• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

TRUE............TRUE SHIT!!!

Ja sie zgadzam...w sumie to jestem dziecko ze wsi i z takiego black to słucham Kredek(mój ulubiony zespół) i troche Vadera(a tak wogóle to nie znam sie na gatunkach Embarrassed )
A jesli chodzi o pozerów to..hmm...tak mogłabym nazwać kogoś kto afiszuje że słucha metalu a jk nikt nie patrzy to włacza łzy albo cos w tym stylu...
Surprised
I to może byc wqurwiające...ale co komu do tego że ktos słucha popularnych zespołów? Skoro stały sie popularne to chyba nie dlatego że nie są dobre?? Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Odpowiedz

bynajmniej ja nie napisałem ze te zespoły są pozerskie Tongue dla mnie poprostu są i będą gówniane ale tak samo jak was wkurwia kwestia owego pozerstwa tak samo mnie wkurwia jak ktoś mówi jazgot i łomot, w większości przypadków osobnik mówiący takie żeczy ma gówniane pojęcie o muzyce, zna kilka najbardziej znanych kapel i zakłada klapki na oczy nie rozglądając się wokół siebie, a szkoda bo traci dużo ciekawej muzy, Sława!
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Lech, BURZUM grał od początku czysty blackmetal drugiej fali, bo był jego twórcą, zanim jeszcze powstało coś takiego, jak pogański metal, czy pogański black.

ZOMO
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

wiecie...dla mnie pojecie poganski black jest conajmniej dziwne...to sie chyba wyklucza.black powstal ku "chwale" Szatanowi(z czym nie identyfikuje sie, poniewaz nie utozsamiam muzyki z pogladami, po prostu pociaga mnie muzyka anty-xianska), a pagan metal kultywuje tradycje staro-poganskie(co tazke ma wydzwiek anty-xianski).dla mnie pozerstwo w takiego rodzaju muzyce nie istnieje, poniewaz "katowanie" sie dzwiekami ciezkiej muzyki gdy wkolo jest tylu dyskojebow, skejtow i tym podobnego scierwa juz nikomu nie imponuje(jesli wogole imponowalo). Jednakze zgadzam sie z opinia, ze "publiczne" sluchanie skrajnego wymiotu, a w domowym zaciszu sluchanie jakiegos metal-pochodnego popu jest pozerstwem- TO JEST POZERSTWO! Na pochybel takim ciulom! Aha, a co do kompletnej sieczki, ktora znajduje 10 odbiorcow na rok- to nie jest juz muzyka! Black powienien budowac klimat, a takiego klimatu nie uzyska sie nieporadnie napierdalajac w gary i szarpiac struny! Zegnam
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech napisał(a):Black powienien budowac klimat, a takiego klimatu nie uzyska sie nieporadnie napierdalajac w gary i szarpiac struny! Zegnam

Widac od razu ze jestes pozerem i nie czaisz o co biega w true BM. Powinien on byc maksymalnie regresywny i niszczyc pozerow. Idealem sa tu utwory z 1 riffem, bez zmian tempa i z podziemnym brzmieniem, przy pelnym oddaniu muzykow idelogii.

Nie inaczej!
Odpowiedz

taka muzyke z jednym riffem i przy uzyciu garnkow kuchennych to ja sobie moge w domu zrobic, liczy sie umiejetnosc laczenia dzwiekow i dobierania kompozycji! a co do tego ma pozerstwo cwaniaczku? z czego to wnioskujesz? i wogole jak mozna ciagle klocic sie co jest true albo nie? czlowiek slucha tego co mu sie podoba i w czym znajduje spelnienie- i jesli tak postepuje od razu eliminuje go to z kategorii pozerstwa!zreszta smiesza mnie typki ubrane w calosci na czarno(pewnie polowa z nich ma biale majtasie na dupie Laughing ), siedzace przy pivie lub winku w parku i klocace sie ktory zespol jest true a ktory nie. potem po przyjsciu do domu pewnie w lozku zastanawiaja sie na dobranoc nad tym samym, ehh...paranoja. zreszta co to za slowo "true", przetlumaczcie sobie je lepiej na polski i wyjdzie ze polowa zespolow jest nieprawdziwa Smile co ja bede wiecej gadal...aha, a co do Kredek to z cala pewnoscia nie jest to black, a raczej symfoniczno-wampiryczny metal, z blackowymi nalecialosciami(mi sie podoba)- i nie pierdolcie ze jest pozerski, bo smieszy mnie takie podejscie, po prostu zal dupe niektorym sciska, ze sprzedaja sporo plyt, a ich "ukochane" kapele wprost ze szkoly dla niespelnionych muzykow kisna w garazu i graja dla bandy matolow zafascynowanych trumkaniem na rozstrojonej gitarze i bebnach wprost z kuchni Laughing
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Lech napisał(a):liczy sie umiejetnosc laczenia dzwiekow i dobierania kompozycji

W BM to liczy ie glownie ideologia zespolu, a nie muzyka.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):
Lech napisał(a):liczy sie umiejetnosc laczenia dzwiekow i dobierania kompozycji

W BM to liczy ie glownie ideologia zespolu, a nie muzyka.
Dobrze powiedziane, Sława!
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Odpowiedz

skoro liczy sie ideologia, to po jaką cholere grają, nie lepiej poczytać sobie biblie Lavey'a ? to przecież będzie to samo, liczy sie ideologia nie ?
Można pójść uchalać sie winem jak świnia, ale ciągle myśląc o ciemności, to też to samo - ideologia....
:\
only for music
Odpowiedz

Jestem dziecko ze wsi i nie orientuje się zabardzo co jest 'true' a co nie...ale nasuwa mi się jeden wniosekConfusedkoro niewazn jest muzyka tylko ideologia to niech tacy panowie przestaną grać tylko zaczną wydawać prasę satanistyczną?

Dla mnie ważna jest głównie muzyka...jesli cos mi sie naprawde podoba to bede tego słuchała nawet jeśli wszysy nazwą mnie pozerką, bo robie to dla siebie a nie dla wszystkich!!
AMEN
Ps. Van jaka zgodnośc pogladów.....
Odpowiedz

van napisał(a):skoro liczy sie ideologia, to po jaką cholere grają, nie lepiej poczytać sobie biblie Lavey'a ?
eeee a co ma ideologia do wiejskiej biblii pseudo szatana kretyna Lavey`a ? Question Van, wiesz wogóle co to jest ideologia? Tongue

Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):
van napisał(a):skoro liczy sie ideologia, to po jaką cholere grają, nie lepiej poczytać sobie biblie Lavey'a ?
eeee a co ma ideologia do wiejskiej biblii pseudo szatana kretyna Lavey`a ? Question Van, wiesz wogóle co to jest ideologia? Tongue

kurwa, napierdalanie na LaVeya (mimo iz sie goscia w ogole nie znalo, i nie posiada sie pojecia, co reprezentowal soba Church of Satan), to wyraz pozerstwa nie mniejszy, niz inne patologie tego forum
Odpowiedz

Zgadzam się z przedmówcą.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Lavey to kompletny idiota, nie wiem za co go tak wszyscy szanują za to że napisał to co i tak już był praktykowane? i za co że zalgalizował w stanach kościuł szatana? Neutral pojebani, spójżcie na jego zdięcia jakiego kretyna z siebie robił i puknijcie się w główkę zapaleni szatanowcy , Sława!

a i KelThuz masz rację że, jak to ująłeś nie znam gościa gościa, jakoś nie miałem okazji go spotkać, a tak na serio to nie wnioskuj czegoś po tym czego ktoś nie napisał, dobrze wiem czym był church of satan i co sobą reprezentowali i tymbardziej uważam ich za bandę kretynów.

*Arion: edytuj posty w takich wypadkach ^^

Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):dobrze wiem czym był church of satan i co sobą reprezentowali i tymbardziej uważam ich za bandę kretynów.

opowiedz nam o tym, z checia sie dowiemy, o mistrzu. I wytlumacz nam jeszcze tylko, dlaczego do Church of Satan nalezal taki geniusz awangardy, jak Boyd Rice.
Odpowiedz