• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Untrve muza

Zoltan napisał(a):Gieneralnie nie mam nic do tego, jednakże nie jestem w stanie sobie wytłumaczyć czemu już nie mogę się przemóc do słuchania behemotha, mimo że kiedyś lubiłem jego muzę.

Medialna schizofremia, tylko tak się to da skomentowac.
nie no ty to serio glupi jestes, a myslalem ze sie tak nabijasz hahaha
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):nie no ty to serio glupi jestes, a myslalem ze sie tak nabijasz hahaha
<= [mniejsze lub równe]
Cytat:Bla bla bla hahaha bla bla głupi jesteś bla bla bla chujowizna bla bla bla nie muszę tłumaczyć bla bla bla

Potwierdzasz schemat wypowiedzi jak i myślenia, który już nakreśliłem ci wcześniej. Napisz coś bardziej konstruktywnego spambocie.

Wróćmy do tematu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JLWXiy83Rrs[/youtube]
Wkurwia mnie ten kawałek bo to kalka z ich poprzedniej piosenki, touch you right now(http://www.youtube.com/watch?v=SnBAtkfjN...re=related). One nie są identyczne oczywiście, ale są strasznie podobne. No, ale jak widać ludziom to specjalnie nie przeszkadza bo The Bitch i tak znajduje się wysoko w rankingach Confusedhock:
Odpowiedz

Ale przeciez i tak jestes debilem, co udowadniasz kazdym postem, to po co ja mam pisac do ciebie cokolwiek konstruktywnego.

No chyba ze mi obiecasz, ze chociaz sprobujesz zatrybic
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ale przeciez i tak jestes debilem, co udowadniasz kazdym postem,
Ja to powiedziałem pierwszy, WOBEC CIEBIE. Milion razy. Szlifuj dalej refleks.
Cytat:to po co ja mam pisac do ciebie cokolwiek konstruktywnego.
Powtarzasz się. To po co ja się o to upominam u ciebie już chyba od tygodnia? Widzę, że po nic. Jesteś tępy drechu, który jak czegoś nie rozumie, to to wyśmiewa i nawet nie jest w stanie wytłumaczyć z czego rży. A zapytany o to, mówi że na chujowiznę się nie odpowiada. Na wskazanie owej chujowizny też cię nie stać umysłowo (najwyraźniej żadnej chujowizny tam nie było). Dyskusja z tobą to jak rozmowa ze ścianą. Betonową ścianą.
Cytat:No chyba ze mi obiecasz, ze chociaz sprobujesz zatrybic
Zgodzę się, powinieneś mi to obiecać.

Dopóki nie odniesiesz się PRZYNAJMNIEJ do tego:
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):nie no ty to serio glupi jestes, a myslalem ze sie tak nabijasz hahaha
[/quote]

Zolta napisał(a):Potwierdzasz schemat wypowiedzi jak i myślenia, który już nakreśliłem ci wcześniej. Napisz coś bardziej konstruktywnego spambocie.

to nadal będziesz spambotem (zwłaszcza że dalej brniesz w ten schemat, choćby obecną wypowiedzią). Nawet nie zaprzeczyłeś. Jeszcze parę twoich postów i śmiało można cię będzie nazwać trolkiem. Życzę powodzenia i dalszych sukcesów.

A jak nadal nie wiesz co napisać (bo w tym momencie uczysz się alfabetu w wersji dla dzieci specjalnej troski) to zawsze możesz zawołać księcia. On chętnie odpowie za ciebie (równie treściwie).
Odpowiedz

Cześć Big Grin
Odpowiedz

siema
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Cześć.

Coraz lepiej:>
Odpowiedz

Siema. Potwierdzam powyższego Smile
Odpowiedz

Przeczuwam, że przynajmniej kilka osób nie zgodzi się z Waszym zdaniem ;D
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ale przeciez i tak jestes debilem, co udowadniasz kazdym postem,
Ja to powiedziałem pierwszy, WOBEC CIEBIE. Milion razy. Szlifuj dalej refleks.
Cytat:to po co ja mam pisac do ciebie cokolwiek konstruktywnego.
Powtarzasz się. To po co ja się o to upominam u ciebie już chyba od tygodnia? Widzę, że po nic. Jesteś tępy drechu, który jak czegoś nie rozumie, to to wyśmiewa i nawet nie jest w stanie wytłumaczyć z czego rży. A zapytany o to, mówi że na chujowiznę się nie odpowiada. Na wskazanie owej chujowizny też cię nie stać umysłowo (najwyraźniej żadnej chujowizny tam nie było). Dyskusja z tobą to jak rozmowa ze ścianą. Betonową ścianą.
Cytat:No chyba ze mi obiecasz, ze chociaz sprobujesz zatrybic
Zgodzę się, powinieneś mi to obiecać.

Dopóki nie odniesiesz się PRZYNAJMNIEJ do tego:

Zolta napisał(a):Potwierdzasz schemat wypowiedzi jak i myślenia, który już nakreśliłem ci wcześniej. Napisz coś bardziej konstruktywnego spambocie.

to nadal będziesz spambotem (zwłaszcza że dalej brniesz w ten schemat, choćby obecną wypowiedzią). Nawet nie zaprzeczyłeś. Jeszcze parę twoich postów i śmiało można cię będzie nazwać trolkiem. Życzę powodzenia i dalszych sukcesów.

A jak nadal nie wiesz co napisać (bo w tym momencie uczysz się alfabetu w wersji dla dzieci specjalnej troski) to zawsze możesz zawołać księcia. On chętnie odpowie za ciebie (równie treściwie).[/quote]tl;dr
Odpowiedz

quotetrap?
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Zaraz napisze nam coś zajebistego, poprzedzi wtórnym ahahahahah, napisze coś że jest śmiesznie, forum jest kochane i że zobaczył kolejną chujowiznę. A odpowiadać na wszelkie pytania nie musi, bo osoby z ujemnym IQ i przewlekłym autyzmem nie mają takiego prawnego obowiązku. Warsztat intelektualny poświęcony na napisanie takiej wypowiedzi zajmie mu od 2 dni do 1 tygodnia w najgorszym wypadku (nie licząc jego nieobecności na forum). A i to nie wiadomo. Całość oczywiście będzie miała objętość jednego krótkiego zdania.

Nie przejmowałbym się tym zanadto. Kontynuując...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mBhCWhWqilU&feature=channel[/youtube]

Komentarz zbędny.
Odpowiedz

Zoltan - już pomijając treść Waszych postów, IKR wygrywa pod jednym względem - on napiszę pięć słów a Ty robisz z tego dramat na 10 linijek. Dajesz się podpuścić.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f4d5sLrL1nk [/youtube]

To jest mistrzostwo chujowizny, prosto ze Śląska.
Odpowiedz

^ lekko zalatuje mambo nr 5 Idea

Krzychun napisał(a):Zoltan - już pomijając treść Waszych postów, IKR wygrywa pod jednym względem - on napiszę pięć słów a Ty robisz z tego dramat na 10 linijek. Dajesz się podpuścić.
Wygrywa tylko dlatego że mniej pisze? Nie oceniaj tego w ten sposób skoro nie chce ci się czytać. Może ja jestem jakiś nietutejszy ale zawsze mnie uczono ze w tego rodzaju dyskusji wygrywa raczej ten, kto ma rację, a nie ten co pierdoli od rzeczy. Jednak ta dyskusja tutaj to nie jest jakaś gra o sumie zerowej, gdzie ktoś musi wygrać ktoś przegrać. Gość robi z siebie idiote i tego nie widzi, a patrzy na innych z góry. Jako ze mnie to już zaczęło irytować to o tym pisałem. Przyznaję ci rację że daję się podpuścić (świadczy o tym to, że znowu dużo napisałem Smile), dlatego już kończę ten bezsens i mówię na temat. W sumie zawsze trzymałem się tematu, tylko w międzyczasie powiedziałem co myślałem Smile
Odpowiedz

chujowa to jest cala eska TV Confusedhock:
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości