• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ulubiona komedia ?

Odyn napisał(a):Naga Broń(wszystkie części) i w ogóle wszystkie komedie z Leslie Nielsenem Big Grin

bodajze w Cinemie zostal Frank Drebin uznany za najwiekszego idiote z kinowych policjantow Wink
6 CZERWONYCH LAM WENEZUELSKICH 142 PIEJĄCE LAMY MEKSYKAŃSKIE
Odpowiedz

..nie wiem czy to komedią mozna nazwać ale ostatnio ,po wielu latach, obejżałam Rodzinę Adamsów - film mojego dzieciństwa Wink (leprzy był czarno-biały serial co kiedyś leciał na wocie)
...carpe noctem...

"Psychopatia oznacza dosłownie 'cierpienie duszy'. W dosłownym
sensie tego słowa każdy człowiek jest psychopatą, bo nie ma
człowieka, który by w swym życiu nie cierpiał."
Antoni Kępiński
Odpowiedz

Wyścig szczurów
Killer 1, 2
Naga broń - wszystkie częsci
Americna Pie 3
Odpowiedz

'Goście Goście'(obie części)z Jeanem Reno powaliły mnie na kolana,przy niektórych tekstach płakałam ze śmiechu Big Grin
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):'Goście Goście'(obie części)z Jeanem Reno powaliły mnie na kolana,przy niektórych tekstach płakałam ze śmiechu Big Grin

Zgadzam sie Wink filmy naprawde rozwalaja na calego.
Odpowiedz

Zawsze jak usypiam na wykładach to jedno przypomnienie co lepszych scen z tego filmu stawia mnie na nogi lepiej niż mocna kawa Big Grin 'Nic śmiesznego' też jest mocne,ale to już nie ten rodzaj humoru który potrafi mnie rozwalić na łopatki.Jednak 'Goście Gość' wymiatają,przynajmniej dla mnie Smile
Odpowiedz

Niedawno po raz n-ty oglądałem Blues Brothers. Cudo, krótko mówiąc. Smile
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

"Wyścig Szczurów", "Straszny film 2" , i coś jeszcze, ale wyleciało mi z głowy.
.dance with the dead in my dreams...
Odpowiedz

hmm... Amercina Pie wszyskie z wyjątkiem wakacji bo jeszcze nie oglądałem Laughing poza tym Griswold wraz rodzinka również wymiata, głupi głupszy, naga broń, killer 1 i 2, gliniarz z beveryhills z Aquelem Wink i wiele innych Wink
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Dla mnie miasteczko South Park rządzi Tongue
Z pozoru głupie i wulgarne, ale daje do myślenia
[Obrazek: moher7jh3co.jpg]
Odpowiedz

A widział ktoś "Clerks" - "Sprzedawcy" ?? To najlepsza komedia z cyklu Jay, Cichy Bob i spółka - pozostałe: Dogma, J i CB Kontratakują czy Szczury Supermarketu przy tym wymiekają. Takiego steku bzdur (w donrym tego slowa znaczeniu) w życiu nie widzialem. Film jest z zamierzenia czarno-biały ale po prostu niszczy szare komórki sprawiając iż na koniec człowiek ledwo zyje ze smiechu.
Odpowiedz

"Naked Gun"(trylogia)
"Dumb and Dumber"(ogolnie rzecz biorac komedie z Carrye'em, jeden z moich ulubionych aktorow)
"Scarry Movie"
no i oczywiscie serial "Alternatywy 4"
nic wiecej w tym momencie mi do glowy nie przychodzi
te filmy rozbawiaja mnie do lez za kazdym razem jak je ogladam
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

A i tak nic nie pobije Monty Phytona... wymiatają, ale taki humor trzeba po prostu lubić. Ostatnio też podobał mi się film pt. Dogma z którego dowiedziałm się że Jezus był czarnuchem , było 13 a nie 12 apostołów, Bóg to kobieta, a Salma Hayek to muza... świetny filmik Big Grin
This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
Odpowiedz

A ja chciałem wszystkim polecic "Film pod tytułem" Tongue
ściagnąc go mozna stąd : http://15minut.prv.pl/
Odpowiedz

Wszystkie klasyki Monty Pythona

Seksmisja... "kobieta mnie bije..." Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz