• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tsjuder

Co sądzicie o tym Norweskim zespole?Moim zdaniem ich najnowsza płyta Desert Northern Hell wymiata jak dla mnie najlepsza płyta 2004 roku.Brutalny,szybki i agresywny Black Metal.Proszę o opinie?? Big Grin Big Grin Laughing
Norvegian Black MetalSmile
Odpowiedz

syfiaste, ale ujdzie. nowej plyty nie slyszalem i jakos nie mam zamiaru.
no man can see me and live
Odpowiedz

Każdy ma swoje zdanie ja twierdze inaczej ale szanuję każde zdanie
Odpowiedz

najlepsze to to nie jest ale... jest jedną z wielu dobrych kapel bez których scena BM była by chgujowa
CP/DP
Odpowiedz

Genialne!!!!!!!!!!!! Najlepsza płyta "Kill for Satan"
Odpowiedz

wyjasnisz mi jakos geniusz tej plyty?
Odpowiedz

Jak nie czujesz tej muzyki to wyjaśnienia nie pomogą.

Lepiej posłuchaj ich troje to chyba bardziej na twoim poziomie a jak ich też nie zrozumiesz to do przeczkola tam ci wyjaśnią.
Odpowiedz

Aniguel napisał(a):a jak ich też nie zrozumiesz to do przeczkola tam ci wyjaśnią.

Twoje argumenty po prostu zabijają... ok, ok, już ide do przeczkola Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Aniguel napisał(a):Jak nie czujesz tej muzyki to wyjaśnienia nie pomogą.

Lepiej posłuchaj ich troje to chyba bardziej na twoim poziomie a jak ich też nie zrozumiesz to do przeczkola tam ci wyjaśnią.

no czuje. zwykle puste norweskie granie. wyjasnij mi co czujesz w Tsjuder. Jak dla mnie takich zespolow jest od chuja i nie widze specjalnej potrzeby abym znizal moj poziom intelektualny do grania ich pokroju.

akapit o przeczkolui ich troje pomijam
Odpowiedz

a napisał(a):wyjasnisz mi jakos geniusz tej plyty?

Ja nie cofam sie od swojego zdania.Oni sa genialni.Ich muzyka dla niektórych może okazać sie zbyt trudna w odbiorze.Nie będę wyjaśniał geniusza bo ten kto tego słucha po pewnym czasie sam go odkryje Smile Smile
Odpowiedz

a czy ja mowie ze sie cofasz? poprostu chce zobaczyc jakies wyjasnienie, moze czegos nie zauwazylem... a zamiast otrzymuje "no bo tak". Jeszcze brakuje tylko tupniecia nozką. Nie chce opini subiektywnej. wysil sie na obiektywizm.

sluchliwe jest dla mnie jedynie Atum Nocturnem, ktore pomimo sredniochujowego brzmienia calkiem przyjemnie wchodzi.
Odpowiedz

a napisał(a):a czy ja mowie ze sie cofasz? poprostu chce zobaczyc jakies wyjasnienie, moze czegos nie zauwazylem... a zamiast otrzymuje "no bo tak". Jeszcze brakuje tylko tupniecia nozką. Nie chce opini subiektywnej. wysil sie na obiektywizm.

sluchliwe jest dla mnie jedynie Atum Nocturnem, ktore pomimo sredniochujowego brzmienia calkiem przyjemnie wchodzi.

Ja nie będę cię przekonywał do Tsjudera.Ja bardzo wielbię zespół niewiem jak ty, nie jestem tu po to by Ciebie przekonywaćSmile
Odpowiedz

Chuja tam "nowatorskie" i inne brednie. Klasyczne , norweskie brzmienie i dlatego warto go słuchać. Setkom kapel nawet do ich poziomu nie udaje się dotrzeć. W dobie głupawych eksperymentów brakuje mi kapel pokroju Tsjudera.
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

Tsjuder jest ZAJEBISTY

Kocham ten zespol i nawet im strone w necie robie Smile
Oficjalnom, nie fanowska Smile

pe es
Kill For Satan i Demonic Possesion 2 najlepsze plytki Smile

pe es2
Dodam ze szukam oryginalnych plyt w/w zespolu i kupie kazda oprocz Desert Northern Hell bo ta mam Smile
Odpowiedz

Mam Kill Satan i Demonic Possesion. Płyta sroga i moje klimaty, więc kvlt.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości