01-15-2007, 07:56 PM
KelThuz napisał(a):przecież nigdzie o nim nie śpiewam, pojebało?A to sory,ja zrozumialem,ze dopiero bedziesz nagrywal o nim.
KelThuz napisał(a):przecież nigdzie o nim nie śpiewam, pojebało?A to sory,ja zrozumialem,ze dopiero bedziesz nagrywal o nim.
KelThuz napisał(a):akurat dobrze znam Triarii, Puissance, Von Thronstahl, Der Blutharsh , i bynajmniej nie zamierzam ich naśladować ani imitować.nikt ci nie kaze nikogo nasladowac. chodzi o prosty obiektywny fakt ze w przeciwienstwie do tej "kompozycji", ktora tu przedstawiles oni maja JAKIEKOLWIEK brzmienie czy moc.
Cytat:Warraha od 5 lat ma niepowtarzalny styl i unikalne brzmienie, przyznali to Wojtek Lisicki oraz Byron Roberts, a na Zachodzie w chuj ludzi słucha Warrahy.mowie o tej konkretnej melodyjce, choc podejrzewam ze te pochlebne opinie to i tak zwykla kurtuazja. a na swiecie w chuj ludzi slucha britney spears - brawa za argumentacje..
Cytat: Może wynika to z tego, że tam nikt nie zgrywa eksperta i nie stwierdza ...a ja stwierdzam ze na tle jakiegokolwiek powaznego projektu poruszajacego sie w tej estetyce, twoj kult kultow jest chujowy. trzeba byc gluchym zeby tego nie slyszec, a juz napewno nie trzeba byc ekspertem.
Cytat: spierdalajto nie ja jestem tym ktory chce pocisnac ludziom jakis trash jako "kult kultow", tak ze nie rozumiem czemu sie unosisz. dajesz kawalek to ci mowie co o nim sadze. jak nie umiesz przyjac krytyki - poniekad konstruktywnej - proponuje prezentowac material temu ogromowi fanow z "zachodu".
Cytat: chodzi o prosty obiektywny fakt ze w przeciwienstwie do tej "kompozycji", ktora tu przedstawiles oni maja JAKIEKOLWIEK brzmienie czy moc.
Cytat:mowie o tej konkretnej melodyjce, choc podejrzewam ze te pochlebne opinie to i tak zwykla kurtuazja
Cytat:. a na swiecie w chuj ludzi slucha britney spears - brawa za argumentacje..
Cytat:a ja stwierdzam ze na tle jakiegokolwiek powaznego projektu poruszajacego sie w tej estetyce, twoj kult kultow jest chujowy.
Cytat:to nie ja jestem tym ktory chce pocisnac ludziom jakis trash jako "kult kultow", tak ze nie rozumiem czemu sie unosisz.
Cytat: dajesz kawalek to ci mowie co o nim sadze. jak nie umiesz przyjac krytyki - poniekad konstruktywnej - proponuje prezentowac material temu ogromowi fanow z "zachodu".
KelThuz napisał(a):bo jestem srogim chujemWydaje mi się, ba, jestem pewna, że samo "jestem chujem" w zupełności by wystarczyło.
Cytat:Prawdziwi fani wiedzą gdzie szukać pełnej wersji.
ReTuRn napisał(a):Uwaga, książe wraca i zarzuca kolejne teksty, któe zrzucą was z krzesła. ; ]Oo... to chyba taktyka "na zdystansowanego obserwatora". Takiego cię lubię najbardziej :*