• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ulubiony browar

statekx napisał(a):Piwko piwko UWIELBIAM piwko Smile
Coś takiego,chyba o tym wiem aż za dobrze Tongue

A ty Tomash nie znasz się Tongue Tyskie piją młodzi,piękni i bogaci, a Żywca piją tatusiowie Tongue
Odpowiedz

A ja od lat(nieważne ilu, jestem niepełnoletni Tongue ) mam szacunek do Tatry Mocnej Tongue Chociaż ostatnio gorzkawo smakuje, ale wypić wypiję... no więc przez tą "nową" Tatrę przeżuciłem się na wina... ale piwa też wypiję, takie normalne (przedział 5-8‰)
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

tramposh napisał(a):A ty Tomash nie znasz się Tongue Tyskie piją młodzi,piękni i bogaci, a Żywca piją tatusiowie Tongue

No cóż,nie jestem ani bogaty, ani piękny Laughing ok, właśnie se otwieram tego Tyskiego Tongue
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Najlepszy w świecie jest Strong. Oczywiście z butelki, bo ten z puszki ma posmak aluminium Big Grin Ale i tak każde piwo wymięka przy winie marki Komandos Big Grin
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Beast King napisał(a):Ale i tak każde piwo wymięka przy winie marki Komandos Big Grin

Komandos rządzi światem Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue 8) 8) 8) 8) 8) 8) Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

Beast King napisał(a):Najlepszy w świecie jest Strong.

Jeśli chodzi Ci o Warke, to znaczy że gówniarz jesteś Laughing Warka Strong jest dla bab Surprised PIWO MA BYĆ GORZKIE Mad koniec, kropka Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Beast King napisał(a):Najlepszy w świecie jest Strong.

Jeśli chodzi Ci o Warke, to znaczy że gówniarz jesteś Laughing Warka Strong jest dla bab Surprised PIWO MA BYĆ GORZKIE Mad koniec, kropka Big Grin

O to, to- z mocnych piv to tylko Debowe- smak, goryczka, moc, bez zbednej slodyczy.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Ale, ale - Strong od Dębowego mocniejszy jest (co prawda o kilka dziesiątych procenta, ale zawsze Big Grin )
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Tani i dobry ''Żubr'' . Dobre jeszcze jest ''Okocim'' oczywiscie palone Laughing
:laughing:
Odpowiedz

Heineken, Żywiec. Takie najczęściej pijam.
Odpowiedz

Wojak wszechmocny Big GrinBig GrinBig Grin 9% uhuh ;d i lekko wchodzi ;d a kopa niezłego daje =]
Odpowiedz

Dawniej moim piwem była tartra mocna. Teraz już sie jej nie da pic. Nie wiem co oni porobili z tym piwem.

Teraz pijam Harnasia, Lecha, Dębowe.
Odpowiedz

Ja nie lubię bardzo gorzkich piw, choć i takie pije np. Łomże, czasami słodziutkie, innym razem po 2 piwach mam pełny brzuch. Ogólnie, lubię pić Heinekeny 0,6 i Dog'i. Z polskich to Dębowe. Jeśli chodzi o piwo smakowe, to mimo iż nie lubię zbytnio, to najlepszym piwem smakowym jakie piłem jest bez wątpienia Freeq. Gingersów, Redsów i innych głupot nawet nie tykam, piwo dla 8 latków.
Jednak i tak lepiej kupić 1,5 l wódki i rozpić z 3 kumplami, od piwa brzuch rośnie... ;]
bring it on
Odpowiedz

Pije co mi dadza Tongue
Nie pamietam nawet i nie zwracam uwagi Big Grin

Laughing
Odpowiedz

Warka Strong. Bo najmocniejsze 8)
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz