• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Untrve muza

hahhaa, tajest. Sponsorem dzisiejszego odcinka jest cyferka 0 i literka N, jak nonsens.
Odpowiedz

Kocham to forum.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

I sie nie dowiedziałem żadnych newsów z Sosnowca.
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):Dobra panienko , w ramach lansu pokazałaś nam swój nowy avatar , za co rzecz jasna, jesteśmy ci dozgonnie wdzięczni, ale wystarczy.
Oczywiscie zapraszamy ponownie na forum za jakiś czas z kolejnym nowym avem.

I przy okazji pozdrowienia dla wszystkich z twojej strony Brynicy.

Możesz być pewien, że będę go zmieniać, dla lansu oczywiście, tak często jak tylko będę miała ochotę i niestety, nie interesuje mnie co masz do powiedzenia bo jak widzę, jeżeli w ogóle coś masz, to bez sensu. Jak również to czy jestem tu przez Ciebie mile widziana czy nie.
Odpowiedz

Kocham Cię. Zostań moją żoną. Zniszczmy razem świat.
Odpowiedz

mind.in.a.box fajna jestes
Odpowiedz

A Ty się nie wpierdalaj, bo będę musiał Cię zabić. Zazdrosny ze mnie bad brutalfucker.
Odpowiedz

Chyba pagan-nazifucker Question
Odpowiedz

mind.in.a.box napisał(a):Możesz być pewien, że będę go zmieniać, dla lansu oczywiście,

No przecież wiem. To w końcu Twoja osoba jest autorką jakże kultowego na tym forum tekstu:
mind.in.a.box napisał(a):Chciałam zwrócić uwagę na mój nowy avatar

Ale idźmy dalej:

mind.in.a.box napisał(a):Jak również to czy jestem tu przez Ciebie mile widziana czy nie.

Alez jesteś mile widziana. Może nie tyle Ty , co Twoje kolejne avy. Na które będę niecierpliwie oczekiwał, kochanie.
Buziaki :*
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
mind.in.a.box napisał(a):Możesz być pewien, że będę go zmieniać, dla lansu oczywiście,

No przecież wiem. To w końcu Twoja osoba jest autorką jakże kultowego na tym forum tekstu:
mind.in.a.box napisał(a):Chciałam zwrócić uwagę na mój nowy avatar

Ale idźmy dalej:

mind.in.a.box napisał(a):Jak również to czy jestem tu przez Ciebie mile widziana czy nie.

Alez jesteś mile widziana. Może nie tyle Ty , co Twoje kolejne avy. Na które będę niecierpliwie oczekiwał, kochanie.
Buziaki :*

Otóż to! Nie na każdy avatar można w końcu zwracać taką uwagę. Kult młodości i piękna. Ciebie to już chyba irytuje, nie?
Odpowiedz

Książę napisał(a):A Ty się nie wpierdalaj, bo będę musiał Cię zabić. Zazdrosny ze mnie bad brutalfucker.

hwdp kurwa elo popek firma krk sztama ok?
Odpowiedz

Nie no pierdolne zaraz. Takiego powitania to jeszcze nie było.
Odpowiedz

mind.in.a.box napisał(a):Kult młodości i piękna. Ciebie to już chyba irytuje, nie?

Żałosne,gówniarskie zagranie.
Odpowiedz

Paradoksalnie, dostosowuje się do rozmówcy.
Odpowiedz

^ druga rene Tongue
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości