• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

VOLBEAT

Pierdolita o nightwishach, ironach i manowar a malo co o wzglednie nowych kapelach

rozjebali mnie na lopatki po prostu, pomimo to ze metalu praktycznie nie slucham, a heavy to juz w ogole

oni sami nie sa stricte heavymetalowym zespolem, na majspesiQ dodaja do opisu "rockabilly". widac inpiracje elvisem nawet

sa z danii, wydali poki co dwa albumy:

Arrow The Strength/The Sound/The Songs /2005/
Arrow Rock the Rebel / Metal the Devil /2007/

BEZWZGLEDNIE polecam zapoznac sie chociazby z "the garden's tale". zreszta jakie tam polecam, nakazuje

www.myspace.com/volbeat
Odpowiedz

Znam jedynie The garden's tale i bardzo mi sie podoba ten utwór. Gościu ma zajebisty głos Smile
Odpowiedz

Gówno straszne
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

heh widze jakie jest tutaj zainteresowanie jakakolwiek nowa kapela

idzcie napierdalac kolejne 50 stron w temacie o kurwa slejerze i manowarze
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):idzcie napierdalac kolejne 50 stron w temacie o kurwa slejerze i manowarze

Sie tak nie unoś.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Zapoznałem sie z płytami. Bardziej do gustu przypadła mi druga. Musze jeszcze je kilka razy przesłuchać dla pełnej oceny. Podoba mi sie wokal i ta melodia rock n rolla Tongue Imo zespół oryginalny i godny polecenia, naprawdę milo się słucha.
Zna ktoś jeszcze jakieś zespoły grające podobna muzykę ? jakiś ostrzejszy rock n roll lub rockabilly ?

Przemek nie ma to jak konstruktywna krytyka.
Odpowiedz

Ehh ten przemek. Mamusia powtarzała, że z niepełnosprawnych umysłowo się nie śmieje. Dlatego lepiej sobie odpuścić.

Przesłuchałem materiał na majspejsie. Nawet zajebiste to, ciekawie się słucha ostrego szarpania drutów, połączonego z Elvisowskim wokalem. Całkiem ciekawie poskładane kawałki, no i oryginalne bardzo. Trza będzie się zagłębić nieco bardziej. Warto.
Odpowiedz

Druga płyta z każdym przesłuchaniem wchodzi bardziej. Bardzo mi odpowiada takie granie. Muszę posłuchać pierwszej płyty, ale jak pobieżnie przesłuchiwałem, to raczej jest to podobna muzyka, zaskoczenia nie powinno być.
http://myspace.com/khronosband

Profil mojej kapelki.
Odpowiedz

Kapela bardzo zajebista - jedna z niewielu dość młodych grup, która mnie zainteresowała. Mam Rock the Rebel/Metal the Devil i bardzo mi się podoba (Sad man's tongue wymiata Smile), szczególnie elwisowski wokal Smile
"Naród wspaniały - tylko ludzie chuje" - Józef Piłsudski
Odpowiedz

Jak dla mnie - rewelacja. Choć wcześniejszy materiał podoba mi się bardziej niż ostatnia płyta (może dlatego, że osatatnią mnie po prostu nie zaskoczyli) Na pewno trudno przejść obok tego zespołu obojętnie.
Traci niestety na tym co większość fajnych zespołów = jest szufladkowany i porównywany na siłę. Bardzo to charakterystyczne dla Polaków;>
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):metalu praktycznie nie slucham, a heavy to juz w ogole

No tak, teraz słuchasz tylko hardkoru dla taf gay'i
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Mhm, a Eldo i Pezet sa czolowymi przedstawicielami tego gatunku

ogolnie radek spierdalaj, bo twoje zaczepki juz niedlugo osiagna poziom kamila
Odpowiedz

sam spierdalaj
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

brzmi jakby rados sie chciał napierdalać
Odpowiedz

Zależy, czy lubi i umi.

Re: Necro, Twoi aryjczycy to sarmaci. W polskim kontekście, i w kontekście tego temtu także.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości