05-11-2006, 07:34 AM
Ja stawiałbym na "Skazany na bluesa". W sumie to ostatni jaki oglądałem, ale warty uwagi 8)
Fight 4 3dom
drwal666 napisał(a):Wszystkie 3 cześci EVIL DEAD 8)No to musisz być fanem seriali.
Resident Evil
Star Wars [cała saga]
Matrix 3 czesci
-Rene- napisał(a):co się do mnie przypierdoliłaś?! Jak Cie nikt nie chce przeruchać to nie musisz sie pruć do mnie.drwal666 napisał(a):Wszystkie 3 cześci EVIL DEAD 8)No to musisz być fanem seriali.
Resident Evil
Star Wars [cała saga]
Matrix 3 czesci
drwal666 napisał(a):spoko ziom, wyluzuj, może się nie przypierdoliła do Ciebie, tylko jakiś przewrażliwiony jetes?-Rene- napisał(a):co się do mnie przypierdoliłaś?! Jak Cie nikt nie chce przeruchać to nie musisz sie pruć do mnie.drwal666 napisał(a):Wszystkie 3 cześci EVIL DEAD 8)No to musisz być fanem seriali.
Resident Evil
Star Wars [cała saga]
Matrix 3 czesci
balzac napisał(a):'Dziewiąte Wrota' zdaje się.taki film Polańskiego, co J.Deep grał tam jakiegoś bibliotekarza, tam było dużo zła i szatana, nie pamietam jak to sie nazywa..
Cytat:co się do mnie przypierdoliłaś?! Jak Cie nikt nie chce przeruchać to nie musisz sie pruć do mnie.syniuniu,'przeruchać' to sobie możesz swoją starą.Wymieniasz filmy,które są swoją kontynuacją,sam piszesz,że lubisz wszystkie części.Więc po cóż teraz prujesz swój przewrażliwiony ryj,na dodatek w sposób jakże prostacki i odzwierciedlający twoją skomplikowaną psychikę.
Cytat:taki polski film z 1980, byc moze nazywa się "urodziny młodego żolnierza", chodzi o to ze przedstawiano kazdy dzien urodzin pewnego zioma, zaczynajac od pierwszych urodzin w czasie wojny, a ostatnie urodziny to byly juz podczas powstania, nie pamietam tytulu