Troche pocialem twoj cytat, nie obraz sie:
Tomash napisał(a):1.Aha czyli nie mogę słuchać Watain, tak?
2. (...) bo co Wy, wielcy Black metalowcy takiego robicie co czyniło by was "Prawdziwymi"?
3. (...) a cała ta ideologia w 90% przypadków polega na bluzganiu na necie i zakładaniu jakichś śmiesznych stron. Spal kościół - będziesz true, co nie zmiena faktu że byłby to skrajny debilizm.
4. BMowa "ideologia" jest tak samo smieszna jak lewacko anarchistyczne bzdury w wykonaniu anarcho - punkowych kapel, niestety, taka prawda.
1. Mozesz, przeciez ci nie zabronie. No ale skoro tego nie rozumiesz i sie z tym nie identyfikujesz, to po co? Pewnie jeszcze do kosciola chodzisz- jesli tak to juz zupelnie nie rozumiem.
2. A kto tu mowi o jakiejs prawdziwosci? Ani razu nie uzylem tego slowa. My nic nie robimy, my po prostu wyznajemy kult zniszczenia, zla, smierci, antykreacjonizm, nienawisc do wszystkiego co ludzkie i boskie (niekoniecznie w katolickim rozumieniu tego slowa), czesto nihilizm- i wiemy ze ten przekaz jest wlasnie BM, czego nie wie 95% sluchaczy, milosnikow i fanow (tfu) tego "gatunku".
3. Masz racje, ale dotyczy to tylko przypadkow gowniarzy jarajacych sie mrokiem i ciemnoscia.
Niestety ci wlasnie ludzie osmieszaja siebie (co mi specjalnie nie przeszkadza), ale tez i innych, troche madrzejszych. Kreuja oni falszywy, gowniany wizerunek BM, ktory potem jest wlasnie uznawany za "prawdziwy" na tego typu forach jak to, a czlowiek siedzacy glebiej w BM jest utozsamiany z deklem biegajacym w korpspejncie po miescie z czarnym, odwroconym krzyzem. Kula w leb dla tych glupich dzieci to odpowiednia nagroda. Chociaz z drugiej leje na nich cienka struga, nie utozsamiam sie z nimi i nigdy nie bede. A co ludzie o mnie mysla to tez mi wisi.
4. Jak powiedzialem- albo tego nie rozumiesz, albo mowisz o tymze wlasnie infantylnym wizerunku z punktu 3. Zreszta dla ciebie moze byc smieszna, po coz wiec sluchasz zespolow tworzacych BM?