• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Velvet Revolver w Polsce!

Acrid napisał(a):Ej, to ja czuje ladna libacje w ETERZE Big Grin
hehehe no chyba tak bo ja tez mam w tych dniach urodziny...hehe dokladnie 6 dni pozniej.... Big Grin nie ma to jak byc dobrze urodzonym Angry
Odpowiedz

To musimy się jakoś w dniu koncertu spotkać 8) Tym bardziej, że moje to 18 Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):To musimy się jakoś w dniu koncertu spotkać 8) Tym bardziej, że moje to 18 Wink
ja bym byla za zebysmy sie wszyscy spotkali np na dworcu i razem podazali do Spodka...po drodze zawsze mozna gdzies wstapic na uczczenie urodzinek Smile tylko ja narazie tocze dyskusje ze starszym zeby mnie poscil...i kurcze mam problem bo nie mam z kim jechac a cos czuje ze sami mnie nie puszcza do Spodka... Crying or Very Sad Sad
Odpowiedz

jutro jadę po bilecik do Bytomia lub Katowic Laughing
[Obrazek: metheny3.gif]
Odpowiedz

Szybki jestes Wink Ja mam nadzieje, ze one nei znikna tak szybko jak te na U2,..
Odpowiedz

Musze pójść...tylko z kąd wziąść kase? Question
Bek...
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Szybki jestes Wink Ja mam nadzieje, ze one nei znikna tak szybko jak te na U2,..

No właśnie tego się boję , więc popożyczałem kasę od połowy znajomych ( po trochu od każdego Tongue ) i jutro jadę po mój bilet do raju Smile . A biletów w sumie mało , bo na koncercie będzie udostępniona tylko płyta i 1 piętro ( patrzyłem na plan koncertu ) . Góra będzie pusta ....

[Obrazek: hpim03375ug.th.jpg]

Do zobaczyska na koncercie FUCKERS !!!! Laughing
Odpowiedz

Saul Hudson ale nam zrobiles smaka...cholera moj starszy nie dajew mi jeszcze zgosy bo jak twierdzi "do koncertu jeszcze duuuzo czasu" Sad cholera czemu tak malo? myslalm ze Spodek bedzie caly...to niech to bynajmniej zrobia na male sali...bo zespol sobie pomysli ze sprzedali tylko 1/4 biletow i juz do nas nie przyjada Sad
Odpowiedz

"Przypominam, że dzisiaj jest 1 kwietnia i oto news z cgm.pl - Po zakończeniu trwającej właśnie trasy koncertowej po USA, wokalista Scott Weiland odejdzie z Velvet Revolver. W wywiadzie udzielonym magazynowi "Rolling Stone" Weiland powiedział, że z zamiarem odejścia z grupy nosił się od dłuższego czasu. Scott wyjaśnił, że postanowił odpocząć przez kilka miesięcy od działalności muzycznej, po czym chce nagrać album solowy. Na jego miejsce do Velvet Revolver przyjdzie... Axl.W.Rose z Guns n'Roses! Tym samym, po ponad 10 latach, Rose ponownie zagra wspólnie ze Slashem, Duffem Mc.Kaganem i Mattem Sorumem. Jest to wprost sensacyjna informacja zwłaszcza, gdy przypomnimy sobie, że w ciągu ostatnich kilku lat między Axlem a Slashem wielokrotnie dochodziło do sporów prawnych i kłótni na łamach prasy. Slash: "Przez wiele lat moje stosunki z Axlem były bardzo napięte. Jednak kilka tygodni temu dostałem od niego mejla. Napisał w nim, że ma już dosyć utarczek między nami i chciałby poprawić nasze relacje. Pomyślałem sobie: "Cholera, życie płynie, minęło już tyle lat, więc może warto wreszcie spokojnie pogadać". Zgodziłem się na propozycję spotkania. Pojechaliśmy do niego z Duffem Mc.Kaganem, pogadaliśmy kilka godzin i wszystko sobie wyjaśniliśmy". "Gdy dowiedziałem się, że Scott chce nas opuścić, pomyślałem sobie, że nie ma co szukać nowych wokalistów, skoro pod bokiem mamy człowieka, z którym tyle lat graliśmy. I tak Axl dołączył do Velvet Revolver" - opowiada Slash. Z doniesień napływających z obozu Velvet Revolver wynika, że Rose weźmie udział w nagrywaniu nowego, drugiego albumu tej grupy. Jak twierdzą przedstawiciele wytwórni płytowej Sanctuary, nowy krążek Guns n'Roses jest już nagrany i najprawdopodobniej zaraz po wakacjach trafi on do sklepów. 28 czerwca Velvet Revolver z Axlem w składzie wystąpi w katowickim "Spodku". "

Nie wiem , czy temu newsowi wierzyć , czy nnie , ale jak to prawda , to zobaczę jak w tej chwili radzi sobie AXL i z tego powodu nie posiadam się z radości Wink No chyba , ze ktoś se jaja zrobił , bo news jest z 1 kwietnia i jest dosyć abstrakcujny Wink
Odpowiedz

Cytat:Natomiast Axl Rose chyba porządnie pogniewał się na swoich starych kumpli z Guns N'Roses, bo ani myśli z nimi grać pod jakimkolwiek szyldem. Velvet Revolver ma się dobrze z Scottem Weilandem i niech tak zostanie. Lepsza kapela, która gra, a nie wciąż obiecuje, że grać będzie...

To jest z CGM-u z 2 kwietnia. Były wypisane wszelikie prima-aprilisowe lipy, wśród nich to. Nie liczcie na AXL'a... Big Grin

P.S. Jeśli zepsułem zabawę to sorry, ale mam kiepski humor Big Grin
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Tuomasss napisał(a):
Cytat:Natomiast Axl Rose chyba porządnie pogniewał się na swoich starych kumpli z Guns N'Roses, bo ani myśli z nimi grać pod jakimkolwiek szyldem. Velvet Revolver ma się dobrze z Scottem Weilandem i niech tak zostanie. Lepsza kapela, która gra, a nie wciąż obiecuje, że grać będzie...

To jest z CGM-u z 2 kwietnia. Były wypisane wszelikie prima-aprilisowe lipy, wśród nich to. Nie liczcie na AXL'a... Big Grin

P.S. Jeśli zepsułem zabawę to sorry, ale mam kiepski humor Big Grin
Cytat:Przypominam, że dzisiaj jest 1 kwietnia
Od początku - jak po tym cytacie widać - było jasne, że to żart, więc zabawy pewnie nie zepsułeś.
Odpowiedz

heeh ja juz to czytalam na stronie Scottweiland.prv.pl...ale bylaby jazda gdyby Axl wrocil.... Wink

a tak swoja droga jestem ciekawa ile wyzwisk polecialo w strone VR kiedy Axl dowiedzialsie ze oni wydawaja plyte...
Odpowiedz

velvetova napisał(a):heeh ja juz to czytalam na stronie Scottweiland.prv.pl...ale bylaby jazda gdyby Axl wrocil.... Wink
Wtedy pewnie zacząłbym ich słuchać ; ).
Odpowiedz

Kamael napisał(a):
velvetova napisał(a):heeh ja juz to czytalam na stronie Scottweiland.prv.pl...ale bylaby jazda gdyby Axl wrocil.... Wink
nie podoba ci sie Weiland???
Odpowiedz

velvetova napisał(a):
Kamael napisał(a):
nie podoba ci sie Weiland???
I on, i ogólnie muzyka jaką gra ten zespół. Pozostaję więc przy starym i dobrym Guns 'n Roses.
Odpowiedz