11-27-2005, 10:10 PM
A co powiecie na to : http://relaz.o2.pl/magazyn-artykul.php?id=492 ?
Cytat:no no to pochwal się swoim bo też raczej za wysokie to ono nie jest
Cytat:hehe no wiesz kup mi tam domek lub przynajmniej opłać drogę to się przeniosę
Cytat:A kto ci dał prawo do sprzedaży lub kupna ziemi.
Cytat:przeczytaj choć raz jakiś podręcznik do historii
a zauważysz że wielu tak sądziło i było w błędzie np.podczas rewolucji rosyjskiej.
Cytat:Zrozumiesz gdy cię też kiedyś wypierdolą z domku i twej "ziemi"
Cytat:po pierwsze Bóg nie nakazuje zabijać a człowiek
Cytat:po drógie walki religijne najczęściej mają podłoże religijne
Cytat:po trzecie normalny człowiek nie zabije drógiego bez powodu choć by nawet kazał im Bóg
Cytat:No ty za to jesteś strasznie odważny.I pewnie z kumplami tak jak to przystało na prawdziwego Polaka kopiesz słabszego i bezbronnego murzyna lub jakąś Żydówkę
Cytat:A może ty nielubisz cudzoziemców bo masz jakiś kompleks
Cytat:Pokaż nam swoje drzewo genealogiczne i udowodnij tym samym że zasługujesz na miano Polaka.
Cytat:Bo jak narazie wątpię (Czy twój przodek mieszkający na azjatyckich stepach miał prawo przywędrować na te tereny??)
Krzychun napisał(a):Wiesz Kelthuz, wole zadawac sie z tepym murzynem niz z Tobą i słuchac ich rapu niz twojej Metalowej husaryi.
Cytat:pochodzą z dalekiej Syberii.
a takim mówimy...
ZAURAL!
Cytat: spytaj się kolegów z forum, co ja, Wszebąd Kel`Thuz, reprezentuję a następnie przeproś.
Krzychun napisał(a):Cytat:pochodzą z dalekiej Syberii.
a takim mówimy...
ZAURAL!
Tak na marginesie to czy rasa biała nie wywodzi sie z Syberi??
Cytat:O czosnek napawde mamy mu to mowic?? Juz chyba wie.
KelThuz napisał(a):ty to lepiej nic juz nie mow, coraz bardziej się pogrążasz...
Nightal napisał(a):A co powiecie na to : http://relaz.o2.pl/magazyn-artykul.php?id=492 ?,
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Cytat:a po czym wnosisz, gimnazjalny orle?
przyznam że do poziomu mensowskiego zabrakło mi paru punktów, ale jak wiadomo, od metalu się głupieje
Cytat:spodziewałem się tak skurwiałej lewackiej odpowiedzi. ktoś ci da - uciekasz z kraju, jak kundel z podkulonym ogonem, zamiast wziąść się do jego naprawy
Cytat:to że nabyłem ziemię dobrowolnie od jej poprzedniego właściciela, oznacza że mam pełne prawo do rozporządzania nią wedle mojej woli. trudno zrozumieć, lewacki pędraku?
Cytat:ale ty pierdolisz, może jeszcze śmiesz wyrazić poparcie dla tego skurwiałego komunistycznego aktu zbrodni przeciwko Prawu Własności?
Cytat:zrozumiem wtedy, że dobrym pomysłem było kupienie sobie kałacha i 1000 szt. amunicji, by rozpierdalać lewackich/arabskich/murzyńskich/chińskich wywrotowców, czyhających na moją własność
Cytat:po pierwsze, to boga nie ma. sorry, że cię wyprowadziłem z błogiej nieświadomości
Cytat:Żydzi masakrujący Palestyńczyków zapewne są motywowani ekonomicznie... piźnij się w słup zanim napiszesz kolejny debilizm.
Cytat:nie ma czegoś takiego jak normalny człowiek. Mamy albo ludzi respektujących dorobek kulturowy cywilizacji europejskiej, a więc prawo własności i nietykalności, albo ludzi spoza kręgu cywilizacji europejskiej, którzy tych praw nie szanują, gdyż ich nie rozumieją. To dlatego arabusom jest tak obojętne wysadzanie się w powietrze, czy ostatnio palenie całych paryskich dzielnic, a żydom całkiem obojętne czy goj zdechnie na ulicy, gdy żaden z nich nie zadzwonił po pogotowie (bo Talmud nie nakazuje im ratować życia goja).No a amerykanom było obojętne rozpierdzielanie Iraku
Cytat:jesteś idiotą niewartym nawet mojego splunięcia, spytaj się kolegów z forum, co ja, Wszebąd Kel`Thuz, reprezentuję a następnie przeproś.No no czyżby wszechbąd KEL~THUZIK cierpi na manię wielkośći
Cytat:jestes idiotą, powtarzam, choćby z powyższego powodu - wmawiasz mi rzeczy których nigdy nie napisałem. Widzę, że dla takich lewackich oszołomów nie ma innej alternatywy tylko trzeba kochać wszystkich zasranych obcokrajowców, najeżdżających nasz kraj
Cytat:jakbyś wiedział, kim jest Wszebąd Kel`Thuz, to byś nawet nie zadawał takich retorycznych pytań
Cytat:biorąc pod uwagę twój schemat myślowy, to raczej twoi przodkowie pochodzą z dalekiej Syberii.
a takim mówimy...
ZAURAL!
Cytat:Aj chłopcze chłopcze Muszę cię uświadomić że rdzennymi Europejczykami są jedynie BaskowieTo akurat 100%-owa prawda, nawet nie wdawaj się w polemiki Kelti.
Cytat:No i w tym się mylisz chłopcze gimnazjum mam już dawno za sobą![]()
Cytat:I znów wykazałeś się niewielką inteligencją chłopcze
Cytat:.Ty nie rozumiesz podstawowej sprawy nie ma czegoś takiego jak właściciel ziemi ona należy do każdego
Cytat:Początki tej rewolty były dobre ale puźnie te samosądy były beznadziejne.
Cytat:No poprostu czujesz się zagrożonyDlatego wolisz zabijać niżżyć w zgodzie
Cytat:no A skąd wiesz że go nie ma a ja ci mówię że jest
Cytat:Templariusze ponoć wieżyli w szatana i dlatego tak sprytnie zostali załatwieni przez papiestwo
Cytat: (No ciekaw jestem czemu nie Krzyżacy nie zostali załatwieni może dla tego że nie byli najbogatsi)
Cytat:No a amerykanom było obojętne rozpierdzielanie Iraku
Cytat:W czasach kolonialnych niszczenie dorobku kulturowego innych narodów
Cytat:A przepraszać KEL~THUZIKA(człeka o bardzo małym rozumku)nie mam zamiaru
Cytat:I znów się mylisz idiotą jest KEL~THUZ
Cytat: (a czy kel thuz to nie postać z Warcrafta3))
Cytat:Może wywodzisz się z Piastów( to też nie był byś czystej krwi Polakiem)
Cytat:Aj chłopcze chłopcze Muszę cię uświadomić że rdzennymi Europejczykami są jedynie Baskowie a nie jacyś Słowianiwe czy Germanie bo nasi przodkowie przywędrowali z terenów Indii