• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ulubiony uzytkownik

Byś wiedział, że ja tu też zaraz jebnę ze śmiechu czytając powyższe teksty, w tym nie ukrywam, też i moje. Zwłaszcza w kontekście zaistniałej sytuacji..
[Obrazek: hahaha.gif]
[Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif]
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Przyznaj sie lepiej,ile "Chateau de Wiśnia" rocznik 2005 wypiles w bramie ,ze ci sie tak popierdoliło wszystko [Obrazek: hahaha.gif]
Odpowiedz

Kurwa.. litości Panie Moderator.. usuń pan ten wątek, bo mnie tu zaorają [Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif]
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Nie ma tak dobrze, teraz musisz cierpieć ;P.
Odpowiedz

Własnie,cierp,chocby za ten moj opluty monitor
Odpowiedz

Eeee no Szanowny Panie Moderatorze, obiecał Pan się zrewanżować za zaoranie się tematu o Motorhead [Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif][Obrazek: hahaha.gif]
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

ZAKURWIĘ CIĘ JAK PSA, DZIWKO BEZ SZKOŁY!!!
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):ZAKURWIĘ CIĘ JAK PSA, DZIWKO BEZ SZKOŁY!!!

rotfl??
Odpowiedz

CIEBIE TEŻ MAM ZAORAĆ, PSIA MAĆ!?!?

WOJNA PARCHY!
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):CIEBIE TEŻ MAM ZAORAĆ, PSIA MAĆ!?!?

WOJNA PARCHY!

rotfl?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

I ten koles sie uwaza za modrzejszego i lepszego od innych??
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):I ten koles sie uwaza za modrzejszego i lepszego od innych??

No cóż, pewnie uważa się za modrzejszego od innych, tylko w czym się to przejawia? Ma modry kolor skóry czy lubi ubrania w tym kolorze?
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Nie, ale gra w extreme trv heavy Sorcrocer(czy jakos tak) Laughing
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Nie, ale gra w extreme trv heavy Sorcrocer(czy jakos tak) Laughing

Sorcerer
Odpowiedz

Dobrze ze tym razem nie konsumowałem zadnego posiłku bo znowu bym opluł ze smiechu monitor czytając powyższe posty[Obrazek: rotfl3sy.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości