• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ulubiona punkowa piosenka

Z przykrością stwierdzam, że większość wypowiadających się w tym temacie osób to kompletni kretyni, przypadki totalnego, beznadziejnego zidiocenia i bezgranicznej tępoty objawiającej się w pierwszej kolejności kompletną nieumiejętnością czytania ze zrozumieniem. Zatrważającym jest fakt, że dotyczy to pojedynczego zdania.
Chyba, że ktoś potrafi wytłumaczyć fenomen, że jego ulubiona piosenka to utwór sześciu wykonawców opatrzony czterdziestoma tytułami.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

'Credo' Włochatego Tongue
Odpowiedz

ło matko, mam nadzieje że Ci przejdzie Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Z moich obserwacji wynika, że zdecydowanej większości przechodzi ; ).
Odpowiedz

Z moich obserwacji, a także niestety doświadczeń(ale ciiiii Laughing ) wynika to samo Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

a to czemu ma mi przejśc???
Odpowiedz

hmmm jakkby to tak delikatnie ujać... Włochaty to intelektualno - muzyczne szambo Wink
Odpowiedz

Hehe... Tomash - umiesz gadać z dziewczyną, takiej delikatności tylko pozazdrościć Wink .
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

a ja Włochatego lubię i zdania swojego nie zmienię Tongue możesz sobie myśleć co chcesz,i takl uważam,że mają świetne txty Smile przynajmniej do mnie one przemawiają,jeżeli Ty w nich nic nie odnajdujesz to już Twoja sprawa Smile
Odpowiedz

Ola :) napisał(a):a ja Włochatego lubię i zdania swojego nie zmienię Tongue
Zmienisz.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

jak będę starsza i przestanę interesowac się punkiem to może i tak,póki co ,trzymam się tego co napisałam wcześniej Tongue
a co Wy wszyscu tutaj macie do tego włochatego????
Odpowiedz

Ola :) napisał(a):jak będę starsza i przestanę interesowac się punkiem
Przecież nikt poważny nie uważa, że muzyka punk/rockowa jest muzyką dla smarkaczy.
Ola :) napisał(a):a co Wy wszyscu tutaj macie do tego włochatego????
Głównie durne teksty i banalność, przynajmniej mnie to bardzo wkurwia, ale nie będę się rozpisywał Wink
Odpowiedz

banalność??chyba żartujesz :/ ale to jest kwestia gustu,dla mnie sa świetne i przez nie się dużo nauczyłam Smile

nie mówię,że to muzyka dla smarkaczy,tylko widze po swoich rodzicach,którzy tego słuchali a teraz wola raczej spokojniejsze rzeczy Smile
Odpowiedz

Więc prócz Włochatego co jeszcze nie jest dla Ciebie banalne? W punk rocku ofkorz Smile

Czego się nauczyłaś? Mogłabyś się tym podzielić, bo jestem ciekawy Wink
Odpowiedz

zaczłęma dostrzegać to wszystko czego wczęśniej nie widziałam,jacy są ludzie,co potrafią zrobić,
jakie wartości nalezy cenić w życiu,zainnteresowałam się ruchem pomocy dla zwierząt w ogóle uważam,że się zmieniłam pod wpływem tej muzyki Smile
co jeszcze nie jest banalne?chociażby dezerter.Polska złota młodzież również otworzy łą mi oczy na to jacy naprawdę są młodzi ludzie i postanowiłam nie być jak 'wielka,szara,masa' Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości