• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

U.K. Subs, The Vibrators Łódź, 20.01.2008

Tym razem tylko na jeden koncert do Polski przyjadą weterani punk rocka z Londynu:

- U.K.SUBS:
Zespół zaprezentuje się w klasycznym składzie znanym ze wspólnych koncertów z Republiką w 1983 roku: Charlie Harper, Nicky Garratt, Alvin Gibbs ex-Iggy Pop Group

- THE VIBRATORS:
Grupa powstała w 1976 r. i swój pierwszy koncert zagrała u boku The Stranglers a następnie wystąpiła na legendarnym 100 Club Punk Festival razem z The Clash i Sex Pistols. Jednym z ich sztandarowych utworów jest "Troops of Tomorrow", który kilka lat później nagrał ponownie The Exploited). oraz BULBULATORS wraz z gościnnym udziałem Zygzaka wokalisty sztandarowej formacji punkowej z lat 80-tych Tzn Xenny.

Koncert odbędzie się 20 stycznia 2008 (niedziela) w Łodzi w klubie Morphine, ul.Krzemieniecka 2 A o g.19.00
Bilety w cenie 35 zł / 40 zł

UK Subs i Vibrators znow w Polsce, do tego Bulbulatorsi z Zygzakiem (może byłoby coś więcej z Xenny niż tylko "Guma") a ja znów nie mam pieniędzy kurwo!!1!!

Ostatnio UK Subs i Vibrator grało jakoś dwa lata temu, do tego pod nosem w Toruniu, a z nimi KSU...
Odpowiedz

KURWA czemu znów nie na Śląsku albo chociaż w cholernym Krakowie :[ i kolejny raz nie zobacze swojej ulubionej pankowej kapeli(Vibrators), a oni przecież wieczni nie są - Knox ma już coś koło 60ki!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

nie przesadzaj, lodz nie jest jakos super daleko
Odpowiedz

oni muszą mieć wszystko w Spodku itd. Mr. Green
Odpowiedz

Twój stary koncertuje w spodku Surprised

Troszke za późno się dowiedziałem, poza tym Łódź śmierdzi, poza tym właśnie sobie trwa sesja, a ten koncert jest wniedziele
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz