• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ulubiony film...

Cytat:Dziewiąte Wrota' zdaje się.
tak tak, to jest to.
Axel napisał(a):
Cytat:taki polski film z 1980, byc moze nazywa się "urodziny młodego żolnierza", chodzi o to ze przedstawiano kazdy dzien urodzin pewnego zioma, zaczynajac od pierwszych urodzin w czasie wojny, a ostatnie urodziny to byly juz podczas powstania, nie pamietam tytulu

Urodziny młodego warszawiaka.
tak tak, to jest to. Myślałem, że nikt nie skojarzy tego filmu, ale jednak pomyliłem się Smile . Po za tym to podobał Ci się ten film??
Odpowiedz

Z zagranicznych to - Saving Private Ryan, Predator, Star Wars'y (pierwsze trzy). Z polskich to: Killerów (obydwóch), Dzień Świra, Vabank'i (obydwa), Superprodukcja.
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

balzac napisał(a):
Cytat:Dziewiąte Wrota' zdaje się.
tak tak, to jest to.
Axel napisał(a):
Cytat:taki polski film z 1980, byc moze nazywa się "urodziny młodego żolnierza", chodzi o to ze przedstawiano kazdy dzien urodzin pewnego zioma, zaczynajac od pierwszych urodzin w czasie wojny, a ostatnie urodziny to byly juz podczas powstania, nie pamietam tytulu

Urodziny młodego warszawiaka.
tak tak, to jest to. Myślałem, że nikt nie skojarzy tego filmu, ale jednak pomyliłem się Smile . Po za tym to podobał Ci się ten film??

Podobał mi sie, bardzo ciekawe podejscie do tematu i ukazanie przemiany bohatera przez te wszystkie lata.
Odpowiedz

Ulubione :
Forrest Gump
Dzień Niepodległości
Książe w Nowymn Jorku (za to ,że widziałem go 15 razy)
Szeregowiec Ryan
Władca Pierścieni
Matrix I
Odpowiedz

Królowa Margot
Stare Warsy
Amadeusz

absolutne holy best hits of immortal flame
Kill a man - you're a murderer
Kill many - and you're a conqueror
Kill them all -Oh you're a god!
Odpowiedz

http://film.onet.pl/0,0,1332138,wiadomosci.html
a jak.Lądowanie w Normandii niszczy.
Odpowiedz

najbardziej lubię 'lśnienie','zielona milę','rzymskie wakacje','pół żartem,pół serio' i wszystko z Johnnym Deppem Tongue
Odpowiedz

Fight Club.
Odpowiedz

Pulp Fiction (rlz!),Miasteczko South Park,Evil Dead 2,Milczenie Owiec i oczywiście Cannibal Holocaust Big Grin
Odpowiedz

Cytat:Evil Dead 2

Wprawdzie masz zdupy avatar ale bedą z Ciebie ludzie Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):masz zdupy avatar

Te,Katowice czep się Big Grin

(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
Odpowiedz

raf667 napisał(a):
Tomash napisał(a):masz zdupy avatar

Te,Katowice czep się Big Grin

(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
Nie zaczynaj Warszaffka Wink
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Nie zaczynaj Warszaffka

A Lech jest gorszy od Królewskiego no i coooooo?
Wink
Odpowiedz

raf667 napisał(a):
warsadal napisał(a):Nie zaczynaj Warszaffka

A Lech jest gorszy od Królewskiego no i coooooo?
Wink
Lech jako piwo? Owszem zdupowate, z tym, że Kompania piwowarska ma tyle wspólnego z Kolejorzem, ile Legia z LM Wink
Cholera, wplątałeś mnie w offtopa, przez co ucierpieć może mój moderatorski autorytet Wink Jeśli chcesz kontynuować temat, to w dziale "Max offtopic" jest osobny temat- "Piłka nożna". Tymczasem- EOT.
Odpowiedz

Evil Dead 1 miazdzy suty ;] mocny film Tongue jako horror, dwojka to juz bardziej komedia ale ostro hardkorowa ;P jeden z moich ulubionych filmow ;] trojeczka tez niezla ;dBig Grin
Odpowiedz