12-27-2006, 11:57 PM
-Rene- napisał(a):Nie wiem czy może być, bo nie wiem jak się z tym czujesz. Jeśli ci lepiej to powtarzaj to jako mantrę do lustra, niedojebane dziecię Pierduna.
wiesz, że nikt cię nie lubi?
![[Obrazek: sbo3s4.jpg]](http://i38.tinypic.com/sbo3s4.jpg)
-Rene- napisał(a):Nie wiem czy może być, bo nie wiem jak się z tym czujesz. Jeśli ci lepiej to powtarzaj to jako mantrę do lustra, niedojebane dziecię Pierduna.
Książę 2 napisał(a):Wybacz Danzig, ja nie chciałem ci tego zrobić. To wszystko przez to że się tak spinam.żeby mi to było ostatni raz !
Necro Desecrator napisał(a):No-madsE,ale to jest thrash a nie gowniane heavy metalowe popierdolki typu hunter.
Krzychun napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):No-madsE,ale to jest thrash a nie gowniane heavy metalowe popierdolki typu hunter.
Necro Desecrator napisał(a):Tak samo zajebisty jak Horrorscope czy jeszcze bardziej?
Necro Desecrator napisał(a):a może nawet lepszy niż Slayer!Pewnie
Necro Desecrator napisał(a):No-mads
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
R_amze_S napisał(a):Jeśli ktos twierdzi ze popierdy Sorcerera są lepsze niż The No-Mads czy nawet Horrorscope ,przyznaje sie automatycznie do tego ma zjebany gust.Amen.
R_amze_S napisał(a):Jeśli ktos twierdzi ze popierdy Sorcerera są lepsze niż The No-Mads czy nawet Horrorscope ,przyznaje sie automatycznie do tego ma zjebany gust.Amen.
KelThuz napisał(a):te "popierdy" jakby nie było - są zdecydowanie bardziej oryginalne i wyraziste, niż 100 płyt Horrorscope, których jeszcze nie nagraliMoze i tak,w sumie sam nie zaliczam sie do jakichś zagorzałych wielbicieli tego zespolu (znaczy sie hororskopa) , jednak cała ta "wyrazistośc" i "oryginalnośc" idzie sie jebać z powodu marnego wokalu,ot co.
KelThuz napisał(a):Dlatego w Polsce nigdy nie powstanie większa ilość kapel metalowych na miarę XXI w., głównie z powodu zakutych łbów słuchaczy jak i wykonawców.Rozumiem,ze jedynym wykonawcą o "niezakutym łbie" w tym kraju jest Wszebąd?:>