• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ulubiony browar

Abadon napisał(a):A pil ktoś Mega Vata?? 10% piwo mocniejsze od Ciebie -tak wygląda napis na puszce!!
Smakuje jak zapijana piwem wóda!! - Zajebiste!!!
Wypiłem 3 i byłem potarzany!!
Mega Vata zadnego nei piłem, ale piłem "Amsterdam" 11,6% Rolleyes Dokładnie smakuje tak jak opisałeś - tyle że dla mnie to syf.
Odpowiedz

najlebsze piwko jakie istnieje to taterka mocna!!!
Odpowiedz

Hehehe pewnie że syf ale jak kopie po czasce!! Smile
Jak sie chce tanio narąbać to nie ma nic lepszego!!
Odpowiedz

A pil ktos Imperator? 11 vol. Wali siara na kilometr, ale jak juz sie przyzwyczaisz to nie jest zle a co lepsze dobrze poniewiera. Sadze ze to cos w stylu tego Mega wata. Tanie ale jebiace.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Kurde właśnie słyszałem o tych imperatorach ale pytałem i nigdzie nie ma Sad
Co za miasto........Smile
Odpowiedz

Cytat:A pil ktos Imperator?

Imperator wymiata Laughing Wypijesz takie trzy i masz loty Rolleyes
Do you feel what I feel,
see what I see, hear what I
hear, there is a line you must
draw between your dream
world and reality...
Odpowiedz

a ja ciagne wlasnie Zubra i jestem zadowolony Smile wole wypic 5 lekkich, dobrych pivek niz poniewierac sie siekierami w stylu Mega Vat Smile
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

ZDECYDOWANIE PIKOLO, BO MA TAKI pyszny smak Laughing
("kiedy gliny ogladały moja dupe w nadziei znalezienia tam narkotyków, pierdziałem na nich i próbowałem ich obsrac"- powiedzial SiD Vicious po wkroczeniu policji na jakichs ich koncert
Odpowiedz

Lech napisał(a):a ja ciagne wlasnie Zubra i jestem zadowolony Smile wole wypic 5 lekkich, dobrych pivek niz poniewierac sie siekierami w stylu Mega Vat Smile
A ja wolę strzelić parę kielichów dobrej wódki żołądkowej. O wiele smaczniejsza od wszystkich browców Smile
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

vodce mowie zdecydowanie Nie Smile chociaz czasami nie ma innego wyjscia i trzeba loic czysta Smile ale coz- takie zycie Smile
Odpowiedz

jak juz mowicie o piwach wiecej niz 7% to bardzo dobre jest piwo Karpackie ma tylko 9% kopie szybko, a smakuje dobrze o dziwo Smile ja ktory piw nie pija to moge doic i doic ;d
Odpowiedz

LCF napisał(a):A pil ktos Imperator? 11 vol. Wali siara na kilometr, ale jak juz sie przyzwyczaisz to nie jest zle a co lepsze dobrze poniewiera. Sadze ze to cos w stylu tego Mega wata. Tanie ale jebiace.
Imperator - tani sposób na szybkie poprawienie humoru Angry Wink
Odpowiedz

To wam ktoś sprzedaje alkohol? :? Powinni ich pozamykać... wszak dzieciom nie można Confusedhock:
Odpowiedz

Abadon napisał(a):Mega Vatt 10% piwo mocniejsze od Ciebie -tak wygląda napis na puszce!!
napis wymiata Big Grin
ja lubie piwo różniaste z tych mocniejszych to piłem portera czy jak on tam
za to nie lubie piwa mocnego w litrowych plastikowych butelkach
Odpowiedz

plastikowe butelki, wszelkie Redd'sy, slomki w kuflach to swoista profanacja zlotego napoju Smile nawet puszka jest taka niesmaczna, choc czasami nie ma wyboru i trzeba z niej pic Smile
Odpowiedz