• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

TRUE............TRUE SHIT!!!

Fajnie masz Mario1349... Człowieku czemu ty ciagle wszystko krytykujesz?
"Nie chodzi o muzykę tylko o ideologię"
"banda kretynów"
o czym ty masz dobre zdanie??
Odpowiedz

Bo ku**a w BM chodzi o ideologię!!!To ona jest najważniejsza, muzyka to tylko forma przekazu.Uswiadom to sobie dziewczyno Evil or Very Mad
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Alsvartr napisał(a):Bo ku**a w BM chodzi o ideologię!!!To ona jest najważniejsza, muzyka to tylko forma przekazu.Uswiadom to sobie dziewczyno Evil or Very Mad

tak, Venom i Bathoremu z pewnoscia chodzilo tylko o ideologie.

ZOMO
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Dobrze uswiadomię to sobie i się zamknę bo nie chce się kłócić....
W sumie nie jestem tróó i idoelogia mnie gówno obchodzi...bynajmniej nie słucham muzyki dla ideologi Evil or Very Mad
PS. Racja Tomash...wszyscy jesteśmy pozerzy i kretyni bo przeciez ideologia jest najwazniejsza!!!No jak mozna mysleć że muza tez się liczy! Wiecie wy co... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Qurwa te twoje poglady to sobie Alsvartr wiesz gdzie sobie mozesz wsadzic....
AMEN
Odpowiedz

Alsvartr zastanów się czy panu Ihshanowi chodziło tylko o ideologie gdy komponował utwory dla Emperor Wink

Dla zapalonych ideologów proponuję kompromis :
Black metal to ideologia
Ekstremalny metal to muzyka
Oba czynniki mogą się ze sobą łaczyć... ale nie muszą.
Odpowiedz

mhmhmh.......wiecie co...? 8) Słuchajcie muzyki dla siebie, ideologie szerzcie wśród innych, a resztę zostawcie samemu sobie.
only for music
Odpowiedz

van napisał(a):Muzyki słucha się dla SIEBIE nie dla poklasku...

Popieram w 100%! Big Grin
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

NIe jestem żadnym zapalonym ideologiem i nie wyznaję żadnej ideologii przedsstawionej w tekstach zespołow Blackowych. Poprostu W ZAŁOŻENIU ideologia miała byc ważniejsza niż muzyka, która miała być tylko formą przekazu jak już mówiłem.I taki miał byc wydźwięk tamtej wypowiedzi.Z praktyki wiemy, że jest inaczej.
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

według mnie "moda" na bycie tru to bardzo pozytywne zjawisko bo nie chodzi tylko o to żeby słuchać prawdziwego black metalu bo to może każdy gówniarz ale także utożsamiać sie z jego ideologią i przekładać ją na codzienne życie...dzięki takiemu podejściu do sprawy z czarnej masy wyłania się elita która prezentuje sobą pewne wartości...
Odpowiedz

Albinos napisał(a):według mnie "moda" na bycie tru to bardzo pozytywne zjawisko bo nie chodzi tylko o to żeby słuchać prawdziwego black metalu bo to może każdy gówniarz ale także utożsamiać sie z jego ideologią i przekładać ją na codzienne życie...dzięki takiemu podejściu do sprawy z czarnej masy wyłania się elita która prezentuje sobą pewne wartości...
Ale tylko pod warunkiem, że w nie wierzy, a nie wyznaje dla szpanu. Każdy ma własny rozum i musi sam postrzegać pewne sprawy na swój sposób, a nie sugerować się ślepo panującym trendem w danej muzyce...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

nikt od razu nie stanie się tru fucking pure black metalem...części z tych szpanerów z czasem się to znudzi a dla drugiej części może mniej licznej stanie się to jedyna słuszna ideologia

naturalna selekcja ścierwa odpadną przertwają tylko wybrani którzy stworzą elite
Odpowiedz

o "Church Of Satan" w takim wypadku napewno nie wiem tyle co Ty, bo choćby o samy o Boydzie Rice`ie o któego mnie zapytałeś, wiem zbyt wiele bo biografia dyskografia jego kapel itp to raczej niewiele, tak więc zwracam honor bo żuciłem się w nie tą stronę co trzeba, mój błąd. A teraz Panno Darkness, nie krytykuję wszystkiego, krytykuję tylko to czego nielubię nie znoszę, nie trawię etc, tak jak nie lubię COS i całego tego satanizmu w takiej formie. A np na samym forum są posty w których np coś chwalę Tongue Tongue, Sława!
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Chcialem jeszcze napisac slowo o muzyce a ideologii. Ideologia jest jednym z glownych skladnikow BM, wedlug niektorych z Was najwazniejszym(moim zdaniem jednym z najwazniejszych), ale moim skromnym zdaniem to przez dobra muzyke trafia ona do nas...jesli uwazacie osoby uwazajace ze najwazniejsza jest muzyka za pozerow, to spojrzcie na wyniki sondy "Ideologia czy muzyka"...wychodzi na to ze 88% to pierdoleni pozerzy...eh, powiem wiecej, wydaje mi sie ze wszyscy uczestnicy tegorocznej Metalmanii, ktorzy zjawia sie na koncercie CoF to jebani pozerzy i nic wiecej...no po prostu paranoja...na koniec podkreslam, ze slucham muzyki(dobrej) a dodatkowo lacze ja ideologicznie z moimi pogladami, ktore nie sa satanistyczne(predzej poganskie), a jedynie anty-xianskie!
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):o "Church Of Satan" w takim wypadku napewno nie wiem tyle co Ty, bo choćby o samy o Boydzie Rice`ie o któego mnie zapytałeś, wiem zbyt wiele bo biografia dyskografia jego kapel itp to raczej niewiele, tak więc zwracam honor bo żuciłem się w nie tą stronę co trzeba, mój błąd. A teraz Panno Darkness, nie krytykuję wszystkiego, krytykuję tylko to czego nielubię nie znoszę, nie trawię etc, tak jak nie lubię COS i całego tego satanizmu w takiej formie. A np na samym forum są posty w których np coś chwalę Tongue Tongue, Sława!
OK wiem trochę mnie poniosło...
Odpowiedz

Lech napisał(a):powiem wiecej, wydaje mi sie ze wszyscy uczestnicy tegorocznej Metalmanii, ktorzy zjawia sie na koncercie CoF to jebani pozerzy i nic wiecej...

Kolejny, co to sie za "tru" uważa Mad
Łyżwiarz wie, że kotek odkopał prezent.. TongueBig Grin
Grimoirum na MySpace Smile
Odpowiedz