• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

UNHOLY PLAGUE- mój zespół

Necrolegion napisał(a):Nie no jakość nie jest aż taka zła

lol
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

bardzo mozliwe, ale po co od razu besztac jak mozna pomoc pokazujac bledy i poczekac na poprawe, jak dalej bedzie chujowo, to wtedy besztac bezgranicznie Laughing
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

Nie mam pojęcia Necro Desecrator, czy mówisz na poważnie czy sobie jaja robisz, ale chyba to drugie.
At war with Satan-...God is Dead
Odpowiedz

Wszyscy twierdzacy ze ta kapela gra chujowo, to pozerzy nie czajacy koncepcji regresywnego BM.

Pozerskim scierwom mowimy tutaj zdecydowane NIE!!!

Nie inaczej!
Odpowiedz

Necrolegion napisał(a):Nie mam pojęcia Necro Desecrator, czy mówisz na poważnie czy sobie jaja robisz, ale chyba to drugie.

No co ty,juz sie nie mogem doczekać kiedy se walnę waszą naszywkę na kostkę
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):
Necrolegion napisał(a):Nie mam pojęcia Necro Desecrator, czy mówisz na poważnie czy sobie jaja robisz, ale chyba to drugie.

No co ty,juz sie nie mogem doczekać kiedy se walnę waszą naszywkę na kostkę
Pozer z ciebie jeżeli jeszcze jej nie masz Mad
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Już wiem czemu "odwołano" koncerty Mayhem i Dark Funeral... Chłopaki z "Unholy Płóg" przepędzili lewackie ścierwa Mad
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

bardzo prawdopodobne ... jednak nie pojeżdżajmy chłopaków - w końcu coś robią , a przecież od czegoś czeba zacząć ...
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Jestem po przesłuchaniu utworu, więc miszczu może się wypowiedzieć...
1)Jeśli się chcecie zabrać za "zespół" na poważnie, to podstawą jest niestety KOMPLETNY skład. Sztucznego zawodnika źle się słucha.
2)Jeśli się chcecie zabrać za "zespół" na poważnie, to zdecydujcie się na poważne nagranie czegokolwiek, dopiero wtedy kiedy
a)macie cały skład
b)macie dobrze ograny/e utwór/y (patrz metronom)
c)macie choć na średnim poziomie miejsce do nagrywania (pokój w mieszkaniu w tym momencie jest wielkim nietaktem)
Oczywiście tak czy siak nagrywać sobie możecie, tylko na przyszłość nie zamieszczajcie "materiału" nagranego domowym sposobem w internecie, bo ludzie zapamiętają nazwę i później będą kojarzyć z czymś chujowym.

Ale ćwiczcie, ćwiczcie, znajdźcie bębniarza, a potem ślina na palec i hajda...
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Słyszałem twój utwór juz dawno temu i juz dawno ściągnąłem go sobie na kompa. i mimo chujowej jakosci(bo jest chujowa jak z dupy)kawałek bardzo mi sie podoba. I każdy musi jakos zacząć i mam nadzieje ze ci wyjdzie.Ale jest pewne ALE.Kurwa dlaczego nazwałeś swoją kapele podobnie jak ja(moja to poprostu Plague)?i kurwa grasz nawet podobną muze do mojej kapeli.Niedobrze to o tobie świadczy kolego
...cuchnącychNiczymZgniłeSzczątkiBogów,UpadłychBezWyboruNiczym JA
Odpowiedz

trzymaj sie mocno, bo może to zniszczyć twoje życie i światopogląd - na samym metal archives jest osiem kapel o nazwie plague, a kapel które mają plague w nazwie bądź mających dawniej plague w nazwie jest tylko.... 61. W każdym razie dzięki, bo rozbawiłeś mnie do łez <piwo>
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):trzymaj sie mocno, bo może to zniszczyć twoje życie i światopogląd - na samym metal archives jest osiem kapel o nazwie plague, a kapel które mają plague w nazwie bądź mających dawniej plague w nazwie jest tylko.... 61. W każdym razie dzięki, bo rozbawiłeś mnie do łez <piwo>
Te koleś z dynki kurwa.Wiem ze kapel z nazwą Plague jest od groma ale cóż, moja Zaraza to jest to!Ha :lol:
Odpowiedz

A czemu nie nazwałes kapeli "Zaraza" tandeciarzu? Bo "po angielskiemu jest kurwamać fajniej, ave satan", nie? Kicz, aż bije po oczach (Pomijam już różnicę semantyczną pomiędzy "plague" - plagą, a "pestilence" - zarazą)
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Cytat:O artyście:
Unholy Plague to zespół, który ma na celu niszczyć, beszcześcić i bluźnić. Nikt nie ma szans. Diabelskie wokale Necrolegiona przypominajace stargo wokaliste Marduka i niszczące gitary. Bluźniercze liryki i blasty Diabolo. Hail Satan!!! Death Fucking Cross Shit!!!

widać że kolesie aż srają ogniem piekielnym a Szatan im pyty powiększył do końskich rozmiarów aby mogli ruchać wszystko co pozerskie i nie TrV
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):A czemu nie nazwałes kapeli "Zaraza" tandeciarzu? Bo "po angielskiemu jest kurwamać fajniej, ave satan", nie? Kicz, aż bije po oczach (Pomijam już różnicę semantyczną pomiędzy "plague" - plagą, a "pestilence" - zarazą)
Peciu sory ale znam angielski na tyle dobrz ze wiem ze Plague znaczy plaga, ale zaraza również. wiec jeśli niewiesz sie nie odzywaj. a poza tym moja zaraza to właśnie zaraza. zadno plague wiec sory. nazwa jest polska, teksty są polskie bo jestesmy polskim zespołem, bo jestesmy polakami.
Odpowiedz