11-19-2005, 09:57 PM
mi przez opere nic się z nich nie przecisło
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
cytat napisał(a):Bhyłham dzishiaj na rhandche z Ivo...Tu mi sie odechciało dalej czytać... :?
cytat napisał(a):Nałoshyłham swhoje ghlanhy, ktorhe pomhalowhalam na roshowhoTu miałem zamiar przestać czytać bo zbierało sie na pawia... :?
cytat napisał(a):Shebhy bhych jhak najphardzhiejh punkhowha...... to pyerdolnij sie w łeb, przestań masturbować chomikiem i zostaw chuyah swojego psa w spokoju
Pandora napisał(a):Przecież to ewidentna prowokacja...To już nawet nie jest śmieszne, juz dawno mi się przejadło czytanie kretyńskich blogów pisanych dla jaj, z nadzieją, że ktoś da się zrobić w capa i weźmie to na serio.Mam nadzieje że to ktoś zrobił dla jaj... bo jesli na serio to ja sobie strzelam w łeb :?
Pandora napisał(a):Jałokim: avatarek faktycznie zajebisty
rathnait napisał(a):http://uroda.onet.pl/1,144,8,7838387,234...forum.html
a to jest prowokacja ?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo