08-23-2007, 09:58 PM
Zoltan napisał(a):^ druga reneZajebłać? ;*
![[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]](http://img179.imageshack.us/img179/8205/cheshirecatcopyef2.jpg)
mind.in.a.box napisał(a):Otóż to! Nie na każdy avatar można w końcu zwracać taką uwagę. Kult młodości i piękna. Ciebie to już chyba irytuje, nie?Cholera, rozgryzłaś mnie. Znowu deprecha.
R_amze_S napisał(a):i tak brzydka,pewnie córka jakiegoś żydka.Valhalla napisał(a):no tak, nowy awatar musi byc.
Cholera , ja to mialem napisac.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):hwdp kurwa elo popek firma krk sztama ok?proste że jesteś w mojej crew, ziom
Flying Corpse napisał(a):i tak brzydka,pewnie córka jakiegoś żydka.powiedział pan, któremu czoło zapierdala z roku na rok coraz bardziej w pogoni za dupą
Książę napisał(a):Wybacz,nie rozumiem slangu homoseksualistów,co to oznacza?Flying Corpse napisał(a):i tak brzydka,pewnie córka jakiegoś żydka.powiedział pan, któremu czoło zapierdala z roku na rok coraz bardziej w pogoni za dupą
Flying Corpse napisał(a):Wybacz,nie rozumiem slangu homoseksualistów,co to oznacza?to oznacza że nigdy się nie dowiesz dlaczego cię piecze jagodziana
Książę napisał(a):powiedz bratu żeby ci dał swój krem
CalmwaterIsBack napisał(a):put your ass up in the air"barracuda