• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Turbulencja 3: Heavy Metal.

Pewnie ktoś z was widział..Co to w ogóle miało być? Wg mnie właśnie z takiego czegoś rodzą się stereotypy o osobach słuchających metalu..
Pisać co wy o tym filmie sądzicie. Wink
[Obrazek: 17f7e7a306e5b45b4a921c98abe849e0f.1.gif]

Coś mi się zdaje czy ten temat już był?

Był tylko (chyba) wymieniony jako jeden z najżałośniejszych filmów albo w temacie o filmach związanych z metalem. No, ale osobnego tematu nie było.

Puna napisał(a):Wg mnie właśnie z takiego czegoś rodzą się stereotypy o osobach słuchających metalu..
A jakie są niby te stereotypy o osobach słuchających metalu?
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]

Książę 2 napisał(a):A jakie są niby te stereotypy o osobach słuchających metalu?

Podobno ubierają sie na czarno, noszą długie wlosy itp.
Ale ponoć to plotki.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"

to to samo co goci?
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]

Zoltan napisał(a):Był tylko (chyba) wymieniony jako jeden z najżałośniejszych filmów albo w temacie o filmach związanych z metalem. No, ale osobnego tematu nie było.

A no ta...W każdym razie film ten jest tak zajebiście mierny,że wyłączyłem po 20 minutach.A rzadko mi się to zdarza (nawet "Gulczas co myślisz?"całe obejrzałem ).

The_hanged_man napisał(a):Podobno ubierają sie na czarno, noszą długie wlosy itp.
Ale ponoć to plotki.

Chyba plotki bo mój kumpel który mówi że jest metalowiec (slypknota słucha,a co!?) raz założył niebieską koszulkę.Ale ja nie wiem jak to z tymi metalami jest,dziwne ludzie to som. Wink

Książę 2 napisał(a):to to samo co goci?

WIZYgoci.
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]

Od wizygotów to sie odpierdol, oni byli trv.

Twoja stara jest bardziej trv.

Książę 2 napisał(a):
Puna napisał(a):Wg mnie właśnie z takiego czegoś rodzą się stereotypy o osobach słuchających metalu..
A jakie są niby te stereotypy o osobach słuchających metalu?
choćby pierwsze słowa tego gościa.
' co to? '
' narząd pracy '
poza tym jak to miał być heavy metal to ja święta madonna jestem.

PS: jeśli był post już o tym filmie to przepraszam Wink

Podobieństwa u gotów i metali to fakt: wlosy i czarne ciuchy (z reguly).
Różnica jest taka żę (wizy)goci są pojebani, a u metali to stereotyp Big Grin
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"

Jakby to byla jakas roznica

Raczej jest

Każdy jest pojebany na swój sposób Big Grin
Wątek zamknięty