• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

WŁOCHATY "Bunt i miłość" - nowa płyta 07.11.2005

[Obrazek: 280435629_m.jpg]

Już 7 listopada ukaże się nowa płyta zespołu WŁOCHATY – "Bunt i miłość". Wydawcą jest firma MAMI records. Na krążku znalazło się 15 utworów nagranych w szczecińskim studio Alternatiff oraz materiały video do obejrzenia na komputerze.

Fanów odsyłamy na oficjalną stronę wydawcy, gdzie można odsłuchać jeden z najnowszych kawałków: "Nikt nas nie pytał" http://mamirecords.pl/mp3/nikt_nas_nie_pytal.mp3

Płytę - "Bunt i miłość" - będzie można nabyć za 24 zł m.in. na stronie wydawcy: www.sklep.mamirecords.pl oraz w sklepie: www.patefon.pl i we wszystkich innych dobrych sklepach muzycznych.

Ponadto płyta będzie także dostępna na koncertach promujących płytę zespołu:

DATY KONCERTÓW:

5.11 CZĘSTOCHOWA
squat "Elektromadonna"
ul .Warszawska 249/251
cena biletów: 10 zł
Informacje dodatkowe: + ŚMIETNIK
godz: 19:00

6.11. WROCŁAW
klub "MADNESS"
ul. Hubska 6
cena biletów:
przedsprzedaż 12 zł / w dniu koncertu 16 zł
godz. 18:00

7.11 TORUŃ
klub "OD NOWA"
ul. Gagarina 37 A
cena biletów:
przedsprzedaż 14 zł / w dniu koncertu 18 zł
godz: 20:00

Dodatkowo z okazji wydania nowej płyty dostępna będzie nowa koszulka oraz inne gadżety zespołu wyprodukowane przez www.carton.pl

W ciągu kilku najbliższych dni sklep internetowy patefon.pl zorganizuje konkurs, w którym będzie można wygrać m.in. w/w płytę. Więcej szczegółów szukajcie na: http://www.patefon.pl/forumik/index.php

Oficjalna strona zespołu: www.wlochaty.most.org.pl

Strona wydawcy: www.mamirecords.pl

Patronat:
www.patefon.pl
www.independent.pl
Odpowiedz

Pięknie Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz

kochałem tę kapelkę... kiedyś.... (czyt.: jak byłem pozerem Big Grin)
Kiedy teraz słucham ich tekstów to nie wiem czy smiać sie czy płakać Smile
przejdzie wam to dzieci, a jeśli nei to tylko współczuć Smile
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):kochałem tę kapelkę... kiedyś.... (czyt.: jak byłem pozerem Big Grin)
Kiedy teraz słucham ich tekstów to nie wiem czy smiać sie czy płakać Smile
przejdzie wam to dzieci, a jeśli nei to tylko współczuć Smile

sie podpisuje obiema łapkami. W dodatku "wokalista" jest tak chvjowy że się nie da, napisze to po raz setny - gość nie potrafi rozłożyć tekstu do melodii, raz przyspiesza, raz zwalnia - po prostu tragedia. Już nie wspomne o ttym że niemiłosiernie fałszuje.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Przeciez wiadome, ze Wlochaty pod wzgledem ideologicznym to nic szczegolnego ;) Bo brzydko pisac nie mam ochoty ;P

Jeden numer maja znosny, Pani A., przynajmniej mi sie milo kojarzy ;D
Odpowiedz

Najlepsze że byłem kiedyś na koncercie W. na który nie dojechał Pauluss, i panowie w trójke wypadli 1000 razy lepiej.

PS: Z pewnego źródła: Włochaty bierze za koncert.... 1600 zł. Nie ma jak "niezależność" i "niegranie dla zysku" kurna nikt mi nie wmówi że tyle wynosi zwrot kosztówSmile
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Najlepsze że byłem kiedyś na koncercie W. na który nie dojechał Pauluss, i panowie w trójke wypadli 1000 razy lepiej.

PS: Z pewnego źródła: Włochaty bierze za koncert.... 1600 zł. Nie ma jak "niezależność" i "niegranie dla zysku" kurna nikt mi nie wmówi że tyle wynosi zwrot kosztówSmile
i to duzo? stary... to jest malutko w porownaniu z tym co inni biora Big Grin na przyklad takie ksu bylo u mnie wcozraj, za wstep zechcieli sobie 10zł.. a grali tylko oni, to co ze sa "historia" ale jednak bywaly koncerty gdzie gralo 5 kapel i kosztowal 15 zl... no coz.. wszystko sie kreci wookol pieniadza Big Grin

apropo wlochatego, Pani A rulz ;d and only she Big Grin
Odpowiedz

Ale KSU to wielka gwiazda, grają od ponad 20 lat,
i spokojnuie mogliby zaśpiewać se 25 zł za bilety. Poza tym, pare lat temu gsdy pamietali o nich nieliczni grali za 6 zł dla kilkudziesieciu osób. I najważniejsze - oni nie pieprzą o jakichs pseudo ideologiach, graja bo lubia, a ze z tego zyją - bardzo dobrze.
Odpowiedz

z koleji z tym sie ciężko nie zgodzić Wink
Tomash napisał(a):W dodatku "wokalista" jest tak chvjowy że się nie da, napisze to po raz setny - gość nie potrafi rozłożyć tekstu do melodii, raz przyspiesza, raz zwalnia - po prostu tragedia. Już nie wspomne o ttym że niemiłosiernie fałszuje.
chociaż w pankowej kapeli na ogół mi to nie przeszkadza, bo jest bardzo powszechne (Big Grin), ale gdyby pojechać po włochatym to o tym trza wspomnieć Big Grin

Balthor napisał(a):i to duzo? stary... to jest malutko w porownaniu z tym co inni biora Big Grin na przyklad takie ksu bylo u mnie wcozraj, za wstep zechcieli sobie 10zł.. a grali tylko oni, to co ze sa "historia" ale jednak bywaly koncerty gdzie gralo 5 kapel i kosztowal 15 zl... no coz.. wszystko sie kreci wookol pieniadza Big Grin

apropo wlochatego, Pani A rulz ;d and only she Big Grin

nie chodzi o to kto ile bierze tylko o 'ideały' o jakich naokrągło napierdala włochaty do mikrofona, o to jak się ma ta ich ideologia do rzeczywistosci. U większości panków jest dokładnie tak jak i u włochatego, ale włochaty jest tego zajebiście dosadnym przykładem Smile
Pyza tym za KSU jestem gotów i 30 zet zabulić podczas gdy na włochatego bym poszedł gdyby mi za to solidnie zapłacono
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

No widzicie, wy to oceniacie pod wzgledem historii itp. ja tak mam np z Floydami, dla nich oddalbym duuzio kasy, a taki punkowy zespol, no coz, graja dlugo, ok, ale nie sprawia to ze lubie ich bardziej i jestem gotow wydac wiecej, taki maly ot Smile
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia Big Grin

edit..
dobra koniec tego tematu, bo jakis taki sie zrobil.. nie na temat Big Grin
Odpowiedz

Mnie też wali jaki staż ma dana kapelka. z resztą włochaty, jak na tego typu kapelke to i tak sie dosć długo trzyma i swoja historie też juz pewnie ma, bo i jarocin pamięta, ale to nei zmienia fucktu żę to cipy Smile
Odpowiedz

Zabijcie mnie teraz ... Wink Ja uwielbiam Włochatego Big Grin Uwielbiam po prostu. Nie wiem, może mi przejdzie kiedyś ... Smile Smile Smile Smile
Odpowiedz

Zabijcie mnie teraz... Wink Nienawidzę wlochatego Big Grin Nie cierpię, wiem, na szczęście nigdy mi nie przejdzie... Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

aaa, Balthor jeszcze jedno - byłem na dwóch koncertach Włochatego, jeden kosztował 16 drugi 22 zł Laughing to tak a propos cen:]
Odpowiedz

Tomash napisał(a):aaa, Balthor jeszcze jedno - byłem na dwóch koncertach Włochatego, jeden kosztował 16 drugi 22 zł Laughing to tak a propos cen:]
lol? czy ja cos mowie o cenach? Tongue to byla odpowiedz na czyjegos posta odnosnie kasy za koncerty Tongue
nonono niegrzeczny Tongue Tongue
Odpowiedz