• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Vital Remains; Trauma; Dissenter

Ktoś się wybiera do Katowic do Mega Clubu na Vital Remains, Trauma, Dissenter ? (28.10 - piątek).
"- OH MY GOD!
- Okay, so I panicked a little. I can fix this, don’t worry.
- YOU CUT OFF HIS HEAD!
- Details, details..."
Odpowiedz

Jerona! Alez Wy tam na Slonsku dobrze macie!
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

To sie tu przeprowadź Big Grin
Odpowiedz

Kanibal napisał(a):Ktoś się wybiera do Katowic do Mega Clubu na Vital Remains, Trauma, Dissenter ? (28.10 - piątek).

Ja, możeSmile po ile bilety??
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

(032) 2068527 - dzwonić,pytać
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):(032) 2068527 - dzwonić,pytać

Dokładnie, bo ceny to ja nigdzie nie znalazłam ;], a poza tym to rzeczywiście coś od czasu do czasu się u nas dzieje, tylko szkoda, że teraz,a nie jak były wakacje i mnóstwo wolnego ;]
"- OH MY GOD!
- YOU CUT OFF HIS HEAD!
- Details, details..."
Odpowiedz

rozkłąd jazdy:
24.10 Toruń / Od Nowa
25.10 Warszawa / Progresja
26.10 Łódź / Dekompresja
27.10 Wrocław / Diabolique
28.10. Katowice/ Mega Club

VITAL REMAINS przybędą do Polski z 2 dodatkowymi supportami. Są to nieznane w naszym kraju zespoły FORLON LEGACY z Chorwacji i RESURRECTURIS z Włoch. Poza nimi zagrają nasze grupy DISSENTER i TRAUMA. W związku z tym, wszystkie koncerty rozpoczną się wcześniej niż planowaliśmy, czyli o godz. 18:00. Do klubów wpuszczamy już od godz. 17:00. Koncert potrwa do 23:00. Cena biletów bez zmian - 35zł w przedsprzedaży, 40zł w dniu koncertu.

źródło: Empire records
Odpowiedz

Kurde, na 99% będe, ale kuzwa zas ten pieprzony mega:[
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

No, przynajmniej cena jest mi wkońcu znana (moge powiadomić innych ;] ), jak plany się znowu nie zmienią, to się tam pojawie :]

Pozdrawiam
"- OH MY GOD!
- YOU CUT OFF HIS HEAD!
- Details, details..."
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości