• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

UNHOLY PLAGUE- mój zespół

Zapraszam wszystkich do ściągnięcia sobie utworu mojego zespołu z tej stronki http://www.unholyplague.mp3.wp.pl
Gramy szybki, bluźnierczy black metal.
Proszę wszystkich o głosowanie na stronie Wirtualnej Polski, jak Wam się podobał utwór. Także głosujcie i piszcie komentaże, z chęcią przeczytam co sądzicie o moim zespole. Hail Satan!!! 8)
At war with Satan-...God is Dead
Odpowiedz

Necrolegion napisał(a):z chęcią przeczytam co sądzicie o moim zespole. Hail Satan!!! 8)

Hail Perun!

Konkretne podziemne brzmienie, utwor jest zajebiscie regresywny. To tyle pozytowow, a z minusow to nic nie ma na temat ideologii zespolu.
Odpowiedz

Z czym do ludzi..?
Odpowiedz

nazwa i opis mnie odrzuciły ... nawet nie chce mi sie ściągać ...
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Ja jednak zachęcam do ściągania i oceniania. Napiszcie jak wam się podoba wokal, gitary itp.
Jeśli chodzi o ideologię to naciśnij sobie hegemon88 na tej stronie utwór, więcej iformacji na temat utworu, tam masz tekst po angielsku, niestety z błędami, ale kontekst zrozumiesz.
Odpowiedz

Mehehe. Sroga z Was horda. Surprised O dziwo, tego da sie od biedy posluchac. Wokal jest calkiem znosny.

Cytat:Darrkness froze hatred your bitter how tear eyes, which desiring to serve man one's got rid them mutually. Your plate imagination now flows down you after cheeks. He became only pain and hatred to your god , which robed you from human pride. Now you tread blind step after burned the ground your tears . You see now that in your god anything does not have best's look one's blind sight devilish strength you will destroy!

Szekspir by Wam wszystkie zeby powybijal. Wink
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

No wiesz Dżem... Szatan po angielsku nie gada... więc... Laughing
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Kurwa, ale to nawet nie jest napisane w stylu kali być kali mieć.

A jakość nagranie - posłuchajcie sobie nagran Darkthrone jeśli chcecie mieć takie brudne brzmienie. Zprzesterowane wszytkiego tylko psuje efekt.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Wiem, wiem tekst ma dużo błędów. Cyba wstawie po polsku na stronkę, nie będzie błędów i każdy zrozumie. A Szatan gada po norwesku chyba Big Grin
Napiszcie jak oceniacie utwór w skali od 1 do 10.
Jestem bardzo ciekawy. :!:
Odpowiedz

Nazwa ,,Unholy plague",nick ,,Necrolegion" - po prostu M O C
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Necrolegion napisał(a):masz tekst po angielsku, niestety z błędami,

No ale bledy w tekscie swiadcza o lekcewazeniu strony ideolo zespolu a to w BM podstawa. Juz lepiej zrobcie sobie teksty po polsku, to jest bardziej true jezyk, latwiej bedzie sie wam wyslowic a za granica bedziecie przez to bardziej kultowi.
Odpowiedz

^recepta na sukces Wink
Odpowiedz

nie no w końcu skusiłem sie i ściąglem i nie jest tak źle !! zagorzałym fanem blacku nie jestem więc dupa sie znam ale wytrzymałem bez problemu Smile ... jedynie "perkusja" na początku coś pieprzy troche ...
Odpowiedz

Ludzie zróbcie to dla mnie i zagłosujcie na stronie WP na utwór, bo już 50 ściągnięć, a tylko 4 oceny, także GŁOSUJCIE I PISZCIE KOMENTARZE. Skorzystam z rady i dam utwór po polsku. Z góry dziękuje za głosy. Tongue
Odpowiedz

oooo ... to tam sie głosuje ? Big Grin cholera nie zauwarzyłem nawet ...
Odpowiedz