• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ulubiony uzytkownik

Cytat:Krolik - za poczucie humoru

a nie dlatego, że jestem poprostu zajebisty ?? Evil or Very Mad
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Nie lubię takiego słodzenia, ale kilka osób imponuje mi swoim gustem muzycznym, kilka zaś także charyzmą, osobowością, tudzież miłą powierzchownością Big Grin

Tomash, Kamael, KubusPuchatek, Franek, ToolFan, XdkyX, Miriam, Warsadal, Ryhtyk - za interesujący gust muzyczny (i nie tylko)

Scully, Hethell, Miriam, mind.in.a.box, Avea, -lilith-, metallgirl, Vanilie - za to iż są wspaniałą i charyzmatyczną, a do tego słuchającą fajnej muzy, ozdobą tego forum
Odpowiedz

A ja lubilem Necro Desecratora(tak sie pisze??)ale odszedł :? Question Crying or Very Sad
Odpowiedz

a mi ostatnio przypadła do gustu -lilith-. Chyba dlatego, że mimo iż jest taka młoda umie pisać sensowne posty Smile
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Szkoda że Necro odszedł. Zajebiście znał się na muzyce i można z nim było rzeczowo pogadać.
Odpowiedz

Przeca wogole z nim nie gadales.. Tongue
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Może i znał sie dobrze na muzyce. Ale czasami przesadzał z tymi wypowiedziami. Za często nie wchodziłem z nim w rozmowy, ale juz zdazył mnie troche wkurzyć Smile ale naszczeście nie napsuł mi aż tak nerwów aby go przestać szanować. Tongue 8)
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Może i znał sie dobrze na muzyce. Ale czasami przesadzał z tymi wypowiedziami. Za często nie wchodziłem z nim w rozmowy, ale juz zdazył mnie troche wkurzyć Smile ale naszczeście nie napsuł mi aż tak nerwów aby go przestać szanować. Tongue 8)

buhahahah toż mówię, że tobie kapela moze na pyska nasikać i nie przestaniesz jej szanować.... Laughing widzę że to zjawisko ma szerszy zasięg w twoim przypadku... Laughing Laughing Laughing ktokolwiek może na ciebie nasmolić ale ty i tak bedziesz go szanował Laughing Laughing
Odpowiedz

Ty jednak masz najebane Laughing Chłopie piszesz takie bzdury że aż sie czytać nie chce. A kto powiedział że on mnie wyzywał czy cos takiego. Confusedhock: :? wkurzył mnie wypowiedziami o pewnych kapelach i to mi sie nie spodobało. Więc jak nie wiesz w czym rzecz to sie nie wpierdalaj. I zamknij sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I prosze kogos o W*******E tego palanta.
Odpowiedz

Buhahaha może poczytałem parę tematów w których wystarczająco po tobie pojechał.. szkoda, że sam tego nie zauważasz.. rzucaj dalej takimi wyzwiskami to zobczymy kto tu prędzej poleci.
Odpowiedz

To była zwykła wymiana pogladów muzyki i być może sie gdzies scieliśmy i może byly mocniejsze wymiany zdań wszystkiego nie idzie pamietać. Tylko że znim szło później normalnie rozmawiać a z toba w ogóle nie idzie gadać. Wystarczy spojrzeć na twoje rozmowy.
Odpowiedz

http://rockmetal.win.pl/forum/viewtopic....c&start=75

http://rockmetal.win.pl/forum/viewtopic....c&start=90

to jest zwykła wymiana poglądów na temat muzyki?

Zamilcz.
Odpowiedz

Misie kolorowe, ZAMKNAC CZOSNEK MORDY!

Nawrzucajcie sobie na pm, a nie klocicie sie w kazdym mozliwym topicu..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Szkoda że Necro odszedł. Zajebiście znał się na muzyce i można z nim było rzeczowo pogadać.

no coz, powiedzmy ze przeniosl sie o jeden level wyzej i teraz udziela sie na innym, dojrzalszym forum, ktorego userem jestem juz dosc dlugo.Ale fakt, spoko gosc, czasem przesadzal z tepieniem pedalow, ale na muzyce sie znal i fajno sie z nim gadalo.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

A sie wypowiem Smile Dużo fajnych ludziufff jest na forum, więc ograniczę się do tych baaardzo fajnych Smile
(kolejność nie ma znaczenia): Dżemik, aXe Rose, Valhalla, buubi, Miriam, Acrid, Prisca (kochanie, moje Wink), Arionek, Pandora, Kamael, Tomash, Lech Nevermore (trochę walnięty, ale i tak go lubię Wink), Ramzes, Elvis, Pearl, Neyh, gannon, Hethell, Rhonwen, Vanilie, Nivo, Jałokim, Seelenleib, Tuomasss Słońce oczywiście, Goldie, statekx i pewnie wielu, wielu innych, o których najzwyczajnie zapomniałem Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości