- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
heh widze jakie jest tutaj zainteresowanie jakakolwiek nowa kapela
idzcie napierdalac kolejne 50 stron w temacie o kurwa slejerze i manowarze
- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ehh ten przemek. Mamusia powtarzała, że z niepełnosprawnych umysłowo się nie śmieje. Dlatego lepiej sobie odpuścić.
Przesłuchałem materiał na majspejsie. Nawet zajebiste to, ciekawie się słucha ostrego szarpania drutów, połączonego z Elvisowskim wokalem. Całkiem ciekawie poskładane kawałki, no i oryginalne bardzo. Trza będzie się zagłębić nieco bardziej. Warto.
- Liczba postów:
- 147
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Druga płyta z każdym przesłuchaniem wchodzi bardziej. Bardzo mi odpowiada takie granie. Muszę posłuchać pierwszej płyty, ale jak pobieżnie przesłuchiwałem, to raczej jest to podobna muzyka, zaskoczenia nie powinno być.
- Liczba postów:
- 67
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Kapela bardzo zajebista - jedna z niewielu dość młodych grup, która mnie zainteresowała. Mam Rock the Rebel/Metal the Devil i bardzo mi się podoba (Sad man's tongue wymiata

), szczególnie elwisowski wokal
"Naród wspaniały - tylko ludzie chuje" - Józef Piłsudski
- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Jak dla mnie - rewelacja. Choć wcześniejszy materiał podoba mi się bardziej niż ostatnia płyta (może dlatego, że osatatnią mnie po prostu nie zaskoczyli) Na pewno trudno przejść obok tego zespołu obojętnie.
Traci niestety na tym co większość fajnych zespołów = jest szufladkowany i porównywany na siłę. Bardzo to charakterystyczne dla Polaków;>
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
Mhm, a Eldo i Pezet sa czolowymi przedstawicielami tego gatunku
ogolnie radek spierdalaj, bo twoje zaczepki juz niedlugo osiagna poziom kamila
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
brzmi jakby rados sie chciał napierdalać
- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Zależy, czy lubi i umi.
Re: Necro, Twoi aryjczycy to sarmaci. W polskim kontekście, i w kontekście tego temtu także.