz za zarobione pieniadze z płyt możesz wspomóc Human Action.Pod warunkiem,ze cos zarobisz:>

E tam....Razem z Wsze Bondem zbieramy fundusze na przewrót wojskowy - juz mamy kasę na skrzydlo od F16
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Moge sie dołozyc z pistoletem na wode
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości