08-15-2007, 06:47 PM
A szkoda, bo nagrał ostatnimi czasy sporo nowej Potęgi(of Steel).
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia
balzac napisał(a):
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KelThuz napisał(a):odszczekasz to rychło, armenoidalny szubrawcze
KelThuz napisał(a):pewnie o twórczości Quorthona z czasów Hammerheart też jakieś podludzkie śmieci tak pyskowały. Won!
Cytat:Przeciez to wlasnie w moim glosie zawarta jest odwieczna Prawda Kurhanów. Albo się akceptuje ten głos i Prawdę Kurhanów, albo przyznaje się do bycia wspakulturowcem. Właśnie się przyznałeś.
Książę 2 napisał(a):Ty lepiej się nie denerwuj i dbaj o swoją krtań, prasłowiański okurwieńcu, bo ci głosu nie starczy na pieśni o prabogach i robotach. Swoje normy zostaw dla siebie i całego swojego, wygarniającego ci błoto spod krzyża skansenu, potworze z bagien za Niedojebowem. Św. Mikołaj i Swaróg nie istnieją, Ciemyśle. A poza tym wypierdalaj lamusie ze szczurzą mordą - jak juz wydolisz dwadzieścia pompek to możemy pogadać.
Cytat:dobra knypy, żarty na bok
Nadchodzi KVLTH KVLTHVV!
jako elementowi wspakulturowemu, udostępnię tylko wersję low-fidel:
http://kvlth.kvlthvv.patrz.pl
Jest to najlepszy, najpotężniejszy, najbardziej aryjski (a jakże!) instrumentalny epos totalnego władztwa nad hordami błotnych dwunogów! Hołd dla zmarłego przed 2 miesiącami Basila Poledourisa, Miltona Friedmana i Augusto Wielkiego.
Słuchać głośno!!
P.S. Kto chce wersję hi-augusto, musi się do mnie zgłosić prywatnie - a że nie odbieram PMów od leszczy, to nie wiem jak to zrobicie.
SŁAWA!
Cytat:Warraha nie podlega krytyce. Przez nią przemawia Kosmologia!
KelThuz napisał(a):won z mojego tematu, parchy izraelskie
Cytat:motłoch może rżeć ile chce - i tak szczezną!
Zresztą kto podważa potęgę Warrahy, jest albo głuchy albo jest semolewakiem
Zoltan napisał(a):Dlaczego w prawym dolnym rogu tego filmiku nie ma symbolu z sylwetką człowieka na wózku inwalidzkim?