IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ale przeciez i tak jestes debilem, co udowadniasz kazdym postem,
Ja to powiedziałem pierwszy, WOBEC CIEBIE. Milion razy. Szlifuj dalej refleks.
Cytat:to po co ja mam pisac do ciebie cokolwiek konstruktywnego.
Powtarzasz się. To po co ja się o to upominam u ciebie już chyba od tygodnia? Widzę, że po nic. Jesteś tępy drechu, który jak czegoś nie rozumie, to to wyśmiewa i nawet nie jest w stanie wytłumaczyć z czego rży. A zapytany o to, mówi że na chujowiznę się nie odpowiada. Na wskazanie owej chujowizny też cię nie stać umysłowo (najwyraźniej żadnej chujowizny tam nie było). Dyskusja z tobą to jak rozmowa ze ścianą. Betonową ścianą.
Cytat:No chyba ze mi obiecasz, ze chociaz sprobujesz zatrybic
Zgodzę się, powinieneś mi to obiecać.
Dopóki nie odniesiesz się PRZYNAJMNIEJ do tego:
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):nie no ty to serio glupi jestes, a myslalem ze sie tak nabijasz hahaha
[/quote]
Zolta napisał(a):Potwierdzasz schemat wypowiedzi jak i myślenia, który już nakreśliłem ci wcześniej. Napisz coś bardziej konstruktywnego spambocie.
to nadal będziesz spambotem (zwłaszcza że dalej brniesz w ten schemat, choćby obecną wypowiedzią). Nawet nie zaprzeczyłeś. Jeszcze parę twoich postów i śmiało można cię będzie nazwać trolkiem. Życzę powodzenia i dalszych sukcesów.
A jak nadal nie wiesz co napisać (bo w tym momencie uczysz się alfabetu w wersji dla dzieci specjalnej troski) to zawsze możesz zawołać księcia. On chętnie odpowie za ciebie (równie treściwie).