• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ulubione gry cRPG

Piszcie jakie sa wasze ulubione gry cRPG a wiec moje ulubione to: Baldurs Gate 1,2 Icewind Dale 1,2 Neverwinter Nights , Gothic 1,2 Blades of Exile,Fallout 1,2
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
Odpowiedz

Windir napisał(a):Piszcie jakie sa wasze ulubione gry cRPG a wiec moje ulubione to: Baldurs Gate 1,2 Icewind Dale 1,2 Neverwinter Nights , Gothic 1,2 Blades of Exile,Fallout 1,2

Zupełnie jak moje, tylko zamiast Blades of Exile dałbym Planescape Torment.

BTW. Był już gdzieś podobny temat na tym forum.
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

Tamten temat byl o RPG a nie cRPGach..

Fallout 1 i 2 , Planescape, Ultima Online, Morrowind, Darklands i Eye Of Beholder..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Windir napisał(a):Piszcie jakie sa wasze ulubione gry cRPG a wiec moje ulubione to: Baldurs Gate 1,2 Icewind Dale 1,2 Neverwinter Nights , Gothic 1,2 Blades of Exile,Fallout 1,2

Tak wogóle witam, jestem tu nowa 8) A w związku z temat. U mnie króluje Gothic II, a dalej Świątynia pierwotnego zła (chyba bardziej za grafike niż fabułęSmile), Icewind Dale, Baldurs Gate.
Odpowiedz

Fallout 1 & 2 królują na mojej liście. Ten klimat... przygoda... broń... ech.... Zresztą Wrota Baldura 2 też niezła gierka. Torment też.... Rolleyes
Odpowiedz

mój "namber łan" to Star Wars: KoTOr, a ostatnio Sacred Evil or Very Mad
There's a lady who's sure all that glitters is gold
And she's buying a stairway to heaven.
Odpowiedz

a ja gram na bnet w w3
I nadeszła szkoła...

gg # 4622287
Odpowiedz

Falloot, Fallout, Fallout!!!

A pozatym Morrowind, BG 1,2 i Diablo II (za Battle net Angry )
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

jak dla mnie to od dawna króluje Torment. Za muzykę, za klimat, za chorą fabułę, w ogóle za świetną i niebanalną fabułę, za nietypowość. Jako jedyny z cRPG naprawdę bardzo mnie wciągnął.

BG też bardzo lubię, części I nie pamiętam, druga jakośmnie tak bardzo nie wciągnęła (za mało muzyki i klimatu, już lepiej było z dodatkiem - Tron Baala).
Poza tym Icewind Dale I i II .. uwielbiam plenery w nim, muzykę i zimowy klimat... no... i główne plusy właśnie za zimę i wspaniałą muzykę, bez której byłby n-tym rpgiem z mało rozwiniętą fabułą i linią questów itp itp itp Big Grin

Poza tym lubię Fallouta chociaż za dużo nie grałam, Diablo któe już bardziej podchodzi za hack'n'slash z elementami cRPG Smile. Ale jedyneczka miała klimacik oj miała.... dwójka też, ale już nie taki mocny.

W inne komputerowe erpegi nie grałam ze względów sprzętowych Surprised. Gdzie mi tam grać w Gothica 1, Morrowinda, Neverwinter.... ojojoj
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

- BG 1 i 2
- Neverwinter (gram takze duzo przez net)
- Icewind Dale 1 i 2
- Gothic

I to chyba tyle Smile
Odpowiedz

BG 1 i 2 oraz Icewind 1 i 2 Smile
WE ARE THE EMPERORS CHOSEN!!!!
Odpowiedz

Mnie jakoś cRPG nie leżą, chociaż gralem kiedyś w BG 1 ,2.Wole shootery takie jak "Call of DUty" "Call of Duty : United Offensive" , "Wolfstain" czy np: "Medal of Honor" . Lubie gry związane z tajmniczą Hitlerowską machiną wojenną. :]
[Obrazek: jezus.gif]
Odpowiedz

Moje to właśnie Baldur`s Gate i Neverwinter Nights,Fallout też jest fajny,ale jak dla mnie klimat kiepski Tongue
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Calmwater napisał(a):Moje to właśnie Baldur`s Gate i Neverwinter Nights,Fallout też jest fajny,ale jak dla mnie klimat kiepski Tongue
fallout ma klimat wrecz genialny piekny zajebisty ta gra to hit nad hitami 8)
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
Odpowiedz

Na pewno może się klimat Fallouta podobać,ale ja tam wolę zamierzchłe czasy w świecie fantasy Smile Ostatnio jeszcze tłukę w coś zwanego Mu online-do zciągnięcia za darmo,posiada właściwości uzależniające Laughing
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości