• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Venom

Nevermore napisał(a):dziś sboie z rana jeszcze raz Metal Black przesłuchałem i stwierdzam, że to wspaniała płyta, która zjada wszystkie albumy Venom poza pierwsza czworeczka-9/10
popieram Cię :] ale ja bym dał 10 Laughing
Odpowiedz

wiidziałem niedawno live in Hammersmith z 84 roku. O kurwa! Wybuchy, lasery, dymy, Cronos rozjebał 2 basy, na końcu rzucał głośnikami Wink Mantas przy zapowiadaniu utworu darł ryja jakby wbijali mu kołek w dupę Rolleyes Taki Venom to ja rozumiem Laughing
World is full of killing machines
And they want to take your life
See the cruel warpigs, they supress you
And they treat you like a slave
But there is someone, a fallen angel
And he teach us to say "No"!!
Odpowiedz

Kawał zajebistej muzy , mantas to świetny gitarzyysta ,
Thrash till fuckn death !!!
Odpowiedz

Paździoch napisał(a):mantas to świetny gitarzyysta ,

No...

[youtube]http://youtube.com/watch?v=spMXHTJ-amc[/youtube]

Naprawdę pokazuje tu spore umiejętności, ale jeśli mielibyśmy mówić o towarzystwie w jakim wystąpił...
buauhahahahaaha! Laughing
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Venom to Venom,nic dodać nic ująć.Po prostu zapisał się na kartach histori metalu i szacunek im się należy.Jak by nie patrzeć na nich się chowałem.
Odpowiedz

TerrOrizeR napisał(a):Venom to Venom,nic dodać nic ująć.Po prostu zapisał się na kartach histori metalu i szacunek im się należy.

Nic dodać nic ująć. Dali początek całemu black metalowiw końcu.
Odpowiedz

Szczerze mówiąc, nie umiałbym wskazać ani jednej płyty Venoma, która by mi się nie podobała. Nawet wydawnictwa bez Cronosa trzymają poziom. Ale MB pokazała, że diabły z New Castle nawet bez Mantasa potrafią się sprężyć i nagrać jeszcze lepszy album niż ostatnie dokonania w starym składzie. Płyta urywa jaja pod każdym względem, imo dorównuje takim wydawnictwom, jak At war with satan czy black metal.
Abashed the devil stood, and felt how awful goodness is...
Odpowiedz

ĐraVen napisał(a):Płyta urywa jaja pod każdym względem, imo dorównuje takim wydawnictwom, jak At war with satan czy black metal.
Tyle ze na dłuższą metę szybko się nudzi.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

tutaj Cronos na koniec fajną troche wioske robi Smile :

http://youtube.com/watch?v=E6E3COLCtfk
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości