• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

WARRAHA - Dziedzictwo Arjów EP

-Rene- napisał(a):Nie wiem czy może być, bo nie wiem jak się z tym czujesz. Jeśli ci lepiej to powtarzaj to jako mantrę do lustra, niedojebane dziecię Pierduna.

wiesz, że nikt cię nie lubi?
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):Wybacz Danzig, ja nie chciałem ci tego zrobić. To wszystko przez to że się tak spinam.
żeby mi to było ostatni raz !
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):wiesz, że nikt cię nie lubi?
Ojej...
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

no, a teraz wracaj pod schody, obciągać temu wielkiemu czarnuchowi, którego hoduję.
Odpowiedz

Hodujesz pod schodami murzyna żeby mu obciągać pałe, no no. Teraz w końcu wiem jak uzyskujesz odpowiednią barwę głosu. Szlag, a ja zawsze myślałam, że podczas nagrań ktoś ci pomaga jadąc od tylca.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

oo Kelthuz...

śpiewamy twoje kawałki na fizyce Tongue
pozdro
Ziemia jest płaska!
Odpowiedz

Zapewne już to mówiłem,ale chętnie się przypomnę co by sprowadzić dyskusję na właściwe tory - ,,Warraha" i ,,Kel'Thuz" to zdecydowanie NAJLEPSZE klawiszowe projekty jakie wydała nasza skatoliczona ziemia(dziedzictwo Bal Sagoth,nie inaczej!!),a ostatnie demo Sorcerer to NAJLEPSZY i najbardziej true polski HM,będący gwozdziem do trumny dla nazareńskiego obszczymurka i takich gówien jak Chainsaw,Hunter,No-mads,Mayharyon....(wymieniac mozna bez konca).No ale żeby dostrzec te oczywiste dla nadludzi prawdy trzeba przede wszystkim CZAIĆ JEBANY TRVE KVLT!!!
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):No-mads
E,ale to jest thrash a nie gowniane heavy metalowe popierdolki typu hunter.
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):
E,ale to jest thrash a nie gowniane heavy metalowe popierdolki typu hunter.

Tak samo zajebisty jak Horrorscope czy jeszcze bardziej? Bo jak wiadomo, jest to duzo lepszy zespół niż przereklamowany Behemoth(w ktorym gra jebanywdupeprzezswojegostaregobeztalenciepoprostumusiekurwaudało,niejestemwcalezazdrosnympolaczkiem, Nergal)a może nawet lepszy niż Slayer! Ot,co! W koncu wieś w ktorej mieszkamy rządzi sie swoimi prawami...
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Tak samo zajebisty jak Horrorscope czy jeszcze bardziej?

hmm...Obu kapel po jednym kawałku słyszalem to sie nie wypowiem,ale napewno lepsze niz hunter etc.
Necro Desecrator napisał(a):a może nawet lepszy niż Slayer!
Pewnie
Odpowiedz

jakby byli z USA to byś się nad nimi spuszczał
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Jeśli ktos twierdzi ze popierdy Sorcerera są lepsze niż The No-Mads czy nawet Horrorscope ,przyznaje sie automatycznie do tego ma zjebany gust.Amen.
Albo jest po prostu marnym prowokatorem.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Jeśli ktos twierdzi ze popierdy Sorcerera są lepsze niż The No-Mads czy nawet Horrorscope ,przyznaje sie automatycznie do tego ma zjebany gust.Amen.

Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Jeśli ktos twierdzi ze popierdy Sorcerera są lepsze niż The No-Mads czy nawet Horrorscope ,przyznaje sie automatycznie do tego ma zjebany gust.Amen.

te "popierdy" jakby nie było - są zdecydowanie bardziej oryginalne i wyraziste, niż 100 płyt Horrorscope, których jeszcze nie nagrali. Ale przecież zachwycanie się siódmą wodą po kisielu w tym kraju nadal ma się dobrze, podobnie jak jej pędzenie.
Dlatego w Polsce nigdy nie powstanie większa ilość kapel metalowych na miarę XXI w., głównie z powodu zakutych łbów słuchaczy jak i wykonawców.
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):te "popierdy" jakby nie było - są zdecydowanie bardziej oryginalne i wyraziste, niż 100 płyt Horrorscope, których jeszcze nie nagrali
Moze i tak,w sumie sam nie zaliczam sie do jakichś zagorzałych wielbicieli tego zespolu (znaczy sie hororskopa) , jednak cała ta "wyrazistośc" i "oryginalnośc" idzie sie jebać z powodu marnego wokalu,ot co.
KelThuz napisał(a):Dlatego w Polsce nigdy nie powstanie większa ilość kapel metalowych na miarę XXI w., głównie z powodu zakutych łbów słuchaczy jak i wykonawców.
Rozumiem,ze jedynym wykonawcą o "niezakutym łbie" w tym kraju jest Wszebąd?:>
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości