- Liczba postów:
- 78
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
no man can see me and live
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
niepełny ten ranking...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 78
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
no dobra. zassalem sobie deathcrush i ten hellhammer jakis zajebisty nie jest.
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
o ile dobrze pamiętam, to hellhammer jeszcze nie grał na tym albumie....
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
hhhm jakis ty agresywny...widac pobyt na pewnym forum wywarł na tobie niemały wpływ...
- Liczba postów:
- 78
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
nie mow do mnie tak brzydko, ja naprawde chce znac black metal. ten album mnie olsnil. moglbys cos jeszcze polecic?
co do samego tematu. Bełkot jak nic. W pewnych srodowiskach sluchanie wiekszego huku jest "w dobrym tonie" i jesli tam sobie ustala: Oh sluchajmy Capra Hircus i Revenge to bedziemy zajebisci, a reszta to pozerzy, to i tak bedzie. Teksty o lizaniu trupa i jedzeniu kupy raczej maja wiecej wspolnego z niedorozwojem umyslowym niz z prawdziwoscia. fakt ze ekstrema (nazwijmy to po ichniejszemu), ale kaprawa. poza tym takie cos zostawilo wolna furtke dla masy plackow, ktorzy beda udawac ze cos przez swoja muzyke przekazuja.
- Liczba postów:
- 162
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Heheh nie ulegam wpływom różnych for. Po prostu zamiast strzelać z pizdy słucham muzyki i na tej podstawie buduje swoja opinię. Ty nawet cieciu nie słuchasz bo pierdolisz aż głowa boli. Lizanie trupa i jedzenie gówna to masz w jakimś grindcorze, nie BM. Jest masa muzyki bardziej ekstremalna od black metalu, ale jesteś chyba za głupi żeby to pojąć.
I never loose my might!