11-06-2005, 11:30 AM
Krzychun napisał(a):Kutwa sledze ten temat i jakos nikt o mnie nie posze :? Wolicie dode?? :!: :!:![]()
mnie tez nikt nie wymienil

Krzychun napisał(a):Kutwa sledze ten temat i jakos nikt o mnie nie posze :? Wolicie dode?? :!: :!:![]()
Dance Of Death napisał(a):Krzychun napisał(a):Kutwa sledze ten temat i jakos nikt o mnie nie posze :? Wolicie dode?? :!: :!:![]()
jaką dode ?!?
goofi napisał(a):Krzychun napisał(a):Kutwa sledze ten temat i jakos nikt o mnie nie posze :? Wolicie dode?? :!: :!:![]()
mnie tez nikt nie wymienil(
:? )
Krzychun napisał(a):goofi napisał(a):Krzychun napisał(a):Kutwa sledze ten temat i jakos nikt o mnie nie posze :? Wolicie dode?? :!: :!:![]()
Mariolka ja Cie lubie:*:*:*:*<sex>
Jeszcze lubie Beast Kinka Blathora,Beowulfa() i jescze pare osob.
goofi napisał(a):Idiotycznie i grubiańskie, powinnaś mu wyjebaćKrzychun napisał(a):goofi napisał(a):Krzychun napisał(a):Kutwa sledze ten temat i jakos nikt o mnie nie posze :? Wolicie dode?? :!: :!:![]()
Mariolka ja Cie lubie:*:*:*:*<sex>
Jeszcze lubie Beast Kinka Blathora,Beowulfa() i jescze pare osob.
bardzo smieszne.....
Necruś napisał(a):Ha! Bo jeszcze niewiastom nie było dane podziwiać moich boskich fotek;gdybym je wstawił, z pewnością zmiażdżyłbym konkurencję.Phi, moge je wstawić w każdej chwili..
Necro Desecrator napisał(a):^Rotfl
http://img415.imageshack.us/my.php?image...0123xd.jpg
Dzem: Hmm.. Dodane..